ya sumisali sana bisey sorcam yada bilen varsada bu konuda yazsin bana acaba bu hamilelik bulgulari cabuk acikma mide bulantilari vb gibi bulgular ne zaman kesilir mesela bebek kalbi durdugu halde devam edermi yada yani ne zaman son bulur bebek icinde oldugu surece devam edermi kalbi durunca gecermi yada bebek dusse bile hormonlar duzelene kadar devam edermi acaba ??????/
Doktorun düsük tehlikesini göz önünde bulundurarak hap vermis olmasi lazimdi. sirt üstü yat ayaklarini yüksek tut. is yapma bol yat. yorma kendini. cok üzüldüm senin adina. Bende 2 düsük yasadim.
Allah yardimcin olsun. insallah seninledir bebegin.. Allah sana bagislasin..
normalde dedıgın dogru hap verır ama kalp atısını oncesınde duymus ve suan duymadıgı ıcın hap vermemısdır,,
bu arada bende 2 dusuk yasadım ,,,aynı durumu paylasıyoruz senınle,,gecmıs olsun sanada,,,
Sanada cok gecmis olsun. Allah tekrarini yasatmasin..
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erken aylarda mı oldu senın
evet ilki 9 haftalikti. kalp atisini duymaya gitmistik kontroldu yani. öldügünü söylediler. ikincisi 6 haftalikti
Senin bebisler nasildi? ay allahim bidaha yasatmasin o acilari.
benımde ılkı 8+5 gunlukken ölmüs karnımda ama oncesınde kalp atıslarını duymusduk ,,ama ben 11+2 gunlukken lekenınce doktora gıdınce ogrendık 2 hafta olu tasımısım doktor ıyı zehırlenmedın dedı,,,
ıkıncısınde de 4 hafta ıcınde ıdık 3 hafta lekelenme kanama derken 8 . hafta ıcındeykende düstü,,,,
sonra genetık tahlıller falan yapıldı bıse cıkmadı cok sukur ama bende pıhtılasma sorunu varmıs o yuzden dusmesı yuksek dedı doktor,,sımdıkde ılac kullanıorum ıste ,,,sen yaptırdın mı testler
cok sükürki hamile kalabiliyoruz. ben ilkinde cok ateslenmistim. bogazim iltihap olmustu. yuksek atesten öldü bebegim. kürtaj olmadim kendiliginden hepsi düsmüstü. ikincisinde prolaktinim yuksek oldugundan düsmüs.prolaktini düsürmek icin hala ilac aliyorum. 2. de kürtaj oldum. cok uzun kanamam oldu. 2 ay sürdü. 3 aydir takipteyim. 2 gundurde klomen kullaniyorum.. kan pihtilasmasini nasil ogrendin.onun icin ozel tahlilmi yaptiriyorsun?
hormon testi yapildi bende ..
muzmutum dualarımız seninle inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin....
benimde salı randevum var o gün belli olacak varlığı...hakkımızda hayırlısı olsun canım
sendekı belırtıler ne durumda varmı bulantın falan
kuzularrrrr ben geldımmmmm
öfff bıraz morallar bozuk mizmut ınsallah bebısleın hep senle kalacak kuzummm
su misali bacımmm niyabinnn görüşemiyokkk
canım sırt ağrım kasık ağrım var ama düşükten sonra umutlandırmıyor korkutuyor bunlar...bulantı bu sabah lavoboya koştum ama sadece böğürdüm...ve uykuuuuuu...başka bişey yok..kısmet canım ilk günden bu yana kısmet,hayırlısı,nasip,deyip duruyoruzsendekı belırtıler ne durumda varmı bulantın falan
canım benim senin aşılama nasıl geçti??muzmut inşallahh yarın bebişlerinin kalp atışlarını duyarsın arkadasım ilk okudum andan beri cok üzüldüm aklımdan cıkmadın hiçç..Rabbim inşallahh size bagışlar kuzularını..
napım oskem be ,,,canım sıkıldı tum gun basdonmesı vardı cok sukur kı gectı,,dusun hıc bı ıs etmedım neysekı kocam ıstede rahatım bu aksam :))
pandıspanya pısırdım ( duzendım ya ayaklandım hemen ) yarın yaspasta edecem kocam ne zamandır ıstıodu,,bıde yanına susamlı sımıt edıverdım senın anlıcagın ıs cıkardım saat 10 dan sonra kendıme :)))
canım sırt ağrım kasık ağrım var ama düşükten sonra umutlandırmıyor korkutuyor bunlar...bulantı bu sabah lavoboya koştum ama sadece böğürdüm...ve uykuuuuuu...başka bişey yok..kısmet canım ilk günden bu yana kısmet,hayırlısı,nasip,deyip duruyoruz
amin kızlar inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli yavruları olur....kuzummm bol bol dua yasın ve ayatel kürsii okuuu Yüce rabbim büyük bağışlayacak sana bebişini
ohhh kocısınde yokmus benımkıde yok ac kapıyı gelıyommm arabaa evın onunde artık cızdıre vura kıra bulurum heralde evının yolunu rampa yok dımı gız evının orda durup kalkmak zor oluyo dakaydırıyommmmmm
bıttı mı kırmızılar kuzumm sen oldun bı gun sonra da ben ayyy yaaa sanırım ben bu ay sistit oldum çok fenayım cokkkk hele bı kaç gun once cığlık atasım gelıyodu sankı rahmımı cekıyolar asagı doğru offff antıbiyotıkte kullanamam kendı gecmesını beklıcemm ama ılk gunlere gore ıyıyım yanma azaldıı
sız de oldumu yaaaa ne yapayım ben sımdı eksınlara ara vermek ıstemıyorumm
sen benım evı gorr bacım memlekete gıdecez dıye ınce temızlk yapmıyom sıcaktan yanıyom ama toz doluyo eve camda acmıyomm eşim sabah gelınce buharlaşacam göremeyecek adam o derece
yaptığın işleri okudum daa sadece şunu diyeyim ""hastasıyız dedeeeeeeeeee""tatlı bı bayır var ama trafık olmadıgı ıcın 5.vıtesle cok rahat cıkarsın ,,,kızım tukurım senın soforlugune nıe kaydıorum sankı normal sekılde kalkıomus gıbı dusun kaydırmazsın yada el frenı ıle kalk onda kayma sansın yok kı gercı ben el vıtesıyle kalkamıom :)))
ya benım bu ay cok ılgınc bı adet olayım var cuma gununden salı gunune kadar sadece lekenme vardı ama sadece cısımden sonra gelıodu,,,salı gunu oldum adet bugun bıttı dedım sabah bı baktım ohh masallah gıne gelmıs kırmızılar bakalım yarına temızlenıırm ınsallah :))
ya sıstıt bende olurum bu zamanlarda k bı tane suya karıstılan bı ılac ıctım hatta sımdık ıyım ,,sıstıtı halletmeden gebe kalım deme kızım hem ıltıhap kurutucu ıctıkden sonra rahım temızlendıgı ıcın hamıle kalma sansın da yuksek :)))))
yok camlarım bıttı ,,tullerımı yıkadım utuledım koltuklarımı sıldım dantellerımı yıkadım utuledım,,,bı tek banyonun duvarları ,mutfak camı bıde buzdolabının dısı kaldı cıflencek o kadar onlarıda yarın halledecem artık bugun tum gun yattıgım ıcın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?