Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ecem yavrum hayırlı olsuunnn inşallahh. sağlıkla kucagına alırsın ... kızz darısı bana inşallahhhhh

saol canım inşallah en yakın zamanda alırız seninde haberlerini...kırmızısız günler diliyorum canımmmm
Canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzucuk annelik çok yakışacak sana

teşekkürler canım..inşallah sağlıkla doğar miniğim..salı günü gidicem doktora görsem içim daha rahat edecek..Allah isteyen herkese bol bol sağlıklı hayırlı bebikler nasib etsin..

yoncamelllll kız bebeciklerimi ben bebecikler anlamışım ikiz zannettimdedim ikiz topiği olacak herhalde

hahahaaaa yok bitanemmmm DDDD ikz olsa fena olmazdıda hani bi taşla iki bebeiş :))) bu arada bitanemmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağsağlimmm kucağına almayı nasip etsinn Rabbimmmmm aminnnnnnnnnnnnnn ve hamileliğin inşallahh sorunsuz ve çok rahat geçer ve tüm hamişlerimzinde

gunaydinnnnnnnnnnn bacila biz geldik naasinizzz gariii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne ve annesinin güzel ikizleri günleriniz hep aydın olsunnnnnnnnnnnnn :))ben iyiyim bu hafta sonuda ailem geliyo :)) temizlik yapıcam hızlıca sonrada yemek yapıcammm yarında bebeğimin kalp atılarını duymaya gidicem inşallahh :))siz nasılsınız canlar

Son düzenleme:
saol kuzumm inşallahhhh inşallahhhhh

şuan bide fena başım ağrıo sabahtan beri bitirdi beni

çok geçmiş olsunn bitanemmmm benimm inşallahh bi an önce geçer iyisin inşallahh benimde dün çok ağırdı başımm ve gözüm sanki gözüme biri gelmiş dirsek atmış gibiydi

ohhh ne guzelllllguzel bi hafta sizi bekliyo masalah masallahbende ailemi cok ozledim ama mesafeler'''' bu hami;elikkk beni cooooooooooook duygusal yapti coook

ohhh ne guzelllllguzel bi hafta sizi bekliyo masalah masallahbende ailemi cok ozledim ama mesafeler'''' bu hami;elikkk beni cooooooooooook duygusal yapti coook

canımm benimm inşallahh en kısa zamnada yanına gelirler ve tabi hamilelik ve duygusallık ay ne tuhaf şeyler yaaa bende yaşıyorumm o duyguyu ve kendime kızıyorumm saçmalama buna ağlanmazki diyorummm mesela geçen lerde eşim evden çıkarken seni seviyorum dedi bende geçtim lavobaya ağlamaya başladım m hahaaaa neden :))) çünkü seni seviyorum diyo ama niye beni bırakıp işe gidiyoo kendime kızdımmm dedimm ya adamın işe gitmesi lazım her zaman yaptığı şey diye hehehehe

çok geçmiş olsunn bitanemmmm benimm inşallahh bi an önce geçer iyisin inşallahh benimde dün çok ağırdı başımm ve gözüm sanki gözüme biri gelmiş dirsek atmış gibiydi
saolasın kuzummm sanada çok geçmiş olsunnnnnn... dikkat et kendineee bebişeee

hic soyleme bizdede var ayni sey adam iyi dayaniyo cildirmiyo valla ben bide gerksiz bi sinirleniyom dersin ki adami baska kizlarla basmisim anlamadim omrumde hep tas kalpli ufak seyleri takmayan biriydim simdi ne oldu bilmiyom sanki bugune kadarki tas kalpliliginin hesaibini oduyomneyseki son bir haftadir daha iyiyimm

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmmmm

nasilsiniz

var mi güzel haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

selammmmmm bitanemmm ecem hamil :))) maşallahhh nazar değmesinnn ben iyi sayılırım ablama netten kameradan ders çalıştırıcam bide eşime kızdımm balkona sehpa çıkarmış temizlemek için kaldırıp içeri aldımm kızdım oanada zora sokuyo beni şimdi kasığımm ağrıdı inşallahh bişe olmazz ufff sen nasılsın bitanemm

maşallahh maşallahh inşallah bende de geçer yaaaa

Sagol bitanem bende iyiyim

hay sen teknolojinin hikmetlerine bak,o da olmasa ne yapariz

ayyyy bu erkekler bazen var ya insani sahiden deli ediyorlarrrrr

hayir onlar sacma seyler yapiyor düzeltmesi bize kaliyor

demek ki ecem de hamileeeeee Allah hepnizin yavrularini korusun saglicakla kucaklariniza versin

slm yoncamel nasılsn nasıl gidiyor hamilelik kalp atımını ve keseyi gördünmü?ani hareketler yapma bendede ani haraketlerde agrı oluyor dikkat et sekerm

aynen bitanemm görüntülü matematik anlatıyorummm şimdi D aynen yaa erkekler işte DD düzelt dur der dur ütüle dur of off dedim arayıp düzeltemeyeceğim şeylerin yerini değiştirme dedimm heheeeee aminnnnnnnnnnnnnn en kısa zamanda Allahım tüm isteyen canlarıma nasip eder inşallah aminnnnnnnnnnnn

slm yoncamel nasılsn nasıl gidiyor hamilelik kalp atımını ve keseyi gördünmü?ani hareketler yapma bendede ani haraketlerde agrı oluyor dikkat et sekerm

canımın içi ablama ders çalıştırdığım için geç yazıyorumm bitanem kusura bakmayınn keseyi beş hafta altı günlükken duyduk bitanemm yarında bitanem kalp atımını duyucaz haklısın meleğim dikkat etmem lazımmmm sende çok dikakat et meleğimm bebeğine ve kendine bitanemmm canımın içi senin nasıl gidiyo bitanem hamilelik nasılsın yeğenim nasıl inşallahh iyisinizdir

Selam hatunlar

Ara ara girip takip ediom sizi ama hepiniz çıkmış oluyorsunuz..Haberler güzel maşaLLah herkes hamile nerdeyse

Bizde farklı bi stres var ..Eşim yarın Kpss sınavına girecek eşimde ve bende heyecan dorukta :18:

Oyüzden bebek çalışması hiç yapamadık zaten bu ay hiç bişe beklemiorum batım ayın 10u ..9u pazrteside doktor randevum var ..sınav bitmiş olacak bebek olayına girişcez ..kontrollerim olacak..inş sorun çıkmaz..

Bizde durumlar böyle..Sınavdan sonra yani haftaya da annemler gelecek yine büyük ihtimal çok giremicem..İnş ramazanda toplanırız kıslar..

Bu tatilcilerde bi türlü dönmedi mübarekler görmemişin tatili olmuş kürkçü dükkanı sizi beklio amaa

Gülgüzeli de aşılama yapcakmış inş tutar cnm Allah daha fazla aratmaz inş..

Diğer arkadaşlar isimlerinizi tek tek sayamicam hepinizi öpüyorum güzel haberlerle görüşmek üzere..

Dualarınızda unutmayın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…