Aynen dediğin gibi ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Kanama normalde olsa her hamilelikte olan bişi değil, Korkman gayet normal, yatıp dinlen, doktorun sorun yok diyorsa ozaman bak keyfine. Bende kanama yaşadım düşükten önce, ilk kanamamda hastanede yattım, haberleri yoktu, kanaması var diince anlamış annesi, çok kötüyse gelmeyin demiş. Herkes sakın ha yola gitme, yat dinlen derken benim kaynanam çok kötüyse gelmeyin dedi. Annem yanımda değilde 2 gün sonra gelebildi, hanım kalkıpda gelmedi, herhafta torun istiyoruz diyen insanlar. Neymiş annem gelir diye gelmemiş. ben istemem diye kocamda ısrar etmemiş. He orası doğru gelip beni gereceğine gelmemesi daha iyi oldu ama, anladımki zor günümde bana anamdan, kendi akrabalarımdan başkasından hayır yok. Ancak arayıp geçmiş olsun, noldu nasıl oldu, haberiniz varmıydı diye meraklarını giderirler. Bi tanesi senin psikolojini düşünmez.kolay gelsin canımmmm, yorma kendini sıcaklarda... bu erkekler neden böyle( benm de kanamam olmustu ya esim annesne sordu normal mi diye o da normal dedi. simdi esim de normal niye korkup abartıyorsun diyo cok kırıldım... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar... kendimi rol yapmıs gibi hissettim
![]()
He ben burda kanamam oldu, düşüğüm oldu diye bahsettim sende öle olacak diye sakın ha düşünme. Benim doktorum şöle demişti, düşecek bir çocuğu kıpırdamadan yatsan yine düşürürsün, düşmeyecek çocuktada üstünden kamyon geçse yine düşürmezsin. Kafaya takma, ama korkman normal, eşinede güzellikle anlat. Belki normaldir ama herkesin yaşadığı bişi değil, ve temkinli olmak gerekir kanamada bende böyle bir durumdan korktum, hatta aradada annesini yücelt lafım ona, ben annen kadar bilemem tabiki, onun bilgisine erişemem ama korktum işte napim de. Ağzını açabilirse bende ne olim