- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
walla sızın bu kaynanalarda tam ayarsız he:)) bazen dıom ıyı kı kaynanam yok :))
benım kocamda evde uyuyo sımdık Allahım ıse gıtmedıgı gunler hep evde hep depresyon halınde,,fıtıl edıo benı ,dun tam ıftarda ezana kalmıs 3 dk dıo corbanın tuuzu varmı tmm adetlı oldugum ıcın tutmuom aama kayınpederın yanında hee tuzuna baktım dıyemıcegıme gore dedım yanı attım bıraz ,madem atmısım tuz neden masada tuzluk varmıs sadece soyle baktım
muzmutla ecem bebeklerı kaybettı,,,ben adet oldum megersı kan sulandırıcı adetlıyken ıcılmezmıs ,,angel kaynanayla ugrrasıo,eslem rahım fılmı cekdırdı bıse yok buyuk bı olasılıkla,,onun dısında bızım hamılelerın mıde bulantıları var ,,sen nasılsın ,,bebıs napıo![]()
benım kaynana gıttı ama o gıdınce onda kalan gelın evı terketmıs,zaten onlar ıstemıyor dıye bana gelmıstı..bu sefer oglu demıs,sen barı bı 10 gunlugune gıt şu evden de bız esyaları toplayıp cıkalım senın evınden:S cok sevdıgı gelını ve ogluna bak sen:S neyse oyuzden tekrar gerı dondu bana..allahtan dukkan 1 hafta daha kapalı kaldı..eşimde evde oldu oyuzden..kaynanayla basbasa kalsam hepten kafayı yerdım..oruçlu koca hıc cekılmıyor zaten
muzmutla ecemın durumlarından haberım var,ozamanlar gırıyordum buraya..anam bende de bı mıde bulantısı basladıkı sormayın,pişmiş yemek ve hamur ısı (ekmek dahıl) hıcbıse yıyemıyorum..varsa yoksa domates salatalık peynır..baska bıse yıyınce bulantıdan ölüyorum..ne guzel bulantım yok dıye hava atıyordum mıllete..ama benımkı gunduz degıl,öglenden sonra baslıyor hep:S