Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım senin prolaktinde cok yüksek degilmiş üzme kendini gelir gene annesi. naz yapıyor. bende kasımda kimyasal gebelik geçirdim napalım sınavımız biizmdeeee

canım senin prolaktinde cok yüksek degilmiş üzme kendini gelir gene annesi. naz yapıyor. bende kasımda kimyasal gebelik geçirdim napalım sınavımız biizmdeeee

evet çok yüksek değil..sınırın az üstünde ama olsun,sonuçta böyle bi derdim yoktu 7-8 ay önce doğru diyosun sınav tabi,napıcaksın..allah biliyo doğru zamanı nede olsa..

evet çok yüksek değil..sınırın az üstünde ama olsun,sonuçta böyle bi derdim yoktu 7-8 ay önce doğru diyosun sınav tabi,napıcaksın..allah biliyo doğru zamanı nede olsa..
benim doktorum bu ay iğne ile yumurta takibi yaptı ben,im yumoşlar çoştu :) 24 mm di adetin 12ci günü :) sonra ne oldular bilmiyoruz doktor ilişkiyi yasakladı ve tedaviyi durdurdu :) bakalım bu ayda böle geçti nisanda 1 yıl olacak korunmayı bıraktığımız

tedaviyi durdurdu derken?
neden ki :44:

ismi hazır..40 tane ısım degısımınden sonra nehir ela olarak son karar verılmıstır..

ismi hazır..40 tane ısım degısımınden sonra nehir ela olarak son karar verılmıstır..

hımmm güzelmişşşş..
evet,doğuma dek bin kez değişir isim merasimi bende daha bi tık yok ama isimler hazır bizde de,kızda da erkekte de..

tedaviyi durdurdu derken?
neden ki :44:
yumoşlarım aşırı reaksiyon göstermiş. 5-6 tane sağda 2 tane solda toplam 8-9 yumoş ve boyutları 24mm :) hamile kalırsam çogul gebelik olabilirmiş ve 3-4 :) riski alamazmış :) ben 1 taneyi buldumda 3-4 hahah :) neyse bakalım tedaviyi durudurmadan 1 gün önce ekşın yaptmıştık belki tutar :)))))) ki tutarsa mucize olur :) ben onca ay gece gndüz ekşınlıyım tutmasın bı-unda tutarsa baya gülerim :)

bu da değişik bişeymiş,fazla duyulmamış cinsten heheheh yumoşlar coşmuş senin..nolcak bakalım

bu da değişik bişeymiş,fazla duyulmamış cinsten heheheh yumoşlar coşmuş senin..nolcak bakalım
aynen canım aynen yediğim iğneyemi yanayım verdiğim parayamı :) olmayan ekşınamı :) tedaviyi durdurduguna mı :)) hangisine yanayımmmm gelmeyen bebegime mi?

aynen canım aynen yediğim iğneyemi yanayım verdiğim parayamı :) olmayan ekşınamı :) tedaviyi durdurduguna mı :)) hangisine yanayımmmm gelmeyen bebegime mi?

hiçbirine yanma bence.. onca hareketli büyük yumurtalara bakarsın tutmuştur kız bellimi olur.. yanacağın yere sevinirsin belki

kız nehir mi oldu bebgin ismi şimdi maşallah nehirler hep güzel olur tanıdığım nehirler öleydi :)

anaaa sen bılmıyon dımıııı..
1 hafta gelmezsen bılmezsın tabiiiii
bıldık ama kıbar bı ısım oldun dedım..butun ısımlerı sıfırladım ve bastan ısım aramaya basladım..
derken nehırde karar kıldık..benım tanıdıgım hıc nehır yok..oyuzden bılmıyorum nasıl bırı oluyolar..
yasayıp görcem nasıl oldugunu

hiçbirine yanma bence.. onca hareketli büyük yumurtalara bakarsın tutmuştur kız bellimi olur.. yanacağın yere sevinirsin belki
öle mi olur bilemiyorum Allah bilir adetin 11 ci günü bir ekşın yaptık başkada yapamadık bugün 20. gün tık yok hala :)) akşam başlayım bari 1 hafta 10 yasaklamıştı :)))

Son düzenleme:
hee yeni öğrendimm :) kız senin kızın afet olur afettttttt maşallahh

Eyylül kız oyle deme Rabbim nasip ederse oluyor. Bana doktor bakmistı yumurta catlamak uzere aksam pespese eksın yapın demisti.
Simdi o gecenin mahsulü karnımın icinde hic belli olmaz belkim tutmustur.
Unutma parolamız neydiiii
kırmızılar gelene kadar ümidı yitirmek yokkkkk

Milan kız ben aden in yanına bir isim daha koymayı istiyorum nehir mi koysam acep.
Millete aden diyoru adel anlıolar.
Bende yanına bisey daha bulayım dedim senin kızın ismini calayım heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…