- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
yanlız bıse dıyım mı ıkı gunde bır yapılmalı ,,yanı hergece yapılırsa spermın kalıtesı dusuyo,,rahım yoruluo ve saglıklı dollenme olmuyo,,yanı bebek ısteyen bır cıft bır hafta ıkı dıger hafta uc kez yapmalı ,,
gulguzelı yaaa yapma boyleeee,,,
zamanı degılmıs be gulum neyapcez,,
bakarsın ramazanın bereketı ,huzuru,kısmetı bızede ugrar ve ramazanda bebıklerımız olur,,,
hem kac ay oldu canım ya hemen umutsuzlukdan bahsedıon
canım yapma böyle üzülme
umudunu kaybetme elbet vakit gelince mevlam verecektir onun dışında biz ne yapsak boş canım
herş ey bebek demek değil bu kadar kendini üzme lütfen
canım benim çok üzüldümama ne olur kendini yıpratma daha çok zaman var denemek için mevlam neler veriyo kendiliğinden bile oluverir.bekleyemem dersen tekrar aşılama iste ikinci kez yapılıyo mu bilmiyorum da olması lazım.kuzumm tüp bebekte isteyebilirsin ama erken daha sabırla bekle olur mu moralini yüksek tutmaya çalış hormonlar gebe kalmanı etkilemesin dua et canım benim allah yardımcın olsun
sabirli ol canim insallah rabbim en dogru en guzel zamanda nasip edecektir tabii biz sabirsiz davraniyoruz ama tevekkul etmek lazim
bitanemm ne hikayler duydumm daha demin okudumm bi yerde bi bayan polikistik over mi öle bişe var ya tam adını yazamadımm kalammamış hamile tüp bebek için başvurmuş günü aldığı gün hamile olduğunu öğrenmiş ve hemen bebeği doğtuktan sekiz dokuz ay sonra gene hamişmiş :) yani bitanem vardır hayır mevlam ne eylerse güzel eyler
Günaydın kızlarrr,
Ben dün dr.a gittim bebişimi gördüm :) herşey yolunda çok şükür.
selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk
Canım arkadaşm ümidini kaybetme yaşadgn durum zor. Bebegn içn güçlü ol. Dualar et. Bırakma kendini. Rabbim acil şifalar versin babana. Sen güçlü ol.
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Sende dikkat et kendine, babanda böyle ister, bebeğine dikkat et. Allah izin verirse uyandığında, böyle üzücü bir haberle karşılaştırmasın onu. Çok yorma kendini.
cnm çok geçmiş olsun Rabbim babanıda bebeğinide sizlere bağışlasın dualarımız sizinle Rabbim acil şifalar versin
gecmis olsun canim insalllah saglicakla ayaga kalkar baban...kendini uzme desekte zor bir durum tabii...kendine dikkat et
canlarım merhaba
mıllan canım benım ne olur guclu olmaya calış Yuce rabbım buyukkk acıl şifalar verıcektır babana hep buna ınan bebısıne de kendıne de dıkkat ett
sız nasılsınız kızlarrr
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin. sen dikkat et kendine kötü şeyler getirme aklına.
kendine evham yapma millanim allahin izniyle atlatirsiniz insallah allah yardimciniz olosun...
Milancım kendini bırakma hemen ! Unutma sen bi can taşıyorsun artık sorumlulukların var o sana emanet senin bütün psikolojin onuda etkilio yemene içmene en azından onun için dikkat et..
Bebeğin oldu şimdide başka bi imtihandasın..Hayat böyle işte..İmtihan için gelmedik mi dünyaya zaten ?
Rabbim arada kullarını imtihan eder ki ne için geldiğimizi unutmayalım die..
Allah şifa versin tez zamanda kalksın babacın inş..Ya ŞAfi Ya ALLah ! Bol bol çek..
Bu da geçicek inş cnm merak etme..İnsan nelere alışıyor hayatta..
çok sağolun kızlar..ama buraya o yazıyı yazdıktan yarım saat sonra babamın ölüm haberını aldık..zaman ne cabuk gecıyor,dün yedisi çıktı..hayırlısı böyleymiş,yaşasaydı bacakları kesılcek yatalak olcaktı,allahım daha fazla cektırmeden aldı yanına..
pazartesı gunude zorla doktora göturuldum,bebek ne durumda dıye..masallah onun dunya umrunda degıl yan gelıp yatmıstı..kalp atıslarını dınledık,cok saglıklıymış..hayat ona guzel anasını satim:)))
artık ramazanda geldı,hanı kımse yok buralarda
kaynanam ramazan boyunca bizde kalcakmış,pööööfff
Canım Başınız sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Dualarınız onunla bundan sonra. Bak bebeğinde sağlıkla gelişimine devam etmekte. Sen bundan sonra dikkat et kendine. Ölüm, babayı kaybetmek çok zor ama dayanmak zorundayız. Artık sen bebeğin için dikkat etmelisin, onun sorumluluğu var sende canım.
Tekrardan Allah rahmet eylesin, sizlerede sabır versin Rabbim...
Senden benden başka kimse yok yavrum. kaynanan ne ayak yavrum, niye sizde kalıcak?
cok saol mıyopi,allahtan bı dayanma gucu mu gelıyor ne,en saglam duran hep bendım..babamın 4 aydır olmadıgı amelıyat kalmamıstı vucudu ıflas etmıstı artık..sımdı huzurlu yatıyordur en azından dıye düşünüyorum..bıde mezarlıgının dedemın yanında oldugunu gorunce daha bı rahatladım..sankı dedem oglunu orda yalnız bırakmazmıs gıbı..sonucta hepımız bıgun ölecez yapcak bıse yok..
cok saol mıyopi,allahtan bı dayanma gucu mu gelıyor ne,en saglam duran hep bendım..babamın 4 aydır olmadıgı amelıyat kalmamıstı vucudu ıflas etmıstı artık..sımdı huzurlu yatıyordur en azından dıye düşünüyorum..bıde mezarlıgının dedemın yanında oldugunu gorunce daha bı rahatladım..sankı dedem oglunu orda yalnız bırakmazmıs gıbı..sonucta hepımız bıgun ölecez yapcak bıse yok..
bende şimdi bi haber aldım yakınımız kaza geçirmiş şükür bişey yokmuş ona ziyarete gidicez birazdan
bitanemmm canımmmm milanımmmmm(( inan çok üzüldümmmm başın sağolsunnnn bitanemmmmmm Allahtan rahmet diliyorummm güzel babacığının mekanı cennet olsunnnnnn en kadar üzülme desem boş ama bebeğini düşün olurmu sen gerçekten güçlü kızsınnn sevgili babacığında böyle isterdi ve inanıyorumki hepimiz birgün kavuşucaz sevdiklerimize dinimiz ne güzel bir dinki diğer alemdede sevdiklerimizle olmamızı sağlıyor o gün geldiğinde yine hepbirlikte olucaz sevdiklerimizle
dıger (sözde) gelını ve oglu 3 aydır onun evınde kalıyordu..kendı evlerı tadılatta dıye..sımdı kaynanamla o gelını arasında gerılımlı dakıkalar olusmus..kızda kpss ye mı ne hazırlancakmıs,oglu demıs..sen bu evde kalma 1 ay,gıt babanda kal demıs..bunu duyan kocamda kımsede kalma gel bende kal demıs..bızde o oglu ve gelınıyle konusmuyoruz zaten..ıyı oldu kaynanama cok severdı o ogluyla gelınını..şimdi nerdeyse kendı evınden atıyorlar kadını
bende şimdi bi haber aldım yakınımız kaza geçirmiş şükür bişey yokmuş ona ziyarete gidicez birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?