ecem yavrum hayırlı olsuunnn inşallahh. sağlıkla kucagına alırsın ... kızz darısı bana inşallahhhhh
Canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzucuk annelik çok yakışacak sana
yoncamelllll kız bebeciklerimi ben bebecikler anlamışım ikiz zannettimdedim ikiz topiği olacak herhalde
gunaydinnnnnnnnnnn bacila biz geldiknaasinizzz gariii
saol kuzumm inşallahhhh inşallahhhhh
şuan bide fena başım ağrıo sabahtan beri bitirdi beni
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne ve annesinin güzel ikizleri günleriniz hep aydın olsunnnnnnnnnnnnn :))ben iyiyim bu hafta sonuda ailem geliyo :)) temizlik yapıcam hızlıca sonrada yemek yapıcammm yarında bebeğimin kalp atılarını duymaya gidicem inşallahh :))siz nasılsınız canlar
ohhh ne guzelllllguzel bi hafta sizi bekliyo masalah masallah bende ailemi cok ozledim ama mesafeler'''' bu hami;elikkk beni cooooooooooook duygusal yapti coook
saolasın kuzummm sanada çok geçmiş olsunnnnnn... dikkat et kendineee bebişeeeçok geçmiş olsunn bitanemmmm benimm inşallahh bi an önce geçer iyisin inşallahh benimde dün çok ağırdı başımm ve gözüm sanki gözüme biri gelmiş dirsek atmış gibiydi
canımm benimm inşallahh en kısa zamnada yanına gelirlerve tabi hamilelik ve duygusallık ay ne tuhaf şeyler yaaa bende yaşıyorumm o duyguyu ve kendime kızıyorumm saçmalama buna ağlanmazki diyorummm mesela geçen lerde eşim evden çıkarken seni seviyorum dedi bende geçtim lavobaya ağlamaya başladım m hahaaaa neden :))) çünkü seni seviyorum diyo ama niye beni bırakıp işe gidiyoo kendime kızdımmm dedimm ya adamın işe gitmesi lazım her zaman yaptığı şey diye hehehehe
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsiniz
var mi güzel haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
saolasın kuzummm sanada çok geçmiş olsunnnnnn... dikkat et kendineee bebişeee
hic soyleme bizdede var ayni sey adam iyi dayaniyo cildirmiyo valla ben bide gerksiz bi sinirleniyom dersin ki adami baska kizlarla basmisim anlamadim omrumde hep tas kalpli ufak seyleri takmayan biriydim simdi ne oldu bilmiyom sanki bugune kadarki tas kalpliliginin hesaibini oduyomneyseki son bir haftadir daha iyiyimm
selammmmmm bitanemmm ecem hamil :))) maşallahhh nazar değmesinnn ben iyi sayılırım ablama netten kameradan ders çalıştırıcam bide eşime kızdımm balkona sehpa çıkarmış temizlemek için kaldırıp içeri aldımm kızdım oanada zora sokuyo beni şimdi kasığımm ağrıdı inşallahh bişe olmazz ufff sen nasılsın bitanemm
selammmmmm bitanemmm ecem hamil :))) maşallahhh nazar değmesinnn ben iyi sayılırım ablama netten kameradan ders çalıştırıcam bide eşime kızdımm balkona sehpa çıkarmış temizlemek için kaldırıp içeri aldımm kızdım oanada zora sokuyo beni şimdi kasığımm ağrıdı inşallahh bişe olmazz ufff sen nasılsın bitanemm
Sagol bitanem bende iyiyim
hay sen teknolojinin hikmetlerine bak,o da olmasa ne yapariz
ayyyy bu erkekler bazen var ya insani sahiden deli ediyorlarrrrr
hayir onlar sacma seyler yapiyor düzeltmesi bize kaliyor
demek ki ecem de hamileeeeeeAllah hepnizin yavrularini korusun saglicakla kucaklariniza versin
slm yoncamel nasılsn nasıl gidiyor hamilelik kalp atımını ve keseyi gördünmü?ani hareketler yapma bendede ani haraketlerde agrı oluyor dikkat et sekerm
selam kızlar biz geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?