- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
gulguzelı bse sorcam,,,,,
neden asılama yaptırdın?,,yanı dusuk falan yaptın mı yada esınde mı sorun vardı da gebe kalamadın,,yanı ben de acıkcası dusunuyorum da
one laaa oyle kalcayı tıtret falan :))))) mezdeke koyak da barı guzel tıtretek kalcaları :)))))) neyı ılerı ıtıoz ben anlamadım yadaha anlasılır gıbı anlatıvereydın ya
baska ne tuyolar var bak hazır temızlenmısım bu ayıda bos gecırmeyek
eger dusuk oldugunu ogrenseydim cook uzulurdumistemedim doktor istedi ama boylesi daha iyi boralim bozulmadi insallah bu aydan umutluyuz insallah Rabbim nasip eder hayirlisi ile
canım 3 yıllık evliyim..yaklasık 2.5 senedir olmuyo.hiç hamile kalmadım.rahim filmi falan temiz regli de düzenli..eşimin sperm testleri 14 milyondu ilk yaptırdıgımızda ikincide 81 milyondu hareket de iyi hepsinde yüzde 70 falan..asılama günü 9 milyon du..doktor her insanın spermleri degişir gün gün bile dedi..degişiyormuş sayı sürekli yani...
ne bilim her ayy cok üzülüyordum olacagıda yoktu sanki kendiligindenn.tabi vereb Allah ama böyle vesile kılacaktır belki diye yaptırdım umut a gidiyorum ben süeyman beye cok tatlı biri..sende düşünürsen onu tavsiye ederim cok ilgili
one laaa oyle kalcayı tıtret falan :))))) mezdeke koyak da barı guzel tıtretek kalcaları :)))))) neyı ılerı ıtıoz ben anlamadım yadaha anlasılır gıbı anlatıvereydın ya
baska ne tuyolar var bak hazır temızlenmısım bu ayıda bos gecırmeyek
valla iyi gelecekse koy canim mezdekeyi kizim sen de adami zorla soyletiyon yaaaa utaniyom soyleyemiyorum anla iste iliski esnasinda esin bosalirken ileri itecek en dibe kadar gidecek yani ve orda kalacak 1-2 dakika ...1 saat kalca hava yattiktan sonra hemen banyo yapma ve tuvalete gitme 2-3 saat bekle birde sabah erken saatlerde yapin sperm kalitesi cok yuksek olurmus simdilik olay bu
ya acıkcası bende 2 kez dusuk yasadım ,,kan pıhtılasma sorunum varmıs ılac alıyorum suan,,,doktor dusuge neden olabılcegını soyledı,,,5 veya 6 ay bı bakalım dedı kendı kendıne hamıle kal dedı eger kalamazsan asılama yaparız dedıydıı,,sonra yenı bı doktora gıttım benım doktor profdu ızınlıydı ogun normal bı doktora gıttım o da 55 veya60 yaslarında bı kadın doktor ınceledı ıste gecmıs zamanlarda testler ulturasonlar falan baktı dedım hocam asılama yaptırsam dıe o da hayır dedı gebe kalmısın 2 kez ne asılaması dedı ,,kafam karısdı bıraz ne bılım kaldım oyle ortada ,,,gercı daha 2 aydır korunmuyorz ,,1,5 yılı askın korundurk cunku,,,6 ay hatta 1 sene bıle gebelık olmayabılır dedı normal dedı doktor,,,
hahahhahahahhahahahhahahaha,
evet bende sabah yapmayı dusunuom artık ama goslerım acılır ınsallah :))))
daha detaylı yazaydın :))))))))))) hahhahahahahhaay ne gıcıgım :))))
daha 2 aydır korunmuyorsanız bencede erken 6 ay 1 yıl sonunda olmazsa gidebilirsin..tabi yaşta önemli
yooooookkk canim bu kadar detay kafiama bu teknik denenmis ve hamile kalanda var yani bu ay hep birlikte kalcalar hava da yatariz artik
ehh 29 olduk((
kızlar ben geldim nasılsınız? Geçen hafta uğrayamadım pek, kpss bitti kurtulduk, yeni haberler kimde
kızlar diyorum sabah saatlerini deneyin yumurtlama günlerinde benim tam da çatladığı gün sabah olmuştu belki de o zaman tuttu :)
ay ben bu ay öle yaptım aslında bilmeden yaptımekşından sonra eşim banyodan çıkana kadar ayaklarımı kanepenin üzerine koydum tvyide açtım cnm sıkılmasın die eşim çıktı biraz daha durıyım dedim ben o kanepe eşim karşı kanepe fosuuur fosuur bi uyumuşuz ki gözümü bi açtım sabah olmuş bnm bacaklar bel tutulmuş ayaklar hala tepede ayy çok vahimdi halim bu ay kazara tutturmuş olabilirm
kızlar ben geldim nasılsınız? Geçen hafta uğrayamadım pek, kpss bitti kurtulduk, yeni haberler kimde
evet bu sefer ben saat saatlerını denıcem,,,ama yastık olayını ıkı aydır yapıos ama tık yok hatta eksına baslamadan koyuyoz yastıgı oyle yatıom yarım saat bundan sonra 3 saat falan yatacam artık :))))
evet bu sefer ben saat saatlerını denıcem,,,ama yastık olayını ıkı aydır yapıos ama tık yok hatta eksına baslamadan koyuyoz yastıgı oyle yatıom yarım saat bundan sonra 3 saat falan yatacam artık :))))
insallah tutmustur canim yok canim 1 saat yeter sabaha kadar degil bende bu ay denemeye basladim sonucunu 2 hafta sonra gorecez insallah
hosgeldin canim insallah iyi gecmistir,bu kpss herkezi bitirdi valla
insallah ise yarar canim herkezden duyuyorum sabah saatleri iyi ama zor yaa nasil yapcazuykudan gozumu acamiyorum ama bu hafta 1 defa olsa sart son gunlerim iyi degerlendirmek lazim
insallah tutmustur canim yok canim 1 saat yeter sabaha kadar degil bende bu ay denemeye basladim sonucunu 2 hafta sonra gorecez insallah
hosgeldin canim insallah iyi gecmistir,bu kpss herkezi bitirdi valla
insallah ise yarar canim herkezden duyuyorum sabah saatleri iyi ama zor yaa nasil yapcazuykudan gozumu acamiyorum ama bu hafta 1 defa olsa sart son gunlerim iyi degerlendirmek lazim
valla ben bu ay gecede yaptım gündüz de yaptım akşam saatide yaptım yastıklı yastıksız her türlü yaptım sanırım yediz falan doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?