- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
merhaba kızlar.
dün neredeyse gün boyu doktordaydım..kürtaj oldum daha acısızdı ama bedenimi artık çok yorgun hissediyorum..ve birdaha o masayı göze alamıyorum....biraz dinleneyim rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bana ve isteyen herkese....
su misali yazını okudum canım içinin ne kadar yandığını biliyorum...sen 2 defa hamile kaldın,yani kalmanda bi sorun yok.pıhtılaşmadan dolayı yaşayamadılar ....artık nedeninide bildiğin için daha iyi,sonu daha güzel geçecek hamileliğin.umudunu kaybetme...baba aynı ,anne aynı,,1 olmuş 2 olmuş 3 neden olmasın....bebeğimin kalp atışlarını ilkinde bende görmüştüm..evet unutulmuyor.ne diyeyim inşallah yine görüp duyarız....sen umudunu yitirme yeterki...
cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hem ruhen hem bedenen sifa versin insallah.benimde gozumun onunden gitmiyo onlari gorusum hele hic beklemezken ikiz demeleri sanki iki cennet bagislamislardi bana doktorlar bol bol risk de risk deislerdi ama ben duymuyodum bile 12ci haftadan sonra emin olabilirsiniz diyolardi 12 ye 2 vardi ki bi sabah namazi vaktinde lekendigimi gordum sonrasi maglum en son hatirladigim o soguk koltukta sikica tuttugum buz gibi demirdi sonrasinda enn cok hissettigim ici oyulmus bosaltilmis hissiydi...
Son düzenleme: