Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Geçmiş olsun ..
çok teşekkür ederim tatlımmm

aynen öyle bitanemmm Rabbim bak sana sabrını en en güzel mucizevi şeyle vermiş meleğin herşeyinnnnn .

kaynanam normalde de bana ıyı davranır ama dıger ogluna daha cok duskun oldugu ıcın..dıger gelınınıde daha cok sever..her ne kadar aksini iddaa etsede..yuzune gulseler anında yaptıkları kötu seylerı unutur kaynanam..oyuzden suan ne onların yaptıgı seyı garıpsedım..nede kaynanam yıne onlarla gul gıbı gecınmeye baslayınca onu garıpserım..kadına yapmadıkları kalmıyor,yınede barısınca onlardan ıyısı yok..gözunde perde var kaynanamın sanırım..ben bugune kadar bır kere bıle küsüp barısmadım kaynanamla..cunku fazla yuz göz olmadım..dıger gelını kusunce agzına gelenı sayıyor..saygı falan kalmıyor..ben 1 kere küserim bı dahada barısmam..o sevıyeyede asla gelmem..küs barıs,küs barış..laçka oldular artık:S

cok saol canım..valla hamılelıgımı hıc yasıyamadım..ama allahtan bana bı sıkıntıda vermedı bebişim..kendı basının caresıne bakıyor..hala ne mıde bulantım var,ne asermem..doktor cok sanslısın dedı..cok düşüncelı bebek cıktı benımkı

canim basin sagolsun Allah mekanini cennet eylesin ....

neyse kızlar ben artık temızlıge basliim..evle hıc ılgılenemedım geldıgımızden berı..bugun ısım bayag zor..yarında kaynana gelıyor ya,pislik ıcınde kalmasın kadın
ben artık buralardayım..yıne gelırım molalarda..

cok uzuldum canimallah gani gan rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah bugun yikancam ben insallah ilk yasini ona okicam insallah allah sabirlar versin hayat boyle iste bi yanda olumler bi yandan dogumlar dunyanin tuhaf dengesi her zaman yanindayiz unutma bacim....

aynen benimde öyle. çok nadir sabah bulantım olsada kusma falan olmadı. aşerme bende de olmadı. sadece uykum çok geliyordu ama şuan o da azaldı biraz. pazartesi günü elevite başladık o biraz güç veriyor sanıyorum. vitamin sonuçta.
Bende dün gördüm bebeğimi çok güzeldi :)

kolay gelsin canım çok yorma kendini. deterjanlara dikkat çok soluma. benim dr.um özellikle söyledi bunu bana.

MiLLancım baŞın sağoLsun cnm ..MEkanı cennet olsun inş..Ewt bazen konduramıyoz ama ölüm belkide daha hayırLıydı onun için..Allah geride kaLanlara sabır versin..Dediğin gibi hepimiz ölecez ama bazıları daha erken gider olay bu..

GülgüzeLi cnm sanada geçmiş olsun..Çok zor bi imtihan biliyorum..Bende olsam çok üzülürdüm gerçekten..Oyüzden aşılamaya cesaret edermiyim bilmiyorum..Ama aşılamada genelde ilk yapılanlarda şans diğerlerine göre daha azmış..İnşaLLah bu ay kendiliğinden gelir bebişin de daha fazla üzmez annesini..Gerçekten bu işler çok büyük sabır gerektiriyor..İnş bu sabırlarımızın mükafatlarını alıcaz cnm merak etme..

Bende sonunda çok korktuğum Rahim FiLmini dün çekiLdim : ) Anestezili tabii..Uyudum uyandım iş bitmişti zaten..Hafif kanamam oldu tabi direk ped verdiler zaten..Sonra akşama doğru da hafif karın ağrısı oldu o kadar...Geçti bitti çok şükür..Sonuçlarını yarın alıcaz inş kötü bişey yoktur..Gerçi doktorda olumlu konuştu ama yinede sonucu görmeden rahat edemicm...

Dün eşimle konuşuyoduk artık diyoruz yapabileceğimiz herşeyi yaptık ..Eşim varikosel ameliyatı olduu daha sonra sperm tedavisi yapıldıı çok şükür şu anda düşük seviyeden orta seviyeye yükseldi..Bana kan testleri vs.. yapıldı alttan muayeneler edildii en son rahim filmi kalmıştı o da yapıldı sonuçlar da iyi çıkarsa artık yapılabilcek bişey kalmadı..İnş daha fazla bekletmez bizi 2 sene oldu yeter daa

Bu ramazanda inş mucizeme kavuşurum..Bayrama 3kişi gireriz belki

Son düzenleme:

hadi inşallahhhhhhhhhhhhhh bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

insallah sorun yoktur ve insallah bayrama 3-4-5- kisi falan girersiniz sabrinizin mukafatini alirsiniz

canım arkadaşım Allah Rahmet eylesinnn... babacığın nur içinde yatsınnnn. yaşadığın çok zor. bebeğin maşallahhh tutunmuş sana Allah onu kucağına almayı nasıp etsinnnn... ona, size uzun, sağlıklı ömür versin inşallahhhh..

inşallahhh inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm

İnşallah bebişiniz çok bekletmez seni canım. Hayırlısıyla gelir göbüşüne

Çok sağolun arkadaşlar...Hepinizden ALLah razı olsun...İyiki varsınız

Kim kimin hakkında ne düşünüyorsa ALLah ona 10 katını versin inş ne diliyorsa artık

millancım, başın saolsun..yazdığın gibi baban bir sürü ameliyat geçirmiş ve yatağa bağlı kalmak,birilerine muhtaç olmak zor..sonuçta ölüm bir bitiş değil..sadece özlycez ama kavuşcaz birgün..yattığı yer nur olsun..
seraycım bebeişini görmüşün maşallah inşallah hep sağlıklı devam etsin de tekmelerinide hisset bebişinin:)
gülgüzeli canım dün sana yazmıştım ama benim net kopuyo arada çıkmamış...umudunu yitirme,ilk aşılamada olmamış olabilir,,ama aşılamada olmadı diye yok sizin daha olmaz diiye bişey de yok ortada...çok dua et inşallah gelecek bebişin...

güzel düşünmek lazım kızlar,gerçekten Allah hepimizi görüp işitiyor..zaman lazımdır belki,sabır lazımdır..hiç umudunuzu kaybetmeyin....ve birde hayatınıza negatiflik katanlardan,sinir olduğunuz insanlardan uzak durun...kincilik değil bu.bu benim hayatım,arkasından konuşup günaha gireceğime,zorla konuşup birbirimize laf sokacağımıza,hadi olmadı kafa göz birbirimize dalacağımıza uzaklık en iyisi:)) mini ramazan hutbesiydi:))))))))))))))))

Hadi geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz..

Kızlar kayserili olan, orada yaşayan bilen eden varmı? Kayseriye taşınabiliriz ama ben kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…