Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

can sıkıntısındannnn daldım eve :))) pokemonlar götürüyordu :)

hee sızın ısmınızın anası benım sen merys,bıde masalberra muhtesem uclu
senın hıc ummadıgın anda gelcek nehır:)))) sen cok beklıon ya naza cekıo kendını totusunu ısırdıgımmmmmmmmmmm

masalberraa ısmın anlamı ne gızz???
bende bı ara zühre koycam dıyordum..
eylul önermıstı dalgasına..ama ben begenmıstım
ama zuhrevı hastalıklar hastanesı yuzunden koymayı dusunemedım

Bende yaza dogru yapıcam canım ilkbahar gibi okullar kapanmadan yaparım buyuk ihtimalle. Ama bu tütüler cok guzel. Normalde bir yas dogum gununde yapıolar tutuleri ama ben kuranında yapayım degisik olsun dedim.

Bende yaza dogru yapıcam canım ilkbahar gibi okullar kapanmadan yaparım buyuk ihtimalle. Ama bu tütüler cok guzel. Normalde bir yas dogum gununde yapıolar tutuleri ama ben kuranında yapayım degisik olsun dedim.

nasıl oluyoo..sen mı yapcan naapcan?
alınıyosa nerden alcan..
şu balerınlerın tütüsü dımıııı?
cok guzel olur oyle bende oyle yapım

hadi hayırlısı olsun sago
sağlıcakla gelsin kuzucuk
senin kız bizimkilerden de hızlı çıktı :))

benim bebişimin adı zümra olcak inş:))

sumisali doguramadık kızzzzzzzzzzzzzzz
Rabbim adıyla yaşatsın masalberra
ben çok beğendim

mevlüdünü ne zaman yapacaksın sago
kimi haftalıkken yapıyor kimi 40 ında yapıyor kimi 6 aylıkken

sumisali toparlandın mı biraz kız
merak ettim seni :26:

karılar dellendii..bu saglıksız ortama tabi gelmez benım kızım

ahanda eylulde sıyırdı :)))))))))))) gel kardesım sanada bı hunı verım kafana tak su sısesındende dıreksıyon yapalım araba yarısı yapalım hadı gel
sıyırmamak elde değilki az önce yanımda çalışan kıza birini arattırcam kopyala yapıştırı bilmiyorrr hayyy allahım yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
nasıl oluyoo..sen mı yapcan naapcan?
alınıyosa nerden alcan..
şu balerınlerın tütüsü dımıııı?
cok guzel olur oyle bende oyle yapım

Canım internette siparis veriyorsun getiriolar ama satan magazalarda wardır buyuk ihtimallle.
Facebooka girmeye usenmezsen bir iki tane soyleyeyim bak.
Bebek bahcesi, glomur tütü(yanlıs yazmadiysam)

hee bı agladım zırladım salya sumuk sonra sıgara ıcdım hemde ıkı tane sonra yengemı annemı ablamı aradım herkes telde aglıcagımı sandı benı tesellı modundalar :)) bende gayet sensakrak takıldım konusurken sonra telı kapattım tekrar aglayıp zırladım sımdı kafa yapan uyusturuculardan ıcmıs gıbıyım relaks moddayım goktası kafama dusse haydeeeeee hoppaaaa dıye gobek atacam

Canım ben gec yapıcam hemen yapmıcam yaza dogru yaparım gelenlerede zorluk olmasın diye.
Walla benim kız ssizinkilerden once gelecek.

karılar dellendii..bu saglıksız ortama tabi gelmez benım kızım

kızım nehır gorsun nasıl bır teyzelerı olacak :))) bıze benzerse yandın sen:)))))))))))))
hee nbenım yenı felsefık sozumu buldum "bu dunyaya cocuk getırmek ıstemıorum ," artık bebek varmı dıyenlere cevabım bu bu dunyaya cocuk getırmek ıstemıom :)))))))))))))
haydeeeeeeeeeeeeee hoppaaa yandan:)))))))))))))))))))

sıyırmamak elde değilki az önce yanımda çalışan kıza birini arattırcam kopyala yapıştırı bilmiyorrr hayyy allahım yaaaaaaaaa

o da yuhh yanı,,,hıc mı mausela sagdan tıklamamıs sadece tutmusmu fareyı elındeeeeee hhahahahhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…