Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın millet![]()
herkes uyuyo galiba miyopicim biz nöbetçi :)
evet canım ya, çalışınca mecbur nöbetçiyiz işte. Neyse Allaha şükür bi işim var diyeyim. Rabbim gördüğümüz günden geri koymasın canım. Nasılsın?
günaydııııııııııııııııııın kızlar![]()
iyiyim çok şükür. bu hafta doktora gitcem merak ediyorum çok nasıl acaba. akşam bazanın altını yerleştirdim. ben böyle bekarken falan indirimde ne bulsam alırdım .bi sürü bebek kıyafeti almışım kız için. bi oğlum var ama kız eşyalarıda cıvıl cıvıl çok güzeller ya. bakalım bu hafta cinsiyetide belli olur. çıkardım hepsini topladım.kız olursa ona saklarım. etekler, kürk falan almışım kaşe kaban.tabi onlar 3-4 yaşına görede olsun büyüyüveriyorlar bir anda.
hadi ya ne güzel ozaman kızın olursa bayaı bi eşyası var yani. Bende almaya başlasammı acaba diyorum ama bilemiyorumda. Annemle bi çıkmak lazım. O bilir neler alınacağını. Gerçi ablamda geçen sene doğum yaptı, ondanda gelir bana küçülenler. İlk başları öle atlatırız heralde.
Bende haftaya perşembe gidicem doktora. Heyecan yaptım bende, bugün randevuyu aldım, günleri saymaya başladım. Ense kalınlığını öleçecek bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz![]()
günaydın kızlar ben de geldim aranıza müsade var mı
günaydın hoşgeldin gel buyur.
günaydın hoşgeldin gel buyur.
teşekkürler geldim daldım öle muhabbetinize
inşallah canım hayırlısıyla bir doğsalar. ikili testinde yapılacak.ense kalınlığıyla beraber.oda bir haftaya yakın sürüyor sanırım çıkması. erkek olursa kayranınkiler olduğu gibi duruyor zaten.hele doğum için aldıklarımı hiç giydiremedim.4 kilo doğunca küçük geldiler hep. sakın sende yenidoğan falan alma.en az 3-6 ay olsun. birde hediye falanda geliyor zaten. çokta bişey alma ilk başta bir hastane çıkışı. biraz çıtçıtlı badi.onlar çok kullanışlı oluyor beli falan açılmıyor.ben hala kayraya giydiriyorum.
konuşmak istediğin şeyler varsa sende paylaşabilirsin bizimle
tamam canım bende öle yapayım. Dikkat ederim alcaklarıma. Peki hangi markalar daha iyidir?
sağolun paylaşırım bende şuan yok öle sizin muhabbetinize katılırım sanırım hamileler var aranızda allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi