Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar nasılsınız ?
yeni haberlerimiz varmış

sago lera tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
muzmut nerde, kaç gündür kopuğum ben topikten rahatsız mıydı yok ? :26: inşallah iyidir merak ettim şimdi bende :44:

millan allah acil şifalar versin babana inş en kısa zamnada iyileşir...sende dikkat et kendine olur mu

başka haber var mı bilmiyorum iş yerinde geçmişi okuyup yazmak zor oluyor bana.. şu kpss çok canımı sıkıyor hala.. yok kopyaydı yok iptaldi.. bıktım usandım artık.. zaten bu sabah kırmızıları da gördüm.. bu ay da boş çıktı.. isyanlardayım anlayacağınız.. ama iyi tarafı en azından bu ay zamanında gördüm kırmızıları.. bu da iyi bişey sanırım. ama hala doktora gitmedim ben yaaaa

Son düzenleme:
muzmut tan haber yok mu ya çok merak ediyorum inşallah iyidir. Bu arada 2gundur kasıklarm da batma war ve kabızm bata 7gun war hadi hayırlısı insallah üsutmemişmdir ;( dua edim de bu sefer hayırlıyla tutsun

inşallah tatlım tutmuştur bu ay bende umutluyum kasıklarda batma bende de var göğüslerde yine acıo yine şişti her ay olduğu gibi ama bi umut işte bide bu ay ekşından sonra ayaklar havada beklerken uyuya kalmışım eşimde daha bekliycem sanıp uyandırmamış ohh fosur fosur uyumuşum sabaha kadar kazara tutturmuş olabilirim

Aminnn canım. Allah hayırlı uğurlu etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsin.

Millan canım baban nasıl oldu?

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr.....
hepimize hayırlı günler
inşallah güzel güzel haberler alırız....

canim hiiiicc boyle kuruntulara kapilma anin tadini cikar HAMILESIN KIZIIIIMMMM dah ne olsun

Günaydın canım, sen nasılsın?
iyiyim canım yarın kız kardeşimin düğünü var ona hazırlıklar devam ediyor...
bende dün doktora gittim kese büyümüş ama bebişi göremedik..birde doktor dediki kese büyümesi güzel ama 1 haftaya göre biraz az büyümüş dedi..çok umutlanmamaya çalışıyoruz....henüz sevinemedik yani.hayırlısı diyoruz...sen napıyosun??

günaydın kızlar biz geldik :) ama çok uykumuz var böyle nasıl geçer iş yerinde bilmiyorum yata yata karpuz da olmak istemiyorum çalışıcam mecbur :)

canım bende dün öyleydim..göz kapaklarıma birileri oturmuş gibi açamıyordum..hep bi yorgunlık hissediyorum..

gerçekten öyle oluyo :) açamıyorum hiç ayakta uyuyorum resmen gece de uyku tutmuyo kalkıyorum idrara çok sıkışıyorum o da rahatsız ediyo kalkıyorum mecbur.çok korkulu yatmaya başladım bu aralar gece de uyandım eşimi de kaldırdım evi gezdirdim biri mi var diye ben 3.katta oturuyorum burnuma parfüm kokusu geldi çok keskin bi şekilde uykudan uyandım

İyiyim canım bende, Rabbim hayırlısını versin. Tekrar nezaman gidiceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…