hayirdir senin kafan niye 2 dunya
kayınvalidem bizde kalıyor kalacak 1 hafta eşi gitti akrabasına...gelip gelip sap sup oğluna sarılıyor öpüyor...böyle nispetli şekilde...normal samimi olsa sinirlenmicem...bu benim bebeğimdir en çok bunu seviyorum..o benim canımdır...o benim herşeyimdir...iyide kadın bana ne anlatıyorsun...seviyorsan sev oğlunu...gözüme gözüme ne sokuyorsun...hani hasta olmasa varya...ya bunlar beni deli ediyor hey allahım yarabbim...tüm sırtım tutuldu sinirden...fıs fıs konuşmalar...ben gidince susmalar...kul hakkı değilmi bu ...bana dün diyorki gelliiiin geliiin bende bir aralar gelindim...şimdi kaynana oldum...kara kazanda kayna emii...
kayınvalidem bizde kalıyor kalacak 1 hafta eşi gitti akrabasına...gelip gelip sap sup oğluna sarılıyor öpüyor...böyle nispetli şekilde...normal samimi olsa sinirlenmicem...bu benim bebeğimdir en çok bunu seviyorum..o benim canımdır...o benim herşeyimdir...iyide kadın bana ne anlatıyorsun...seviyorsan sev oğlunu...gözüme gözüme ne sokuyorsun...hani hasta olmasa varya...ya bunlar beni deli ediyor hey allahım yarabbim...tüm sırtım tutuldu sinirden...fıs fıs konuşmalar...ben gidince susmalar...kul hakkı değilmi bu ...bana dün diyorki gelliiiin geliiin bende bir aralar gelindim...şimdi kaynana oldum...kara kazanda kayna emii...
Canım ya, Allah sabır versin, o kadınada akıl fikir versin. fesatlığını alsın Rabbim onun.
amin ne diyim cins ya...
bu kadin ruh hastasi bence kesinlikle normal degilALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM...
valla öylede benide deli ediyor hareketleri..annem geldi o varken kadın üzüldü halime...belli etmiyor ama...bende sinirimden ağladım...böyle annemin yanında herşeyi istemeler...getir yap ...bilmemne....ama şimdi yanımda tek...gıkı çıkamıyor...biliyor çünkü en ufak bir laf ederse cevabını alacağını...oğlunun yanında intikam alıyor resmen...böyle bir gövde gösterisi gibi...manyakmıdır nedir evlendirmeyeydinde tüm gün mıncıklayaydın oğlunu.. ama ozaman zevk vermez...ben olmam lazımki arada....öyle nisbet yapacak adam olsun..
aminn...önemli olan sadece oğullarının mutluluğu...ben itaat edecem güya..cart...Ne diyimki sana, Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın seni bu kaynanadan diyelim en makbul dua bu olacak sanırım senin için.
Anlamıyorumki ne anlıyor bu kaynanalar gelinlere çektirmekten. Önemli olan evladının mutluluğu değilmi? Bensiz kimseyle mutlu olmamalı egosu nedir ya? Allahım kınamıyorum, bizleri benzetme onlara. AMİNNNN
aminn...önemli olan sadece oğullarının mutluluğu...ben itaat edecem güya..cart...oğlu benden güçlü ya mantığa bak...
Güçle mutluluk gelseydi ozaman karısını dövenler hep mutlu olurdu, gücü yetiyorki dövüyor dimi. Ya bunların sizden uzaklara gitme umudu yokmu? Kayınbaban gittide kaynanan niye kaldı, öle oğlundan ayrılamadı bahanemi buldu yoksa gidemedimi?
lannnn angelım yavrumm kaynananı bana gonderrrr benımkını hasladım sesı kesıldı senınkını de bı hızaya sokayım ıtınayla kayınpeder de yola sokulur hatırlatayım
bızımkını bıraksan oda yalar yutar oğlunu ılk tanıstıgımda benım için de tek olumsuz yönüü çok soğuk ben sole yatsın kucagıma sacını oksayayım ıstıyorum dıyoduuubenım esım annesıne kendını opturmez bıle adamın huyu ama onların yanında bana sarılır operrr bızımkı fena oluyooo ohhh catlada patla kaynana
Süpersin canım ya,, itinayla kaynanalar bozulur.
heaaaaaaa oske...bende birkere yaptım...haşlama aşlama olayını..gitti beni şikayet etti...eşime alttan alttan doldurdu üzerime saldı...1 ay konuşmadık ozaman eşimle...yaşlandıkça ölümü hatırlayacklarına....azıyorlar iyice...
Valla eşler için katlanıyoz işte, ben yanıyom yanıyom anama babama yanıyom. Onlar yapsa çenem durmaz ama başkası yapınca kocadan sebep gıkımız çıkmıyor, çıkıncada kavga. Allahım sen ölümü unutturma, ölümün yaşı yok ama yaşlılar daha çok dikkat etmeli hakkaten ya. Okadar görmüş geçirmiş diyorsun bu hareketler ne ozaman
heaaaaaaa oske...bende birkere yaptım...haşlama aşlama olayını..gitti beni şikayet etti...eşime alttan alttan doldurdu üzerime saldı...1 ay konuşmadık ozaman eşimle...yaşlandıkça ölümü hatırlayacklarına....azıyorlar iyice...
o zaman iş esınde bıter bacımmm bak ben 1,5 ay oncesıne kadarrr selam vermeyecek duruma geldım hem kaynanamla hem kayınpederımle olay yasndıgında ustelık esım uyuyorduuuu kurana el bastırttı bana anlattırdııı yoksa tek kelıme etmeyecektımmm kı bana o akjşam agzına gelenı saydılar ses tonumu dahı yukseltmedım ama işine gelenlerı soylemedıgım için köpürdü ikiside
ertesı gun ne olduu yemedı ıcmedı kayınvalıdem esımın ıs yerıne gıttı ve ne dese begenırsın senın bu karın sımdı senın kazandıgın parayla bıze bu kadar adamlık taslıyosa yarın bı gun bu kendı parasını kazanınca senı adam yerıne bıle koymaz
esımın agzından bu lafı ben tesaduf eserı aldım ne anasını bana satar ne benı anasına özge aılelerımzı hakkında konusmayalım kırmayalım bırbırımız dıyıp kapatıyoruz konuyuuu eşini değiştireceksın tatlımm yoksa bu serüven boyle gelıp gıdıyo yıllarca maleseffff
o zaman iş esınde bıter bacımmm bak ben 1,5 ay oncesıne kadarrr selam vermeyecek duruma geldım hem kaynanamla hem kayınpederımle olay yasndıgında ustelık esım uyuyorduuuu kurana el bastırttı bana anlattırdııı yoksa tek kelıme etmeyecektımmm kı bana o akjşam agzına gelenı saydılar ses tonumu dahı yukseltmedım ama işine gelenlerı soylemedıgım için köpürdü ikiside
ertesı gun ne olduu yemedı ıcmedı kayınvalıdem esımın ıs yerıne gıttı ve ne dese begenırsın senın bu karın sımdı senın kazandıgın parayla bıze bu kadar adamlık taslıyosa yarın bı gun bu kendı parasını kazanınca senı adam yerıne bıle koymaz
esımın agzından bu lafı ben tesaduf eserı aldım ne anasını bana satar ne benı anasına özge aılelerımzı hakkında konusmayalım kırmayalım bırbırımız dıyıp kapatıyoruz konuyuuu eşini değiştireceksın tatlımm yoksa bu serüven boyle gelıp gıdıyo yıllarca maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?