Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hahahahahaa
kuzummm ya ılk defa bu kadar umutlanmıstım ayy bılemıyorum yaaa herseyın hayırlısı allahtan
hatta dun gece uyuyamadım yatakta kendıme dedımkı yarın kan vereyım mübarek kandıl gunu de alırım netıcesını belkı bır mucızeee olur bu guzel gunde alırım dedım ama baksana gerı cekıldı hepsıı
canım hıcbıse yapmak ıstemıyor spora gıdıcektım hala kararsızımm ıkı gundur var bı sıkkınlık Allah hayır etsın

ehh baslıcem heeee nıre kayboluonusssssssssssssssssssssss

ya buı mıllan uyusunun hamılelıgını bögürdugu mesajı bulamıom yaaaa merak edıom nası bagırdı uyus hamıleyım dıe nere yazdı bılen var mı

walla oske bende bu ay cıdden hamıleyım ddedım ,,ısın ılgınc yanı goguslerım şiş,,hatta gogus ucum karardı,,gunum 2 gun gectı hafıf pembe akıntım oldu ama ıc camasırıma bıle bulasmadı 3 gun boyuınca sonra dun o kırmızıları gordum hemde sakır sakır,,,,,eczaneye gıttım test almaya kız dedı yerlesme kanaması olur 3 veya 4 gun bekle oyle yap dedı ,,ne kasık sancım vardı nede depresyon durumları mıdem bıle eksıyıp duruo hala hemde ,,,galıba benım ruhum sureklı hamıle :))

yaw kac ay oldu ben hala kirmizi olcakmisin zannediyom gecende ruyamda goruyodum kirmizilari diyom ya ben hamile degilmidim nasil kirmizi goruyom kabusum olmusss bi psikolojik yardim almam lazim

kuzularrrrr nereye kayboluyosunzu sürekli yaaaa
orucluyum kocıs ıste off canım sıkılıyo zatenn kpss yaklaştııı sizde yoksunuz
dun akşam gaza geldımm yaptım test saat 2 de tabı kocaman negatıffff cokta umutlanmıstım

kızlar yakalayamıyoruz birbirimizi
2 gün önce doktora gittim 5+3 günlük olmalı bebeğim..kese göründü ama haftasına göre küçük dedi doktor...
kan testi yaptrdı tok olduğumdan kan şekerim yüksek çıktı onu tekrar yapıcaz da betahcg de haftasına göre düşük çıktı...
tabii ben bu konuda ihtisas yaptığım için acaba geç döllenme olabilirmi dedim..doktor bende onu söyleyecektim büyük ihtimal geç döllenmedir dedi..
önümüzdeki pazartesi belli olacak...yine gidicem o gün....
hakkaten ultrason görüntüsü minnacık........ya birde ben adet günümü 3 gün geçince idrar testi yapınca pek açık olmasada koyuda bir çizgi çıkmamıştı o zamandan bu yana aklımda geç döllenme olabilir diye...........ufffffffffffff ne biliyim,,korku içindeyim

geç döllenme bir sorun veya hastalık değil. bebeğin ağlığını da etkileyen birşey değil. öyle bile olsa sorun yok yani içinizi ferah tutun.

geç döllenme bir sorun veya hastalık değil. bebeğin ağlığını da etkileyen birşey değil. öyle bile olsa sorun yok yani içinizi ferah tutun.
canım ya benim korkma nedenim daha önce düşük yaşamam..ve ne bulantım var ne başka bişey sadece göğüslerim şiş...ve boş gebelik ihtimali...umarım dedğimz gibi geç döllenmedir...

normalde zaten 3-4 hafta içinde belirtiler başlıyor. ayrıca her hamilelikte bulantı olacak diye birşeyde yok. Daha önce düşük yaşamış olmanız tabi ki sizi endişelendiriyordur bu çok normal ama stres en kötü şey o yüzden iyi düşünün iyi olsun inşallah.

haklısınız haftayı beklemekten başka çare yok,inşallah hayırlısı olsun,,çok teşekkürler...

haklısınız haftayı beklemekten başka çare yok,inşallah hayırlısı olsun,,çok teşekkürler...

bı dakka sımdık bı kere moraller yuksek tutuyoruz,,,
oncelıkle tebrık ederım :))))))) bebıslıler lıstesıne senıde eklıyek :))))))))))))))))))))) masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ecemde anne olacakkkkkkk :))))))))))))))

degerın kac cıkdıkı ? hem keseyı ulturasonla gordumu onları anlat bakem :)

su misalimm nasılsıııııııınn??
canım daha sevinemedik eşimle..sürekli birbirimize hayırlısı diyoruz..ilk bebişte canımız çok yandığından alışmaya korkuyoruz..
değerlerimi sormadım tel de konuştuk doktorla..geç döllenmeye uyumlu sonuçlar dedi...ya aslında bende öyle düşünüyorum..merys le aynı gündü benim bat..onun silik çigisi çıktığında benimki çıkmamıştı..regl günüme 1 gün kala çıktı silik çizgi..ama ne bileyim boş gebelikte korkutuyor beni..henüz sevinemedik

ıyım canım nasıl olım adetlı adetlı takılıom ıste :))))
bak onu yapma ıste sevın emın ol ben ıkıncısınde o hatayı yaptım ay bıse olacakmı yok ya olursa ben ne yaparım,,,kımseeye dıemıodum hamıleyım dıe ,,kendım bıle ınanamıodum hamıle olduguma sevınemeden uzuntu yasadım o yuzden yapma bunu bırak tadını cıkar sukret,,,
hamıleyım de emın ol Yaradan ol derse olur,,mımozaberge de doktor dedıydı boyle seyler ama bak 9 haftamı 11 haftalıkmı ne gebe :)))
senın ne kadar ıster ve onu beynen tutarssan bunyeende o kadar vucudun sahıp cıkar bebegıne,,hıc dusunme oyle kımyasalmıs fızıkselmıs gebelık olayını ,,,kaderımızde ne varsa onu yasarız,,,,
dımehınde degerı cok yuksekdı hatırla dedık ıkız ama doktoru onemlı degıl degerının yuksek olması demısdı,,,
sen ıcını ferah tut kızım yaa hamılesın,,:)))))

canım benim nette sorun var kopuyorum arada...
ya aslında daha olmadan 2.bebeğimin sağlıklı olacağına dair inancım vardı.hala da var..iç çamaşırımda leke görme korkusuyla yaşıyorum.ama keseyi bebekle görünce daha sorun olmayacağını düşünüyorum..hayırlısı canım
geçen gün eşime antrede diyorum ki gel şu köşede azcık sevinelim az güldük sarıldık ultrasondaki minicik keseye baktık:))tam tozutma modundayız

ilahi ecem kosede azcik sevindiniz ha kiz sen bize doktorluk edip moral veriyodun ne olduda evham anne oldun allah buyuktur o ol dedikten sonra felaket tellallari bile bisey yapamaz...sen icini ferah tut herseyde bir hayir vardir bi kac hafta sonra acaba kiz mi erkek mi diye evham yaparsin sen simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…