canım senin prolaktinde cok yüksek degilmiş üzme kendini gelir gene annesi. naz yapıyor. bende kasımda kimyasal gebelik geçirdimbendede düşükten sonra çıktı bu körolasıca dert..
ilkinde 37'ydi..dostinex le düştü..
aradan 5 ay geçti yine çıkmış 32'ye.. şimdi yine ilaç kullanıyorum..
ilk bebiş olsun dediğimizde ne güzel hemen olmuştu,şimdi uğraş dur
canım senin prolaktinde cok yüksek degilmiş üzme kendini gelir gene annesi. naz yapıyor. bende kasımda kimyasal gebelik geçirdimnapalım sınavımız biizmdeeee
benim doktorum bu ay iğne ile yumurta takibi yaptı ben,im yumoşlar çoştu :) 24 mm di adetin 12ci günü :) sonra ne oldular bilmiyoruz doktor ilişkiyi yasakladı ve tedaviyi durdurdu :) bakalım bu ayda böle geçti nisanda 1 yıl olacak korunmayı bıraktığımızevet çok yüksek değil..sınırın az üstünde ama olsun,sonuçta böyle bi derdim yoktu 7-8 ay öncedoğru diyosun sınav tabi,napıcaksın..allah biliyo doğru zamanı nede olsa..
benim doktorum bu ay iğne ile yumurta takibi yaptı ben,im yumoşlar çoştu :) 24 mm di adetin 12ci günü :) sonra ne oldular bilmiyoruz doktor ilişkiyi yasakladı ve tedaviyi durdurdu :) bakalım bu ayda böle geçti nisanda 1 yıl olacak korunmayı bıraktığımız
hoşbulduk efenim..çok mersi
yok yoook vardır heyecan yinede sen farkında değilsindirama ben normal doğumdan oldukça tırsıyorum,sanırım asla yapmam..sezeryan iyi tam benlik ayrıca ismi hazır mı bebişin?
ismi hazır..40 tane ısım degısımınden sonra nehir ela olarak son karar verılmıstır..
yumoşlarım aşırı reaksiyon göstermiş. 5-6 tane sağda 2 tane solda toplam 8-9 yumoş ve boyutları 24mm :) hamile kalırsam çogul gebelik olabilirmiş ve 3-4 :) riski alamazmış :) ben 1 taneyi buldumda 3-4 hahah :) neyse bakalım tedaviyi durudurmadan 1 gün önce ekşın yaptmıştık belki tutar :)))))) ki tutarsa mucize olur :) ben onca ay gece gndüz ekşınlıyım tutmasın bı-unda tutarsa baya gülerim :)tedaviyi durdurdu derken?
neden ki :44:
kız nehir mi oldu bebgin ismi şimdi maşallah nehirler hep güzel olur tanıdığım nehirler öleydi :)ismi hazır..40 tane ısım degısımınden sonra nehir ela olarak son karar verılmıstır..
yumoşlarım aşırı reaksiyon göstermiş. 5-6 tane sağda 2 tane solda toplam 8-9 yumoş ve boyutları 24mm :) hamile kalırsam çogul gebelik olabilirmiş ve 3-4 :) riski alamazmış :) ben 1 taneyi buldumda 3-4 hahah :) neyse bakalım tedaviyi durudurmadan 1 gün önce ekşın yaptmıştık belki tutar :)))))) ki tutarsa mucize olur :) ben onca ay gece gndüz ekşınlıyım tutmasın bı-unda tutarsa baya gülerim :)
aynen canım aynen yediğim iğneyemi yanayım verdiğim parayamı :) olmayan ekşınamı :) tedaviyi durdurduguna mı :)) hangisine yanayımmmmbu da değişik bişeymiş,fazla duyulmamış cinsten hehehehyumoşlar coşmuş senin..nolcak bakalım
aynen canım aynen yediğim iğneyemi yanayım verdiğim parayamı :) olmayan ekşınamı :) tedaviyi durdurduguna mı :)) hangisine yanayımmmmgelmeyen bebegime mi?
kız nehir mi oldu bebgin ismi şimdi maşallah nehirler hep güzel olur tanıdığım nehirler öleydi :)
kız nehir mi oldu bebgin ismi şimdi maşallah nehirler hep güzel olur tanıdığım nehirler öleydi :)
öle mi olur bilemiyorum Allah bilir adetin 11 ci günü bir ekşın yaptık başkada yapamadıkhiçbirine yanma bence.. onca hareketli büyük yumurtalara bakarsın tutmuştur kız bellimi olur.. yanacağın yere sevinirsin belki
hee yeni öğrendimm :) kız senin kızın afet olur afettttttt maşallahhanaaa sen bılmıyon dımıııı..
1 hafta gelmezsen bılmezsın tabiiiii
bıldık ama kıbar bı ısım oldun dedım..butun ısımlerı sıfırladım ve bastan ısım aramaya basladım..
derken nehırde karar kıldık..benım tanıdıgım hıc nehır yok..oyuzden bılmıyorum nasıl bırı oluyolar..
yasayıp görcem nasıl oldugunu
şekerleri mii ooooooooo maallah millannnn koydun mu fotolarını banada gösterttt :)Tabi sen bayadır yoktun o kısmı kacırdın eylül...
Şekerleri bilem hazır nehir bebegın ama onun gelmeye niyeti yok
hee yeni öğrendimm :) kız senin kızın afet olur afettttttt maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?