Bende yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım artık..Bazen öyle oluyor çok umutsuzluğa kapılıyorum..
Sen hamilelik geçirmişsin cnm öle düşünmene gerek yok demekki hamile kalabiliosun..
Ben haftaya rahim filmi çekilcem artık son olarak o kaldı ondan sonrada elimizden bişiy gelmicek tabi inş kötü bişiy çıkmaz..Yoksa bnimde durumum hiç iyi değil her ne kadar belli etmesemde...
Şu anda en yakın arkadaşım da hamile napıcamı nasıl davranacağımı bilmiorum..Çevremdeki yeni gelinlerinde hepsi hamile..
ALLahtan önümüz ramazan pek kimseyle görüşme fırsatı olmicak ..
Vay be geçen ramazan diodum ki acaba bi daha ki ramazana bebeğim olur mu ?
Ama bu ramazanda bu cümleyi kuracam galiba
Özgecim sen nasılsın cnm ?
Sago da hamileymiş bilmiodum çok sevindim darısı başımıza inş..
Angel tatilden döner dönmez kaynanatöre toslamış yine..Allah yardımcısı olsun bu kızın..
Ecem de inş sağlıklı bi hamileliği vardır..Hayırlı haberler inş..
hee hamıle kalıoz da devamı gelmıo o da ayrı bı dert,,,
hamıle kalıp onu kaybetmekdense hıc hamıle olamamak emın ol daha ıyı ,,
senın yıne arkadasın en fazla gorusmezsın ,,benım abım benden sonra evlendı sımdı yengem hamıle ve 2 hafta ıcınde de dogurcak ınsallh,,her karsılasmamızdan sonra eve gelıp bı aglama sendromuna gırıyorum,,uff ya ben yegenım dogdugunda onu kucagıma aldıgımda nasıl aglamadan duracam ya ,,,walla sımdıden basladım aglamalara,,,resmen depresyona gırmıs gıbıyım,,
hee hamıle kalıoz da devamı gelmıo o da ayrı bı dert,,,
hamıle kalıp onu kaybetmekdense hıc hamıle olamamak emın ol daha ıyı ,,
senın yıne arkadasın en fazla gorusmezsın ,,benım abım benden sonra evlendı sımdı yengem hamıle ve 2 hafta ıcınde de dogurcak ınsallh,,her karsılasmamızdan sonra eve gelıp bı aglama sendromuna gırıyorum,,uff ya ben yegenım dogdugunda onu kucagıma aldıgımda nasıl aglamadan duracam ya ,,,walla sımdıden basladım aglamalara,,,resmen depresyona gırmıs gıbıyım,,
ole hiç deme su mısalı cok kızarım canım sana.Yüce rabbimmm sana o annelık duygusunu bı kac haftada olsa yasattı benım gıbı hıc hamıle kalamayan arkadaslarım daha ıyı anlar hıc yok yere karnına elını koyuppp sırf kendını avutmak adına hem konusup hem ağlayan olmustur mutlaka benım gıbı
Yuce rabbım herseyın hayırlısını herseyın ıyısını bılırrrr hepımız Allahın ıznıyle verecez guzel haberlerııı buradannn hepımızın etrafı hamıle doluu bak ben daha hıc hamıel kalamıyorken ablam ıkıncıyı kucagına alacak ve kımse bılmedıgı ıcınn eeee sıra sıze geldı hadı artıkkkkk bakkk herkes 2,yı 3,yu yapmaya basladı dıyoooo cevap veremıyorsunnn
Guclu olalım kızlar yılmak yokkkk bende pzt doktora gıdecegımmm hem sıstıtım ıcın hem de konusacagımmm adet duzensızlıgım için benımde coğu zaman sabrım tukenıyor hıssedıyorum ama hepımızın sınavı buuuu alnımızın akıyla verecegız alımallah
kuzummm cok ıyıyım eee kpss illetınden kurtulduk bıze daha ne olurrrr
ayyy kıslarrrrrr bıraz toplanmısızzzz sevındırık oldummmmmm
verdım gazı angelaaaaa kaynanası gelıp bana toslamazsa ıyıdırrrrrr
He sorma ya o stres bitti çok şükür bugün eşim normal çalışma hayatına döndü sonunda..
Bende içtim majezikimi kırmızılarımla beraber bunalım takılıom işte..
Angel işini bilir sen merak etme..
Sen naptın cnm sınav nasıl geçti ?
Bizimki pek beklediğimiz gibi olmadı yaa
canım öyle düşünme olanı kaybetmek emin ol çoooooooook ama çok daha zordur.
düşün ben yanlış pozitif test kurbanı oldum da onda bile bir müddet kendime gelemedim. diğer türlüsündeki acıyı tahmin bile edemiyorum.
emin olun kaybetmektense hamile kalamamak daha az acı vericidir.
Benim de abimin eşi hamile ben 6 aylık evliyken ilk çocuğu oldu abimin şimdi onu büyüttü de ikinciye hamile ..Bende kendimi kötü hissediyorum..İlk yiğenim erkekti şimdikide kızmış ..Hep ilk kız torununu da ben veririm diye düşünüorum eskiden..Ama nasip deilmiş ..ALLah onlara ömür versin..
Dediğin gibi yengem doğum yaptğında oraya gitmek istemiorum bende çünkü biliorum kendimi kötü hissedicem ..Çok zor..
Kuzenim de hamile o da ikinciye..Yani anlican arkadaş aile her açıdan sıkışmış durumdayım..Oyüzden alıp başımı gidesim var keşke öyle bişey olsada kimsenin doğumunu görmek zorunda kalmasam ya da ozamana kadar hamile kalsam..
Dün bile akşam iki arkadaş geldi oturmaya inanırmısın konu ikide bir dolaşıp doğum loğusalık ve çocuk bakımına geliodu ikisininde küçük çocuğu var ..Ya kötü niyetli deiller asla ama şunu anladım evli evliyle bekar bekarla çocukluda çocukluyla anlaşır ancak
tatlım ben sızı de cok ıyı anlıyorum tabıkııııı sızın acınızzz cok buyuk oluyorrr amaaaa 3 doktora gıttım 3ununde soledıgı hamıle kalıpta bebegını kaybedenlerın dusuk yapanların sansı her zaman bızım gıbı hamıel kalamayanlardan daha yuksek oluyorrr benım demek ıstedıgım buyduuu o duyguyu hıc tadamamak Allahım dusmanıma bıle boyle vermesın
canım öyle düşünme olanı kaybetmek emin ol çoooooooook ama çok daha zordur.
düşün ben yanlış pozitif test kurbanı oldum da onda bile bir müddet kendime gelemedim. diğer türlüsündeki acıyı tahmin bile edemiyorum.
emin olun kaybetmektense hamile kalamamak daha az acı vericidir.
selam canlar bugun oglen itibariyle taburcu oldum allah razi olsun hepiniz dua etmissiniz sormussunuz merak etmissiniz allah hepinizin gonlune gore versin tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah...............ben basimdan gecenleri ozeltle anlatayim hem merakinizi gidereyim hemde tecrube olarak paylasmis olayim......................
cumartesi malum lekelenmem vardi gittik muayene ultrson baktilar bebeklerin kalp atislarini alamadik ama her ihtimale karsi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor biliyosunuz.....
pazartesi erkenden doktora gittik yine muayene ultrason yine kalp atisi yok kesin olarak olmusler ustelik gelisimleri 8 haftalik kalmis yani 2 bucuk santim kalmslar doktor en az 12 gun once kalplerinin durdugunu olduklerini soyledi hemen yarin gelin yatircaz simdiye kadar kendiliginden dusmemisler tablet(fitil tarzinda ilac) vercez icini temizlesin diye oda temizlemezse operasyonla temizlicez dedi doktorumuz cok iyiydi ilgiliydi ama devlet hastanesinin durumu berbatti on dakika beklenecekgibi degildi biz hemen arkadalsri aradik sorduk jinekoloji alaninda un yapmis b ozel hastaneye tavsiye ettiler iyikide etmisler hemen oraya gittik ordada doktorlar muayene etti ultrasonda bakti ewet olmusler hemde cok onceden dediler hemen yatirmamiz lazim ama biraz kanamasi var belki yarina kadar kendini temizler bizim gozetimimizde kalsin dediler tabi bende dil yok hersey esim araciligiyla konusuluiyo neyse pazartesi yattik hasteneye saliya kadar tum gece botunca surekli gelen kani rengini kontrol edip durdular yetersizdi cok az geliyodu sali gunu sabah tableti yerlestirdiler bir saat kadar adet sancisi gibi bir aci cektim ondan sonra ersey kendiliginde bi kezde akti doktor bakti muayene yine tum muayeneler alttan tabi bebekler hala icerde nasil siki tutunmussalar cunku o elle muayenelerde doktorlar cikamaya calisiyolardi neyse en son operasyona aldilar anestezi verdiler icimi temizlemisler yatagima alip odama getirdiler o bebekleride istersek kavanoz icindebize verirlermis biz istemedik patolojik tahlil icin aldilar dunde gozetim altinda yattim bugun ciktim iste.sonuc 3 hafta sonra cikcak kontrolumde var o zaman simdi iyiym hamdolsun hayirisi boyleymis ne diyelim verende allah alanda cok sukur ki esim vardi bana derman oluyo bu gurbette ailelerimizede bugun soyledik iste boyle atlattik sayilir.en azindan sebebini ogrenecez ikinci dusugu beklemicez o iyi esimde doktora gorundu ordayken spermiyogram vercek simdi firsat varken cunku iki aya kadar korunacakmisiz oyle iste nasibimizde bu olayi tecrube etmek varmis hamdolsun yaradana sizede allah razi olsun canlar...
gorusemedık tatlım bu aralar pekk ben de bu aydan cok umutluydum ılk defa bu kadar belırtım olmustu nobetcı eczaneden hatta esımle test aldık kocaman negatıfı gordugum gunun sabahı hastalandım
sınav desen zamanımı cok yetıstıremedım bı yarım saat fazla olaydı super olacaktııı Allahtan hayırlısı ben her zaman dıyorummm bebısım hep ılk duamdııı bız korunmayı bırakalı kpss yı kafamdan bı nebze sılmıstım bebıse odaklandıgım içinnn
pzt randevu aldımmm 2,5 senelık evlıyım ılk defa ıdrar yaparken yanmam olduuu sankı rahmımı bırı asagı doğru cekıyo cok fenaydım sımdı bıraz ıyı hafıf kaldııı ama gıdıp bı göruneyımm belkı kotu etkısı vardır bebıs ıcın hemde konusacagım belkı adet duzensızlıgım ıcın bısey verır doktor
10 gun sonrada gıdıyoruz memlekete ablam doğuracakkk aynı su mısalı gıbı bende hastanede salya sumuk olmaktan korkuyorummm gercı kımse anlamazz herkes korundugumuzu bılıyor hala amaaa yınede bazennnn ağlama krızlerımın onune gecemıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?