Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doğru diyosun canım ben de beyime diyorum ama onun amacı bebek denemesi olmadığından hiiiiiiiiiiiiç umursamıyo
yine bildiğini okuyo yani
ben çözdüm bizim bebek çok ilişkide ve saçma pozisyonlardan kaynaklı olmuyor sanırsam utandım

canım yapma böyle üzülme
umudunu kaybetme elbet vakit gelince mevlam verecektir onun dışında biz ne yapsak boş canım
herş ey bebek demek değil bu kadar kendini üzme lütfen

sabirli ol canim insallah rabbim en dogru en guzel zamanda nasip edecektir tabii biz sabirsiz davraniyoruz ama tevekkul etmek lazim

destekleriniz için cok sagolun kızlar bi kac güne toplarım kendimi..toparlamak zorundayım ..çünkü böyle evliligimizede zarar veriorum..yanımda oldugunuz için Allah razı olsun sizden..Rabbim inşallah en yakın zamanda hepimize annelik duygusunu yaşatır

kızlar belediyemiz sağolsun dün gece 24 e kadar sürücek demiş su kesintisi mübarek hala kesik ramazan ayına girdiğimiz şu gündeve bu sıcaklarda olcak işmi bu yaaaa

Günaydın kızlarrr,

Ben dün dr.a gittim bebişimi gördüm :) herşey yolunda çok şükür.

O küçük melekler gelecekleri zamanı biliyorlar hiç merak etme sen. Daha zamanı gelmemiştir. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah. Bu olmucak demek değil ki? Hepimiz defalarca gördük o negatifleri kırmızıları. Umudunu yitirme

Canım arkadaşm ümidini kaybetme yaşadgn durum zor. Bebegn içn güçlü ol. Dualar et. Bırakma kendini. Rabbim acil şifalar versin babana. Sen güçlü ol.

cnm çok geçmiş olsun Rabbim babanıda bebeğinide sizlere bağışlasın dualarımız sizinle Rabbim acil şifalar versin

gecmis olsun canim insalllah saglicakla ayaga kalkar baban...kendini uzme desekte zor bir durum tabii...kendine dikkat et

canlarım merhaba
mıllan canım benım ne olur guclu olmaya calış Yuce rabbım buyukkk acıl şifalar verıcektır babana hep buna ınan bebısıne de kendıne de dıkkat ett
sız nasılsınız kızlarrr

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin. sen dikkat et kendine kötü şeyler getirme aklına.

kendine evham yapma millanim allahin izniyle atlatirsiniz insallah allah yardimciniz olosun...

çok sağolun kızlar..ama buraya o yazıyı yazdıktan yarım saat sonra babamın ölüm haberını aldık..zaman ne cabuk gecıyor,dün yedisi çıktı..hayırlısı böyleymiş,yaşasaydı bacakları kesılcek yatalak olcaktı,allahım daha fazla cektırmeden aldı yanına..
pazartesı gunude zorla doktora göturuldum,bebek ne durumda dıye..masallah onun dunya umrunda degıl yan gelıp yatmıstı..kalp atıslarını dınledık,cok saglıklıymış..hayat ona guzel anasını satim:)))

Canım Başınız sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Dualarınız onunla bundan sonra. Bak bebeğinde sağlıkla gelişimine devam etmekte. Sen bundan sonra dikkat et kendine. Ölüm, babayı kaybetmek çok zor ama dayanmak zorundayız. Artık sen bebeğin için dikkat etmelisin, onun sorumluluğu var sende canım.

Tekrardan Allah rahmet eylesin, sizlerede sabır versin Rabbim...

artık ramazanda geldı,hanı kımse yok buralarda
kaynanam ramazan boyunca bizde kalcakmış,pööööfff

cok saol mıyopi,allahtan bı dayanma gucu mu gelıyor ne,en saglam duran hep bendım..babamın 4 aydır olmadıgı amelıyat kalmamıstı vucudu ıflas etmıstı artık..sımdı huzurlu yatıyordur en azından dıye düşünüyorum..bıde mezarlıgının dedemın yanında oldugunu gorunce daha bı rahatladım..sankı dedem oglunu orda yalnız bırakmazmıs gıbı..sonucta hepımız bıgun ölecez yapcak bıse yok..

Senden benden başka kimse yok yavrum. kaynanan ne ayak yavrum, niye sizde kalıcak?

dıger (sözde) gelını ve oglu 3 aydır onun evınde kalıyordu..kendı evlerı tadılatta dıye..sımdı kaynanamla o gelını arasında gerılımlı dakıkalar olusmus..kızda kpss ye mı ne hazırlancakmıs,oglu demıs..sen bu evde kalma 1 ay,gıt babanda kal demıs..bunu duyan kocamda kımsede kalma gel bende kal demıs..bızde o oglu ve gelınıyle konusmuyoruz zaten..ıyı oldu kaynanama cok severdı o ogluyla gelınını..şimdi nerdeyse kendı evınden atıyorlar kadını

bitanemmm canımmmm milanımmmmm (( inan çok üzüldümmmm başın sağolsunnnn bitanemmmmmm Allahtan rahmet diliyorummm güzel babacığının mekanı cennet olsunnnnnn en kadar üzülme desem boş ama bebeğini düşün olurmu sen gerçekten güçlü kızsınnn sevgili babacığında böyle isterdi ve inanıyorumki hepimiz birgün kavuşucaz sevdiklerimize dinimiz ne güzel bir dinki diğer alemdede sevdiklerimizle olmamızı sağlıyor o gün geldiğinde yine hepbirlikte olucaz sevdiklerimizle

Canım başınız sağ olsun allah sabır versin. İnsan sevdiklerini öyle görmeye dayanamıyor. Dediğin gibi şimdi huzur içinde yatıyordur. Allah yattığı yerde huzur versin dinlendirsin inşallah.
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Tüm bu sıkıntı ve stresten onun etkilenmemesi çok güzel.

saol yoncamel allah ınan sabrını verıyor..ne bılım bırden uzulmek yerıne gercekcı bı bakıs acısı geldı bana..o artık daha huzurlu,nasılsa hepımız bıgun ölcez gibi..ilk gun cok agladım ama sonra bırden uzulmemeye,aglamamaya basladım..aglayanların yanında bulunmadım,sımdı herkes kabullendı oyuzden hayat daha kolay seyredıyor benım ıcın..

Dağdan gelmişler, bağdakini kovmuşlar yani. Neyse o geliniyle yaşadıkları ders olur belki, sana çok iyi davranır, sesini çıkarmaz Allahım sana sabır, güç kuvvet versin. Birde kaynana sabrı versin ekstradan

canım benim başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.rabbim inşallah huzurların en güzelini nasip eder babana.allahım kimseye sevdiklerini zamansız kaybetmeyi nasip etmesin.milancımmm gerçekten çok güçlüsün ve hep böyle ol.rabbim bebeğine ve sizlere sağlıklı ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…