muzmut tan haber yok mu ya çok merak ediyorum inşallah iyidir. Bu arada 2gundur kasıklarm da batma war ve kabızm bata 7gun war hadi hayırlısı insallah üsutmemişmdir ;( dua edim de bu sefer hayırlıyla tutsun
amin canım çok sağol walla çok güzel bir duyguymuş c.tesi keseyi görürüz dedi doktor birde görebilirsem benden iyisi olmayacak çok tedirginim dış gebelik falansa diyee.
Rabbim bu kadar mutlu edip sonunda mutsuzluk yaşatmasın.
herkese bu duyguyu nasip etsinnnn.................................................
amin canım çok sağol walla çok güzel bir duyguymuş c.tesi keseyi görürüz dedi doktor birde görebilirsem benden iyisi olmayacak çok tedirginim dış gebelik falansa diyee.
Rabbim bu kadar mutlu edip sonunda mutsuzluk yaşatmasın.
herkese bu duyguyu nasip etsinnnn.................................................
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr.....
hepimize hayırlı günler
inşallah güzel güzel haberler alırız....
iyiyim canım yarın kız kardeşimin düğünü var ona hazırlıklar devam ediyor...Günaydın canım, sen nasılsın?
günaydın kızlar biz geldik :) ama çok uykumuz var böyle nasıl geçer iş yerinde bilmiyorum yata yata karpuz da olmak istemiyorum çalışıcam mecbur :)
canım bende dün öyleydim..göz kapaklarıma birileri oturmuş gibi açamıyordum..hep bi yorgunlık hissediyorum..günaydın kızlar biz geldik :) ama çok uykumuz var böyle nasıl geçer iş yerinde bilmiyorum yata yata karpuz da olmak istemiyorum çalışıcam mecbur :)
hosgeldinizaralarda caktirmadan uyu hamilesin canim toleransli olsunlar biraz
canım bende dün öyleydim..göz kapaklarıma birileri oturmuş gibi açamıyordum..hep bi yorgunlık hissediyorum..
iyiyim canım yarın kız kardeşimin düğünü var ona hazırlıklar devam ediyor...
bende dün doktora gittim kese büyümüş ama bebişi göremedik..birde doktor dediki kese büyümesi güzel ama 1 haftaya göre biraz az büyümüş dedi..çok umutlanmamaya çalışıyoruz....henüz sevinemedik yani.hayırlısı diyoruz...sen napıyosun??
selam kızlarrr nasılsınızz varmı gelişme?muzmuttanda bi haber yok inşallah güzel haberlerle gelir..:18:
naapıyonuz bacılar....valla beni sorarsanız tırlatmıştan halliceyim...hauhauah...yakayım bir sigara bari...
ne oldu muzmuta...kafam 2 dünya olduğu için anımsayamadımda...
ne oldu muzmuta...kafam 2 dünya olduğu için anımsayamadımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?