Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu arada gunaydin arkadaslar... yaw ozledim guzel sohbetlerimzi artik toplanalim birazz haydiiiii kizlarrrrrr

bu arada gunaydin arkadaslar... yaw ozledim guzel sohbetlerimzi artik toplanalim birazz haydiiiii kizlarrrrrr

günaydın tatlım ve bebişleri :)şükürler olsun 11.haftaya girdiniz bir haftanız daha kaldı ondan sonra herşey yoluna girecek :) yakında cinsiyetleride belli olur annesi

günaydııııııııııın muzmuşuuumm:)
evet doktor gibi herşeye dalıodum haşaaaa....ama doktora bile geç döllenme olabilirmi diye teklifi ben sundumo da bende onu diyecektim diyo..
aslında birkaçınızın doğumuna girsem kaptm bu işi ayy sözlerim yanlış anlaşılmasın şaka yapıyorum herkesin mesleğine emeğine saygm var.
pazartesini bekliycez canım öyle yada böyle,,kısmet artık....senin bebişler napıyor:) bulantıların falan varmı?

canım günaydın.tebrik ederim sizi :) ne güzel hamilelerimiz artıyo.hamileyim de gerile gerile sakın korkma emi ben doktora gittiğimde bana dış gebelik diye birşey var biliyonmu korktuğumuz başımıza gelir her zaman dedi kese görünmesi lazımmış gittiğimde.bir hafta sonra gel demişti o bir hafta kabuslarla dolu geçti hamileyim diye sevinememiştim bende eşimde çok üzgündük ama şükür herşey yolunda gitti.benim yumurtlamam 17.gün olmuştu doktor sonradan dedi o yüzden yanlış hesap yaptık görünmedi diye.normal bi durum yani.üzülme tadını çıkar bak sonra pişman olursun dert ettiğim şeye bak diye söylemedi deme

günaydın tatlım ve bebişleri :)şükürler olsun 11.haftaya girdiniz bir haftanız daha kaldı ondan sonra herşey yoluna girecek :) yakında cinsiyetleride belli olur annesi

mımozacım günaydın...sendeki durum şu anda bende de var..5+3 e göre küçükmüş kesemiz.pazartesi tekrar gidicem..bulantımda yok.....

mımozacım günaydın...sendeki durum şu anda bende de var..5+3 e göre küçükmüş kesemiz.pazartesi tekrar gidicem..bulantımda yok.....

bendede bulantı olmadı canım olmasada oluyo zaten herkes belirtilerle bulantılarla mı doğurdu :) hem zaten senin bulantı olması içinde çok erken telaşa yer yok :)

saol canım bende geriden gittiğimizi düşünüyorum bakalım...bulantım yok ama uyku halim var..gerçi benim diğer bebekte de çok bulantım olmadı...herkeste olacak diye bişey yok diyerek avutuyorm kendimi...

saol canım bende geriden gittiğimizi düşünüyorum bakalım...bulantım yok ama uyku halim var..gerçi benim diğer bebekte de çok bulantım olmadı...herkeste olacak diye bişey yok diyerek avutuyorm kendimi...

tabiki bulantı olacak diye birşey yok bende de uyku hali çoktu giderek azaldı ama yinede var yani :)

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızz ecem hamilemisin canım tebrik ederim cok sevindim yaa ne güzel topic şans getiriyo herkese ...kızlar benim içinde dua edin yarın büyük gün aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahh bebişim bana tutunurrr:18:

canım günaydın inşallah çok iyi geçer de rabbim sana da nasip eder kavuşursun meleğine amin.allahım aratmasın.

hayırlısıyla tutunsun inşallah canım sana...rahat bir hamilelik ve hayırlı evlatların olur umarım..rabbim yardımcın olsun

canım günaydın inşallah çok iyi geçer de rabbim sana da nasip eder kavuşursun meleğine amin.allahım aratmasın.

amin mimozacım ne güzel dua etmişsin benim için cok sagol arkadasım..inşallahh nasip eder Rabbimde kavusurum melegimee cok istiyorum canım yaa valla içimi acıp baksan bütün hücrelerim bagırıyo bebek diye dün bol bol dua ettim inşallah ALLAHIM yazmıştır bebegimi

hayırlısıyla tutunsun inşallah canım sana...rahat bir hamilelik ve hayırlı evlatların olur umarım..rabbim yardımcın olsun

amin ecemcim cok sagol inşallahh bende buradan sizlere pozitif sonucumu yazabilirim ..inşallahh benimde bir mercimegim olur
senin de hamileligin sorunsuz sıkıntısız gecsin inşallahh Allahh kucagına almayıda nasip etsin ecemcim

sagol canim :) evet 2 gunsonra 12. haftaya giriyoz allahin izniyle ama ultrason randevumuz ayi 18inde ikili test yapilacak o zaman hem cinsiyetleride belli olur insallah ama beni bir korkum var ikizlerde ikizin kaybolmasendromu varmis biri dusuyomuz ve kanama yada disardanbelirtisi olmuyomus ondan cok korkuyom gittigimde biri gitmis derseler cunku ikisinede biz cok alistik dua edin canlarim

kiz gel beim dogumuma ikiz tecrube olur bence bilmenin hicbir zarari yok biz sana akiliyoz doktor diye senin bisey dedigin yok bulantim baya azalmisti bu hafta hava coook sicakti yine azdi bulantilar zaten bekarkende asiri sicakta benim mide bulantim oluyodu benim kalbim rahatsiz kan basinci fazla bide hamileliktede artiyo ondan sicaklar zorluyo ama sukur babamiz klima getirmis iyiyiz simdilik seninde daha erken 6dansonra oda ac kalirsan bulanti oluyo kusma herkeste olmuyo bence o bulantilarda bizim duzensiz beslenmeden normalde az az sik sik yemek lazim ya biz dokunmuyo diye az ogunlerde yiyioz ondan hamilelikte dogru eslenmeyi ogreniyoz aslinda bence ne dersin doktor

insallahhhhhh allaaah gonlunegore versin madem hamilelerin duasi kabul oluyo benimki duble dua olsun insallah tez zamanda hayirla saglikla bebegine kavusursunnnn canim

aminnnnnnn muzmutcum cok sagol güzel duaların için arkadasım..Rabbim sizlerin de bebeklerini korusun kollasın inşallahh
inşallahh benimde pozitif olur sonucumda dünyalar benim olur

muzmutcum senin bebeklerin biri diğerini yemezse kaybolmaz ona göre iyi beslen aç kalmasınlar canım benim korkma bak bu haftaya kadar süper geldiler doktorda öyle demedi mi zaten bundan sonrada birşey olmaz :) rabbim yardımcınız olsun.

fil gibi yiyorum halada ac kalirsalar ne edim onlara insallah bisey olmaz ultrasona gun sayiyoz hergun bugunde bitti diye seviniyoz yanliz en son gidisimde doktor alttan muayene etti rahimin durumuna bakti ama neden bilmiyom sizede bakan oldumu ablam rahimin catisina bakmistir doguma elverisli olmasina diyo anlamadim ben ayrica son gittigimizde ultrasona bakmadi ki gerek yok dedi alttan muayeneye super dedi yani ordan bir mi iki mi olgunu gormusmudur ay keske dil bileydim her istedigimi sorardim kocam yetersiz kaliyo delirecem yaaaaaa

rahim duvarının yapısına bakmıştır canım gayet normal birşey ilerleyen zamanlarda bizede bakarlar korkma seninkini görmeye meraklı değildir doktor gelsin geçsin günlerde bebişimize kavuşalım demi ama :) daha göbeklerimiz büyüyecek içeride dönüp duracaklar ne güzel düşünmesi bile heyecan verici :) rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.amin.

kızlar eşimin uyumasını fırsat bılıp hemen geldım..

sumısalı sayfa 109 ve 128 e bak..109 da testı yaptıgım gunku ılk yazım var,128de cıftcızgımın vesıkalıgı
ama ben şoktan hıc sevınemedımkı,hala daha öyleyım..sımdıde bıse olacak korkusundan sevınemıyorum
bı evıme donsemde,evdeyken rahat rahat buralarda fink atsam
bıde ben hıc hamıle gıbı degılım yaa,hanı benım belırtılerım nerde
hersey hamıle kalana kadarmıydı

bu arada ecemde hamıleymıs
allah analı babalı buyutsun,sag saglım kucagına alırsın ınsallah..
kız valla kendı hamılelıgımden daha cok sevınıyorum bızlerden bırı hamıle kalınca,bana bı mallık geldı hamılelıkten sonra
bızı görun örnek alınramazanda herkes buraya yüklü gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…