inşallah gelir bebegim ama ekşında yapamadık ki. bir 11 ci gün yaptık. duphaston isimli hap verdi. onu içiyorum 10 gün içecekmişim. 2 gün sonra bitiyor.Eyylül kız oyle deme Rabbim nasip ederse oluyor. Bana doktor bakmistı yumurta catlamak uzere aksam pespese eksın yapın demisti.
Simdi o gecenin mahsulü karnımın icinde hic belli olmaz belkim tutmustur.
Unutma parolamız neydiiii
kırmızılar gelene kadar ümidı yitirmek yokkkkk
şekerleri mii ooooooooo maallah millannnn koydun mu fotolarını banada gösterttt :)
anada güzel babada güzel maşallahhhhultrasonda tıp babaya benzıyor ama bakalım..
amaan boyu barı ona ceksın..gerısı bana cekebılır
slmm kızlar,,,,
doguran yok mu hala
gelince fotoları koy :) tabi bebiş ondan önce gelmezse :)yok kız foto koymadım..en son sekercı bızı sıkıstırdı..sekerlerın ustune ısım yazması lazım..
kapı susune yazması lazım..ama isim yok..
bızde onun panıgıyle hemen ısım bulduk..
oyuzden sekerlerı hazır dıyo sago
Milan kız ben aden in yanına bir isim daha koymayı istiyorum nehir mi koysam acep.
Millete aden diyoru adel anlıolar.
Bende yanına bisey daha bulayım dedim senin kızın ismini calayım heheheh
Kiz sorma sorma milan unutmustu aklına getirmeeee
yok kız foto koymadım..en son sekercı bızı sıkıstırdı..sekerlerın ustune ısım yazması lazım..
kapı susune yazması lazım..ama isim yok..
bızde onun panıgıyle hemen ısım bulduk..
oyuzden sekerlerı hazır dıyo sago
benim bebişimin adı zümra olcak inş:))
sumisali doguramadık kızzzzzzzzzzzzzzz
gelince fotoları koy :) tabi bebiş ondan önce gelmezse :)merys ve masalberranın sancıları var ama senin bebek onlardan önce gelecek gibi gelio bana :)
kızlar pazar günü ben halıları sildim koltukları sildim yagmurlu havada cam sildim mutfak ve banyoyu cifledim :) yatak odamdaki dolabı düzelltim :)) acaba bebek gelirmi bu ay ekşınsız :))) daha öncelerde hep yarım yarım yapardım bu ay eksın yapmadık zaten tutmaz die yordum kendimi :)))
çalıştırsın kız bizde görek nehir bbegiiiiiiii daha hamiş fotonu koyacaktınnnınsallah oyle bı atak yapar..
çat dıye catlatırım sunları..
hergun bı yerlerı agrıyor,yok karınları ınıyor..havalarından gecılmıyor
foto koymak sorun degıl ama usb gırısı hala calısmıyor..
bu gıdısle bebegı bıle dogsa göremıcenız belkı..
gercı kocam kendı facesıne eklemek ıcın usbyı bıle zorla calıstırır
bende ekşın yoksa ben ekşın yartayım dedim :) canıma okudum hala yorgunlugunu atamadım :)bendee bu ay hıc bıse etmedım:)))))))))))))))))))))) ama tembellıkdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar pazar günü ben halıları sildim koltukları sildim yagmurlu havada cam sildim mutfak ve banyoyu cifledim :) yatak odamdaki dolabı düzelltim :)) acaba bebek gelirmi bu ay ekşınsız :))) daha öncelerde hep yarım yarım yapardım bu ay eksın yapmadık zaten tutmaz die yordum kendimi :)))
gelince fotoları koy :) tabi bebiş ondan önce gelmezse :)merys ve masalberranın sancıları var ama senin bebek onlardan önce gelecek gibi gelio bana :)
eneee ben hıc dusunmedım bu kız mevlutte ne gıycek dıye..Kız bende oda yokkk sen en azindan siparis vermissin.
Ben hic bir hayal ettigimi yapamadim zaten yatıorum bir aydır.
Bende mevlütünde seker yaptırıp dagıtıcam.
Normal bebek mevlut kıyafetlerinden de almıcam bu tütüler varya onlar yaptırıcam zillime.
En azindan hatıra diye kalır otekileri atıcam gidicek.
kızım ısın formulu bu :))) seraylada o kadar dalga gecdım manda yogurdumu yedın doguramıon bı turlu dıeee kız sonunda pes ettı dogurdu:)))
sıra bu muhtesm uclude:)))
3 tane halı sildim kızz :) 1 L koltuk :) daha napimm :)))))))) gelsinHalı sildiysen tamamdır bu is eylulcum kesin geliyor bebis hehehe
bende ekşın yoksa ben ekşın yartayım dedim :) canıma okudum hala yorgunlugunu atamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?