• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım eğer çıkarırlarsa ne bahaneyle çıkardıklarını, ne zaman sana tebliğ ettiklerini vs aklında tut gel buraya bana anlat özelden de yazabilirsin icabına bakarız :D
hamile halinle canını sıkma kolay değil öyle çalışanı çıkarıp paçayı kurtarmak :D

bu arada ben de akşam okuyacağım inşallah eceme yasini

canlarım yarın belli olacak inşallah çıkartıp çıkartmayacakları duruma göre yazarım buraya
cuma günü akşam bir arkadaşla konuştum seni çıkartmayacaklar yerini değiştirip tıbbi sekreter olarak bir yere alacaklar dedi bakalım inş. öyle birşey olur akşama kadar masa başında oturucam öle olursa :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar
doktordan geldk annemlerdeyim ondan geç yazıyorum kusura bakmayın..yine gelişmemş bebek..8+5 olması gerekirken 5+3 görünüyor...büyük ihtimalle alınacak dedi doktor bu doktora yeni gidiyorum ama çok ilgilendi birde tanıdık var arada...daha öncede 8+4 lük bebeğimin düştüğünü öğrenince kan pıhtılaşması testi yaptralım dedi..devlet hastanesinde yapıyoruz ücretsiz yaparız dedi..eğer onde bişey çıkmazsa genetik testi yaparız ama büyük ihtimalle pıhtılaşma ile ilgili dedi...salı günü gidicem yine bakacak ve o gün alınacak bebek sanırım...saolsun genelde lokal anestezi yapsalarda bana genel anestezi yapacaklar...

dualar için çok teşekkür ederim ,,demekki onlar sayesinde çok üzülmedim...çok teşekkür ediyorum hepnize...ayrıca merak eden ve iyi dilek gönderen arkadaşlarda çok saolsunlar...

doktorla konuştuktan sonra rahatladım açıkcası en azından sorunumu bilip tekrar hamile kalmak rahatlatacak beni.....

canım benim çok geçmiş olsun moralini bozma Rabbim yine nasip eder inş. Dualarımız seninle canım benimmm....

Yok anacım biz ramazanda da düzeni oturtamadık..Yine toplanamadık bi türlü..

Millanın gaynanası geLdi,özge memlekete gidio,sumisali bi var bi yok,merys umrede,eylül anasıgilde,beyazlım bunalımlarda,gülgüzeli morali bozuk gelio gidio hemen,angel desen kaynanatörle uğraşmaktan çocuk yapamio,mimoza arada uğruyo gidio,sago en son iş derdine düştü ,ecem yine imtihanlarda,muzmutta bnm gibi uykucu : )

Bende sabah namazından sonra yatiom gündüz 2 lerde kalkiom anca..Sonra namaz kıl ortalığı toparla kocayı yolla anca geliom..

Anam hiçbişeye halim yok sanırım ilk günler diye böyle .. Yoksa hiç acıkmam :56:
ya bizim iş yerinde sitelerin hepsini engellediler evde de girip iki sohbet edecek kadar duramıyorum hemen uykuya dalıyorum. Birde cenazeydi yoğun bakım kapılarıydı işsiz kalıcam derken bir türlü fırsat olmadı walla ....

canım 2 yıllık evliyim ve 2 ay korundum oda geri çekilme yöntemiyle olmayınca dr gittim bişey çıkmadı bende daha sonra eşim için sperm testi istedi düşük çıktı varikosel varmış ameliyat oldu 9 ay oldu ama yok malesf bakalım kısmet ben 1 aydır rahatım artık takmamaya çalşıyorum arada aklıma geliyo ama geri atıyorum kafamdan bide eylüle kadar bi süre tanıdık kendimize olmazsa tüp bebek yaptırcaz diye sanırım bide o yüzden daha önce resmen depresyon gibiydi hep ağlardım neyi hallediceksem daha zor ama kabullenmek çol zor anca kabullendim

canım benim eşimde de varikosel çıktı ama sperm sayısı yüksek çıktığı için ameliyatlık bir duruma gerek yok dedi doktor benim de yumurtalıklarımda biraz problemliydi ama Rabbim nasip ediyor merak etme sen canını sıkma Rabbim elbet sanada bir melek nasip edecek ....

yaaa ooof yaa..ben şimdiden sıkıldım bu kaynanayla kalma işinden..ne edecem 1 ay boyunca bilmem:S hadı sımdı en azından kocam evde pazartesıden sonra oda olmıcak pöööfff..dun eşim uyanana kadar gıttım evın duvarlarını sildim,kendıme iş yaratmaya calısıyorum kaynanayla bas basa oturmamak için..ben kiiimm duvar silmek kiimm yaaaaaaaaaaaaaa:27::27:
canı sıkılsada az gezmeye falan gitse bariii:27::27:

yaaa ooof yaa..ben şimdiden sıkıldım bu kaynanayla kalma işinden..ne edecem 1 ay boyunca bilmem:S hadı sımdı en azından kocam evde pazartesıden sonra oda olmıcak pöööfff..dun eşim uyanana kadar gıttım evın duvarlarını sildim,kendıme iş yaratmaya calısıyorum kaynanayla bas basa oturmamak için..ben kiiimm duvar silmek kiimm yaaaaaaaaaaaaaa:27::27:

sana kolay gelsin bacim:1: hayirli sabahlar canimm nassiniz bakem ben sukur iyiyim aksamin menusunu dusunuyom simdiden yanlis anlasilmasin aciktigimdan degil koca dirdirindan nasil kurtulurum diye yoksa ben bir bardak su yeterr.....ewet tavsiyelerinizi alayim aksam menuisu olarak tatli dahil :16: haydi kizlar help help

yaaa ooof yaa..ben şimdiden sıkıldım bu kaynanayla kalma işinden..ne edecem 1 ay boyunca bilmem:s hadı sımdı en azından kocam evde pazartesıden sonra oda olmıcak pöööfff..dun eşim uyanana kadar gıttım evın duvarlarını sildim,kendıme iş yaratmaya calısıyorum kaynanayla bas basa oturmamak için..ben kiiimm duvar silmek kiimm yaaaaaaaaaaaaaa:27::27:
Canı sıkılsada az gezmeye falan gitse bariii:27::27:

canım benim kendini fazla yorma bebişini düşün. Bende on gün kaynanamla kaldım üstelik yeni evlendiğim zamandı walla cehennem gibiydi her gece ağlıyordum eşimde yoktu evde düşün yani allahtan çalışıyordum da akşamdan akşama gidiyordum yanına

sana kolay gelsin bacim:1: hayirli sabahlar canimm nassiniz bakem ben sukur iyiyim aksamin menusunu dusunuyom simdiden yanlis anlasilmasin aciktigimdan degil koca dirdirindan nasil kurtulurum diye yoksa ben bir bardak su yeterr.....ewet tavsiyelerinizi alayim aksam menuisu olarak tatli dahil :16: haydi kizlar help help

canım yemeklik ne malzemelerin var bilmiyorum ama tatlı olarak dondurmalı irmik tatlısı yapabilirsin hem pratik hem hafif hem de nefissssss
bir de iki kişilik yapıyorum ben hep kalmasın diye :D
yemek olarak da pratik olarak fırında mangal kanat yapabilirsin yanına da bir sebze yemeği ve salata olabilir ya da makarna da yapabilirsin yanına
markete çıkabiliyorsan somon alabilrsin sebzeli norveç somon da pratik ve nefis olur
et yemeği olarak fajita olabilir ama iftara ağır kaçabilir.
sebze yemeği olarak mantar sote, taze fasülye, iç baklalı enginar ya da garnitürlü enginar olabilir
bir de közlenmiş patlıcan salatası

anaaam neler yazmışım acıktım heralde :D

annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yemeklik ne malzemelerin var bilmiyorum ama tatlı olarak dondurmalı irmik tatlısı yapabilirsin hem pratik hem hafif hem de nefissssss
bir de iki kişilik yapıyorum ben hep kalmasın diye :D
yemek olarak da pratik olarak fırında mangal kanat yapabilirsin yanına da bir sebze yemeği ve salata olabilir ya da makarna da yapabilirsin yanına
markete çıkabiliyorsan somon alabilrsin sebzeli norveç somon da pratik ve nefis olur
et yemeği olarak fajita olabilir ama iftara ağır kaçabilir.
sebze yemeği olarak mantar sote, taze fasülye, iç baklalı enginar ya da garnitürlü enginar olabilir
bir de közlenmiş patlıcan salatası

anaaam neler yazmışım acıktım heralde :D

himmm sagol canim anladim sen bir aylik yemek yap hergun birini isitip yersiniz diyon galiba :52:

merhaba kızlar... sagocum yazı çok güzelmiş....inşallah doğuncada kıymet bilen evlatlarımız olur:))

kızlar duları okuyorum bırazdan ..dün ani misafir olunca apar topar yemek falan derken yoruldum okuyamadım..dünle bugünü birazdan okuycam

muzmutum pilav ve alinazik yap..bana çok pratik geliyor dünde ikisini yaptm..şeftalim vardı hoşafını yaptım..salata yaptm...çorba olarak sulu köfte vardı ama domates çorbasıda yapabilirsin..birde benim çok sevilen tavuklu böreğim var ondan yaptım...cidden çok tutuluyor o börek yiyipte tarifini istemeyen bayan yada 3 4 dilimden az yiyen bay görmedim:)) tarifini paylaşırım isteyen olursaaaaaaaaaaaa.........belki sizde yapıyosunuzdr

merhaba kızlar... sagocum yazı çok güzelmiş....inşallah doğuncada kıymet bilen evlatlarımız olur:))

kızlar duları okuyorum bırazdan ..dün ani misafir olunca apar topar yemek falan derken yoruldum okuyamadım..dünle bugünü birazdan okuycam

muzmutum pilav ve alinazik yap..bana çok pratik geliyor dünde ikisini yaptm..şeftalim vardı hoşafını yaptım..salata yaptm...çorba olarak sulu köfte vardı ama domates çorbasıda yapabilirsin..birde benim çok sevilen tavuklu böreğim var ondan yaptım...cidden çok tutuluyor o börek yiyipte tarifini istemeyen bayan yada 3 4 dilimden az yiyen bay görmedim:)) tarifini paylaşırım isteyen olursaaaaaaaaaaaa.........belki sizde yapıyosunuzdr

ver tarifini valla yeni tariflere cok ihtiyacim var cunku benmki cok cesit sviyo:1:

ver tarifini valla yeni tariflere cok ihtiyacim var cunku benmki cok cesit sviyo:1:
MALZEMELER
2 parça tavuğun göğüs kısmı
yufka
1 kavanoz garnitür
birer tatlı kaşığı karabiber,kimyon,köri
tereyağ
1 tatlı kaşığı salça
2çorba kaşığı sıvıyağ
sarımsaklı yoğurt

yapılışı:
tavukları haşla,didikle..sonra içine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve 2 tatlı kaşığı salça koy..birbiriyle iyice karıştırarak 2 3 dk pişir..içine garnitürleri kat malzemeleri ezmeden karıştır..bütün baharatları kat birazda tuz kat...yine karıştır..tavuk zaten piştiği için çok pişmesine gerek yok...
yufkanın bi tenesi üzerine sıvıyağ su karışımından sür..(1 çay brd sıvıyağ-2 su brd su) 2.yufkayı üzeine koy onasa karışımdan sür...sonra yufkayı 8 e böl..karşımdan biraz koyarak rulo yap..yağlanmış tepsiye diz....yumurta sür fırına ver.....servis yaparken tereyağ kızdırıp dök üzerine..ve sarımsaklı yoğurdu iyice çırpıp üzerine sos gibi dök...yoğudun çok soğuk olmasın yağ donabilir...ayrıca yağı sakın yoğurdun üstüne dökme..önemli olan böreğin tereyağını çekmesi.......sofranda yoğurtlu bişey varsa üzerine yoğurt dökme sadece tereyağına salça kat azcıkta su kat güzel bi sos oluyo onu kızgın halde dkersende güzel oluyo......soracağın bişey olursa yazarsın.....not: tavuğu haşladığın sudan ganitürlü tavuklu karışımada koyki kuru olmasın içi:)))

bugün facebooktan bir arkadaşa göndermiştim oradan kopyaladım direkt.....malzemelerin bazıları tarifin içinde yağ falan

merhabalar arkadaşım ben sizi diğer topikten beri hep takip ediyorum bayıldım hepinize ortam süper hepimizin sorunu aynı malesef benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 9 ay oldu ameliyat olalı henüz bebiş yok malesef bende geçen ay aşılama yaptıdım ve tutmadı hakkımıza hayırlısı ben kpss sınavına giricem eylülde eğer eylüle kadar bebek olmazsa tüp bebek yaptırcam aşılamanın şansı çok düşük çünkü hem maddi hem manevi yıpratıyo tüp bebek kesi değil ama yinede şans yüksek inş kendi gelirde uğraştımaz bizi hayırlısıyla inş bu kaynananın bebek sevme olayına bende uyuz oluyorum aynen bendede var eltimin çocuğu var acayip seviyolar tabi sevsinler bende seviyorum ama benim yanımda hiç dikkat etmiyo ve ben çok üzülüyorum bide durumuda biliyolar bizde bi anneme bi kayınvalideme söledik kimse bilmiyo ama malesf anlayış yok kimsede herkes kendi derdini kendi bilir o soranlara uyuz oluyorum zaten 2 sene oldu diyolar daha yok mu diyolar sizenede diyemiyorum anlaşılmasın diye sınavı bahane ediyorum inş rabbim hiçbirimizi bekletmez de kurtuluruz hayırlısıyla bu arada adetim 2 gün geçti ama hiç bir belirti yok gögüslerim ağrırdı normalde yok ağrımıyo sadece sivilce çıktı adet olmam da inş gelir bebişim ümitlenmek de istemiyorum ama nasip alıştım 2 senedir hep hüsran zaten bıraktım bebek olyını çok takmamaya çalışıyorum kafama olmazsa ekimde tüp bebek yaptırcam allah hepimizin yardımcısı olsun aminnn

Takip ediyonda niye yazmıyon kıs : )

Gel bacım sende aramıza...Hem geyik hem dertlerimiz hem sohbetlerimiz herşey var burda :ssz:

Senin varikosel olalı 9 ay olmuş benim tam 2 sene oldu daha şimdi düzelmeye başladı..Sizinki ne durumda sipermiyogram testleri ?

Adetin gecikmiş inş bebiştir cnm ..Bebiş değilsede inş daha fazla ümitlenmeden adet olursun..

Bizimde eşimde kpss durumuu vardı onu bahane edioduk..Bi de zaten çoğu bilio bizim olmadığını ..Ben dayanamiom öle birileri sorunca hemen diom ALLAh daha nasip etmedi diye..

Hakkımızda hayırlısı olsn cnm..Bizde eğer son sipermiyogram sonuçları kötü çıksaydı sınavdan sonra tüp bebek aşılama vs.tedavilere başlicaktık..Ama onun sonuçlar iyi çıktı benim rahim filmi temiz çıktı öle beklemeye geçtik yine.. :31:

İşte millandan beklediğimiz yazı :9: :9: :9:

Duvar silmeye kadar gittiysen durum feci demekki :9:

Desene kaynanan gidene kadar evin bayram etti :1:

Off of nereyasunuz bacular yaaa :31:

Özgecimde gitti zaten..Oooh şimdi karadenizde olmak vardı serin serin ne güzel geçerdi zaman ..

Ama bizim memlekete gitmemiz zor gözüküyor :31: sahi yaa ne zaman ben oralara gitcem eşimle tatile :31:

Onu bırak kocamla doğru dürüst bi tatile çıkamadık bi türlü yaaa..

Ulan Kpss yaktın bizi : )
Sabır...sabır..az kaldı inş ...herşey yoluna girecek elbet...bebekimde olacak..eşim atanacak..olacak olacak :36:
Ee kıslar gelmezseniz bende böyle kendi kendime konuşur kendi kendimi motive ederim delirmedim haa :27: :27:
Zaten genelde kendi kendimin psikoloğuyumdur ben.. :118:

Off of nereyasunuz bacular yaaa :31:

Özgecimde gitti zaten..Oooh şimdi karadenizde olmak vardı serin serin ne güzel geçerdi zaman ..

Ama bizim memlekete gitmemiz zor gözüküyor :31: sahi yaa ne zaman ben oralara gitcem eşimle tatile :31:

Onu bırak kocamla doğru dürüst bi tatile çıkamadık bi türlü yaaa..

Ulan Kpss yaktın bizi : )
Sabır...sabır..az kaldı inş ...herşey yoluna girecek elbet...bebekimde olacak..eşim atanacak..olacak olacak :36:
Ee kıslar gelmezseniz bende böyle kendi kendime konuşur kendi kendimi motive ederim delirmedim haa :27: :27:
Zaten genelde kendi kendimin psikoloğuyumdur ben.. :118:

yerim kız seniiii :)))

40 dereceden 15 dereceye gelmek ve uyum sağlamak biraz zor tatil bitti maalesef

En kısa zamanda ne olmuş be bitmiş okuyacağım :::)

Back
X