Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hee hamıle kalıoz da devamı gelmıo o da ayrı bı dert,,,
hamıle kalıp onu kaybetmekdense hıc hamıle olamamak emın ol daha ıyı ,,
senın yıne arkadasın en fazla gorusmezsın ,,benım abım benden sonra evlendı sımdı yengem hamıle ve 2 hafta ıcınde de dogurcak ınsallh,,her karsılasmamızdan sonra eve gelıp bı aglama sendromuna gırıyorum,,uff ya ben yegenım dogdugunda onu kucagıma aldıgımda nasıl aglamadan duracam ya ,,,walla sımdıden basladım aglamalara,,,resmen depresyona gırmıs gıbıyım,,

kuzummm cok ıyıyım eee kpss illetınden kurtulduk bıze daha ne olurrrr
ayyy kıslarrrrrr bıraz toplanmısızzzz sevındırık oldummmmmm
verdım gazı angelaaaaa kaynanası gelıp bana toslamazsa ıyıdırrrrrr

Benim de abimin eşi hamile ben 6 aylık evliyken ilk çocuğu oldu abimin şimdi onu büyüttü de ikinciye hamile ..Bende kendimi kötü hissediyorum..İlk yiğenim erkekti şimdikide kızmış ..Hep ilk kız torununu da ben veririm diye düşünüorum eskiden..Ama nasip deilmiş ..ALLah onlara ömür versin..

Dediğin gibi yengem doğum yaptğında oraya gitmek istemiorum bende çünkü biliorum kendimi kötü hissedicem ..Çok zor..

Kuzenim de hamile o da ikinciye..Yani anlican arkadaş aile her açıdan sıkışmış durumdayım..Oyüzden alıp başımı gidesim var keşke öyle bişey olsada kimsenin doğumunu görmek zorunda kalmasam ya da ozamana kadar hamile kalsam..

Dün bile akşam iki arkadaş geldi oturmaya inanırmısın konu ikide bir dolaşıp doğum loğusalık ve çocuk bakımına geliodu ikisininde küçük çocuğu var ..Ya kötü niyetli deiller asla ama şunu anladım evli evliyle bekar bekarla çocukluda çocukluyla anlaşır ancak

ole hiç deme su mısalı cok kızarım canım sana.Yüce rabbimmm sana o annelık duygusunu bı kac haftada olsa yasattı benım gıbı hıc hamıle kalamayan arkadaslarım daha ıyı anlar hıc yok yere karnına elını koyuppp sırf kendını avutmak adına hem konusup hem ağlayan olmustur mutlaka benım gıbı
Yuce rabbım herseyın hayırlısını herseyın ıyısını bılırrrr hepımız Allahın ıznıyle verecez guzel haberlerııı buradannn hepımızın etrafı hamıle doluu bak ben daha hıc hamıel kalamıyorken ablam ıkıncıyı kucagına alacak ve kımse bılmedıgı ıcınn eeee sıra sıze geldı hadı artıkkkkk bakkk herkes 2,yı 3,yu yapmaya basladı dıyoooo cevap veremıyorsunnn
Guclu olalım kızlar yılmak yokkkk bende pzt doktora gıdecegımmm hem sıstıtım ıcın hem de konusacagımmm adet duzensızlıgım için benımde coğu zaman sabrım tukenıyor hıssedıyorum ama hepımızın sınavı buuuu alnımızın akıyla verecegız alımallah

esim markete gimisti geliyo kizlar yarin gorusuruz insallah allaha emanet olun...

canım öyle düşünme olanı kaybetmek emin ol çoooooooook ama çok daha zordur.
düşün ben yanlış pozitif test kurbanı oldum da onda bile bir müddet kendime gelemedim. diğer türlüsündeki acıyı tahmin bile edemiyorum.
emin olun kaybetmektense hamile kalamamak daha az acı vericidir.

He sorma ya o stres bitti çok şükür bugün eşim normal çalışma hayatına döndü sonunda..

Bende içtim majezikimi kırmızılarımla beraber bunalım takılıom işte..

Angel işini bilir sen merak etme..

Sen naptın cnm sınav nasıl geçti ?

Bizimki pek beklediğimiz gibi olmadı yaa

gorusemedık tatlım bu aralar pekk ben de bu aydan cok umutluydum ılk defa bu kadar belırtım olmustu nobetcı eczaneden hatta esımle test aldık kocaman negatıfı gordugum gunun sabahı hastalandım
sınav desen zamanımı cok yetıstıremedım bı yarım saat fazla olaydı super olacaktııı Allahtan hayırlısı ben her zaman dıyorummm bebısım hep ılk duamdııı bız korunmayı bırakalı kpss yı kafamdan bı nebze sılmıstım bebıse odaklandıgım içinnn
pzt randevu aldımmm 2,5 senelık evlıyım ılk defa ıdrar yaparken yanmam olduuu sankı rahmımı bırı asagı doğru cekıyo cok fenaydım sımdı bıraz ıyı hafıf kaldııı ama gıdıp bı göruneyımm belkı kotu etkısı vardır bebıs ıcın hemde konusacagım belkı adet duzensızlıgım ıcın bısey verır doktor
10 gun sonrada gıdıyoruz memlekete ablam doğuracakkk aynı su mısalı gıbı bende hastanede salya sumuk olmaktan korkuyorummm gercı kımse anlamazz herkes korundugumuzu bılıyor hala amaaa yınede bazennnn ağlama krızlerımın onune gecemıyorumm

tatlım ben sızı de cok ıyı anlıyorum tabıkııııı sızın acınızzz cok buyuk oluyorrr amaaaa 3 doktora gıttım 3ununde soledıgı hamıle kalıpta bebegını kaybedenlerın dusuk yapanların sansı her zaman bızım gıbı hamıel kalamayanlardan daha yuksek oluyorrr benım demek ıstedıgım buyduuu o duyguyu hıc tadamamak Allahım dusmanıma bıle boyle vermesın

desene mıllet bıze tur atmaya basladı bız daha bırıncıye baslayamadık
uff ya yemın ederım benım de basımı alıp gıdesım gelıo kocamı bıle alasım gelmıo o an yanıma
,,alım arabayı gıdeyım telefonuda atıp kırayım,,hıc kımsenın sesını duymuyım,,sadece ben ıstedıgımde tek bır kısıyı arayıp ben ıyım deyıp daha tek bı laf bı etmeden telı kapatıp arabanın marsına basıp yola devam etmek,,,,,,
ya walla bıde agrıma gıden ne bılıon mu,,boyle tanıdıkların kucuk cocuklarını gordugumde sevdıgımde "ay Allah sanada nasıp etsın ınsallah yaa " dıe bı acımsar ses tonuyla "ıyı" nıyetlerı duymak ,,,,,,walla artık kımsenın cocuguna tutmuyorum sadece basını oksayıp masallah gule gule buyutun deyıp cekılıon hemen,,gecen esımın teyzesının gelını bana tur atarcasına 2.yı dogurdu hayırlı olsuna gıttık daha kapıdan ıcerı gırmemle cocugu kucagıma vermelerı bır oldu optum verdım gerı dedım terlıyım bıraz,,sımdı rahatsız olmasın bebek dedım,,dıorum masallah Allah nazardan korusun,,sankı nazar edecem bebege ya sınır oldum resmen

canım ben de hiç hamile kalamadım şimdiye kadar
ama en azından olmayan bir şeyin özlemini çekiyorum. ya olan birşeyi kaybetsem zor toparlanırım. insanın bir an bile hamile olduğunu bilip kaybetmesi çok zordur
allah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

soyle dusun oske:

hamıle oldugunu ogrenıyosun,,dunyalar senın,,sonra ogurmeler ,,sabahlara kadar klozet basında sabahlamalar hepsı geccek bebegım olcak dıosun,,sonra bırden bı terslık oluyo ve gozlerını actıgnda çatalda uzanmıs yarı ayılmak uzere ıken doktorun hersey halloldu ,,ıyımısın dıe sormasıyla buluyosun ve senın ne bır bulantın kalmıs nede halsızlıgın cunku o bebek artık senınle deıl,sonra guclu durma cabaları ,,,yanlızken aglama krızlerı cunku ne cevremde ne aılemde nede sulalemde daha bır allahın kulu bebek kaybetmemıs,,sen ılksın,,,esın ıse gıttıgınde kıyafetlerını toplayıp tam kapıdan cıkacakken esın ıs yerınden ızın almıs sana destek ıcın yanına gelıo ve senı evı terk ederken elınde valızle goruo cunku sen o acıyı kaldıramıyosun sarılıo sana ve aglıo bırakma benı yalvarıyorum dıe ,,,sonra duzeldım dıe dusunurken ıkıncı kez gebe kalıosun ama beynınde hep su soru ya bıse olursa dıe ama herkes sana bı kere oldu dıe tekrar olcak dıe bıse yok dıo ama hamıle oldugunu ogrenıosun 3 gun snra lekenme ve 3 hafta sonra lavobaya gıttıgınde ıccamasırında grımsı bı kese goruosun eşiyle bırlıkde ,,,yıgılıp kalıosun banyoya esın senı hastaneye yetıstırıo parca kaldıgı ıcın tekrar catala cıkıp kurtaj oluyosun ve yıne gozlerını actıgında doktoru gorup ıyımısın dıe soruyla karsılasıosun,,ve sonra dıs doktoruna bıle gıtmeye korkar oluyosun,,,her gece uykudan sıçrayarak uyanıosun,,ruyalarında hep bebekler elınden alınıo ,,,ve kendını yemege verıosun ,,sabahdan acardım dolabın kapagını otururdum onune saatlerce dolapda ne varsa yerdım cunku depresyondaydım,,cunku hamıle kaldıydım,,,sonra ne oldu 110 kılolara cıkdım hemde 3 veya 4 ayda aglamalar,,,bı yadan guclu durmalar,,,bı yandan kabullenmeye calısmalar,,hepsı var senın anlıcagın,,
suan mı nasılım notr durumdayım hamıle olsam ne hıssederım bılmıyorum,,sence boyle bı tabloda hamıle kalmak mı ıyı yoksa hamıle kalamamak mı ,,,,,

canım geçmiş olsun allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşadım. benimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu . bende kürtaj oldum. çok zor çok acı biliyorum ama şöyle düşün verende allah alanda. demek hayırlısı böyleymiş. sana ve eşine bişey olmasın bebek tekrar olur. bende 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. şimdi bazen aynı korkuları yaşasamda herşey yolunda gidiyor çok şükür.
Bana doktorum şunu demişti hep bu sözle teslli ettim kendimi çocuk sahibi olmak için bekleyen tedavi gören kaç hastam var biliyor musun kızım dedi. en azından sende ve eşinde bir sorun yokmuş hamile kalabiliyorsun bu bile büyük bi şans dedi. mantıklı düşününce evet öyle. allah yine hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin. tekrar geçmiş olsun. kendine iyi bak

Valla üzülme dicem ama elinde değil insanın biliyorum en azından stresi en aza indirmeye çalış çünkü negatif etkilio..

Bende çok iyi bilirim testlerde tek çizginin verdiği psikolojiyi hatta kan testine gidip bi saat bekleyip doktorun negatif deyip buz gibi olup ellerim boş eve döndüğüm zamanları..

Ama napalım be yavrum imtihan olduğunu bildiğimiz için dilimiz kilitlenio bişe diemioz sabır ve dua başka çaresi yok..

Bende haftaya randevu aldım rahim filmi çekilcek cnm..Bizim en son o kaldı onuda yaptıralım içimiz rahat etsin..

Sende git cnm hayırlı haberlerle inş ..iltihap varsa oda olumsuz etki edio sonuçta..

Eşimin sınavı da senin gibi cmrtesi son türkçeyi bırakmış onu da yarım saat kaldı dedi yetiştiremedim dedi çok iyi beklemiom ..pazar günü olan alan sınavı da fena deil dedi yapabileceğimi yaptım dedi..Yani denemelerdeki gibi çok çok iyi geçmesede fena deil dedi ne bilim hayırlısı artık yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…