bu arada gunaydin arkadaslar... yaw ozledim guzel sohbetlerimzi artik toplanalim birazz haydiiiii kizlarrrrrr
günaydııııııııııın muzmuşuuumm:)ilahi ecem kosede azcik sevindiniz hakiz sen bize doktorluk edip moral veriyodun ne olduda evham anne oldun allah buyuktur o ol dedikten sonra felaket tellallari bile bisey yapamaz...sen icini ferah tut herseyde bir hayir vardir bi kac hafta sonra acaba kiz mi erkek mi diye evham yaparsin sen simdi
günaydııııııııııın muzmuşuuumm:)
evet doktor gibi herşeye dalıodum haşaaaa....ama doktora bile geç döllenme olabilirmi diye teklifi ben sundumo da bende onu diyecektim diyo..
aslında birkaçınızın doğumuna girsem kaptm bu işiayy sözlerim yanlış anlaşılmasın şaka yapıyorum herkesin mesleğine emeğine saygm var.
pazartesini bekliycez canım öyle yada böyle,,kısmet artık....senin bebişler napıyor:) bulantıların falan varmı?
günaydın tatlım ve bebişleri :)şükürler olsun 11.haftaya girdiniz bir haftanız daha kaldı ondan sonra herşey yoluna girecek :) yakında cinsiyetleride belli olur annesi
mımozacım günaydın...sendeki durum şu anda bende de var..5+3 e göre küçükmüş kesemiz.pazartesi tekrar gidicem..bulantımda yok.....
canım günaydın.tebrik ederim sizi :) ne güzel hamilelerimiz artıyo.hamileyim de gerile gerile sakın korkma emi ben doktora gittiğimde bana dış gebelik diye birşey var biliyonmu korktuğumuz başımıza gelir her zaman dedi kese görünmesi lazımmış gittiğimde.bir hafta sonra gel demişti o bir hafta kabuslarla dolu geçti hamileyim diye sevinememiştim bende eşimde çok üzgündük ama şükür herşey yolunda gitti.benim yumurtlamam 17.gün olmuştu doktor sonradan dedi o yüzden yanlış hesap yaptık görünmedi diye.normal bi durum yani.üzülme tadını çıkar bak sonra pişman olursun dert ettiğim şeye bak diye söylemedi deme
saol canım bende geriden gittiğimizi düşünüyorum bakalım...bulantım yok ama uyku halim var..gerçi benim diğer bebekte de çok bulantım olmadı...herkeste olacak diye bişey yok diyerek avutuyorm kendimi...
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzecem hamilemisin canım tebrik ederim cok sevindim yaa ne güzel topic şans getiriyo herkese ...kızlar benim içinde dua edin yarın büyük gün aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahh bebişim bana tutunurrr :18:
hayırlısıyla tutunsun inşallah canım sana...rahat bir hamilelik ve hayırlı evlatların olur umarım..rabbim yardımcın olsungünaydınnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzecem hamilemisin canım tebrik ederim cok sevindim yaa ne güzel topic şans getiriyo herkese ...kızlar benim içinde dua edin yarın büyük gün aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahh bebişim bana tutunurrr :18:
canım günaydın inşallah çok iyi geçer de rabbim sana da nasip eder kavuşursun meleğine amin.allahım aratmasın.
hayırlısıyla tutunsun inşallah canım sana...rahat bir hamilelik ve hayırlı evlatların olur umarım..rabbim yardımcın olsun
günaydın tatlım ve bebişleri :)şükürler olsun 11.haftaya girdiniz bir haftanız daha kaldı ondan sonra herşey yoluna girecek :) yakında cinsiyetleride belli olur annesi
günaydııııııııııın muzmuşuuumm:)
evet doktor gibi herşeye dalıodum haşaaaa....ama doktora bile geç döllenme olabilirmi diye teklifi ben sundumo da bende onu diyecektim diyo..
aslında birkaçınızın doğumuna girsem kaptm bu işiayy sözlerim yanlış anlaşılmasın şaka yapıyorum herkesin mesleğine emeğine saygm var.
pazartesini bekliycez canım öyle yada böyle,,kısmet artık....senin bebişler napıyor:) bulantıların falan varmı?
insallahhhhhh allaaah gonlunegore versin madem hamilelerin duasi kabul oluyo benimki duble dua olsun insallah tez zamanda hayirla saglikla bebegine kavusursunnnn canimgünaydınnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzecem hamilemisin canım tebrik ederim cok sevindim yaa ne güzel topic şans getiriyo herkese ...kızlar benim içinde dua edin yarın büyük gün aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahh bebişim bana tutunurrr :18:
sagol canim :) evet 2 gunsonra 12. haftaya giriyoz allahin izniyle ama ultrason randevumuz ayi 18inde ikili test yapilacak o zaman hem cinsiyetleride belli olur insallahama beni bir korkum var ikizlerde ikizin kaybolmasendromu varmis biri dusuyomuz ve kanama yada disardanbelirtisi olmuyomus ondan cok korkuyom gittigimde biri gitmis derseler cunku ikisinede biz cok alistik dua edin canlarim
kiz gel beim dogumuma ikiz tecrube olurbence bilmenin hicbir zarari yok biz sana akiliyoz doktor diye senin bisey dedigin yok bulantim baya azalmisti bu hafta hava coook sicakti yine azdi bulantilar zaten bekarkende asiri sicakta benim mide bulantim oluyodu benim kalbim rahatsiz kan basinci fazla bide hamileliktede artiyo ondan sicaklar zorluyo ama sukur babamiz klima getirmis iyiyiz simdilik seninde daha erken 6dansonra oda ac kalirsan bulanti oluyo kusma herkeste olmuyo bence o bulantilarda bizim duzensiz beslenmeden normalde az az sik sik yemek lazim ya biz dokunmuyo diye az ogunlerde yiyioz ondan hamilelikte dogru eslenmeyi ogreniyoz aslinda bence ne dersin doktor
insallahhhhhh allaaah gonlunegore versin madem hamilelerin duasi kabul oluyo benimki duble dua olsun insallah tez zamanda hayirla saglikla bebegine kavusursunnnn canim
muzmutcum senin bebeklerin biri diğerini yemezse kaybolmaz ona göre iyi beslen aç kalmasınlarcanım benim korkma bak bu haftaya kadar süper geldiler doktorda öyle demedi mi zaten bundan sonrada birşey olmaz :) rabbim yardımcınız olsun.
fil gibi yiyorum halada ac kalirsalar ne edim onlarainsallah bisey olmaz ultrasona gun sayiyoz hergun bugunde bitti diye seviniyoz yanliz en son gidisimde doktor alttan muayene etti rahimin durumuna bakti ama neden bilmiyom sizede bakan oldumu ablam rahimin catisina bakmistir doguma elverisli olmasina diyo anlamadim ben ayrica son gittigimizde ultrasona bakmadi ki gerek yok dedi alttan muayeneye super dedi yani ordan bir mi iki mi olgunu gormusmudur ay keske dil bileydim her istedigimi sorardim kocam yetersiz kaliyo delirecem yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?