Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hadi geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz..

Kızlar kayserili olan, orada yaşayan bilen eden varmı? Kayseriye taşınabiliriz ama ben kararsız kaldım
canım ben kayseriye bikaç defa gittim ama tam ayrıntılı bişey söyleyemem..ama gelişmiş güzel bir şehir...hastaneleri falan çok iyi diye biliyorum.ama şehir pahalılığı,veya insanları nasıldır dersen onu bilmiyorum..görünüş itibariyle iyi..ama sen şu an neredesinki

Gaziantepteyim canım ben şuan. Pahalılık olarak buraya göre çok iyiymiş ama iş değiştirmek falan zor geliyor bana, bakalım yarın belki bi gidip görücez. İnsanları nasıldır acaba?

Gaziantepteyim canım ben şuan. Pahalılık olarak buraya göre çok iyiymiş ama iş değiştirmek falan zor geliyor bana, bakalım yarın belki bi gidip görücez. İnsanları nasıldır acaba?
canım kayseri çok güzel ve gelişmiş bir şehir. ayrıca insanlarııı baya iyi. yani benim tanıdıklarım baya cana yakınlar... şehir büyük ama yerlisi sahip çıkmış hep. iş olanakları olarak pek bilgim yok tanıdıklarım memurdu

Bir iş teklifi var zaten, gidersek iş sıkıntımız olmicak inşallah da ben kararsız kaldım, kabul edip gitsemmi acaba diye.

kaynanadan uzak kalıcaksan her haftasonu oraya gitmekten kurtulacaksan hiç kaçırma bence

Orası öylede benim anlamadığım kaynanamlar ısrarla gidin gidin diyor, bu beni düşündürüyor. Acaba bunun nedeni annemlerin buraya taşınması olabilirmi? Benmi çok art niyetliyim? Gelmediğimiz herhaftayı özledik sizi diye arayan, gelmicemizi bile bile sürekli bişileri bahane edip gelmemizi sağlamaya çalışan kayınvalidemgil nasıl oluyorda 1 saatlik uzaklıktan 3-4 saatlik uzaklığa gitmemizi istiyor anlayamıyorum...

Ecem'cim senin durumun nasıl nasılsın? Akıntı falan devam ediyor mu?

Miyopi'den alıntı yapmışım idare edin :)

Son düzenleme:

Ewt bencede iLginç..Eşine sordunmu bunu ? NAsıl olurda karşı çıkmadılar diye ?

ama fazlada bulandırmamak lazım şimdi eşin vazgeçer falan : )

kızlar ben cıktıktan sonra bas saglıgı dılıyenlere tekrardan tesekkurler..muzmut okuyacagın yasın ıcınde allah razı olsun canım benım..

yaa kızlar kafama bıse takıldı sımdı..bızım cenaze babanemın evınden cıktı..zaten babanem annemlerın bı alt sokagında oturuyor..yanı bız bugune kadar hep ordaydık,annem hala orda kalıyor,sulalecek ordaydık..bende acıktıkca actım dolabı yedım de yedım..zaten hep o evde yedık ıctık ama ben yemek saatlerının dısında da dolaptan aşırma yaptım..ama sımdı aklıma geldı ya cocukta leke olursa sormadan yedıgım ıcın

Hay ALLah iyiliğini versin

Olmaz tabi sanki eLaLemin evi de sen ordan aşırmışsın gibi : )

İyi yaptın şekerim sen zaten kendin için değil bebekin için yedin dimi

Ewt bencede iLginç..Eşine sordunmu bunu ? NAsıl olurda karşı çıkmadılar diye ?

ama fazlada bulandırmamak lazım şimdi eşin vazgeçer falan : )

Eşim benden hevesli, ben tamam desem eşyayı toplayıp gidecek yani. Bakalım hayırlısı Allahtan. tamda ne bilim annemler buraya geldi, bütün sene yazı bekledim onlar gelicek artık götürdün götürmedin derdi olmicak diyordum ama ne bilim, kayseridede dediğin gibi herhafta gelmeyiz, ayda anca. Ama buseferde yine annemlerin yanına götürmezse.

Gerçi oturuyor yavaş yavaş evliliğimiz, belki orası bizim için daha iyi olur. Daha çok kenetleniriz birbirimize.

Hay ALLah iyiliğini versin

Olmaz tabi sanki eLaLemin evi de sen ordan aşırmışsın gibi : )

İyi yaptın şekerim sen zaten kendin için değil bebekin için yedin dimi

elalemın evı oluncamı leke oluyordu yaa..sımdı oyle bı panık oldumkı babanemı arayıp yedıklerımı helal et dıyesım var ama utanıyorum
valla leke olursa hangı bırının lekesı olur bılemıyorum..lekeden cocuk görunmez artık,öyle böyle degıl asırdıklarım..paso yedim:26::26::26:

yedinde elini nereye sürdün önemli olan elini nereye sürdüğün

Bence daha iyi olacak cnm..Kaynanadan ne kadar uzak okadar iyi boşver..Her hafta sonu çekmektense tanımadığın bi şehirde eşinle beraber yeni bi hayata başlarsınız daha güzel..Başbaşa..O da bazı şeylerin farkına varmış olmalı...

Annenlerde buraya gelceklerse mecbur kaynanana her geldiğinizde onlara uğricaksınız zaten ..Boşver aileleri kafaya takma şimdi inş hayırlısıyla taşınırsınızda yeni evinizde 3 kişi yaşarsınız sonra buraya da tatile gelir gibi gelirsiniz..

Saol canım ya, bakalım Allahım hayırlısını versin inşallah. bi 15-20 günlük süremiz var. Ozamana kadar inşallah bi ışık görürüz de kararımız kesin olur...

Kız millan onu bunu boşverde bi ay kaynanayla nasıl geçer kıs

Hemde ramazan ...iftarı var bunun sahuru var ohoo : )

Senin gibi hiç tembel olmayan bi insan nasıl kalkıcak bu işin altından merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…