Görüşme ne mecburiyetin var?Sizi dibe çeken kötü hissettiren birine arkadaş demeyin.Bahanelerle görüşmeyi azaltıp yollayın hayatınızdan.Merhaba, direkt konuya giriyorum, kıskanç ve pasif agresif bir oda arkadaşım var. Nerdeyse tüm günüm onunla geçiyor. Şöyle anlatayım, kendisi bana karşı çok dengesiz. Bazen aşırı şekilde iltifatlara boğuyor. Bazense ortamlarda beni “bozmaya” çalışıyor. 1-2 kez beni kıskandırmak için sevgilim hakkında bana çok aptalca espriler yaptı (kendisi ve SEVGİLİM hakkındaydı). İhtimal vermemiştim o manaya “yok artık bunu dememiştir” diye. (Çok masumum evet). Bu arada kızın sevgilime karşı hisleri yok. Sevgilimin yakın arkadaşına çok aşık. Hatta çocuğu da benden kıskanmıştı. Kızın derdi benimle yani. Sizce kıza nasıl davranmalıyım? Canımı gerçekten çok ama çok sıkıyor.
Arkadaş mı? Bunun neresi arkadaş? Atın gitsin. Sizi aşağıya çekmeye çalışan,sizi her anlamda sömüren bir insanı hayatınızda tutmayın.Merhaba, direkt konuya giriyorum, kıskanç ve pasif agresif bir oda arkadaşım var. Nerdeyse tüm günüm onunla geçiyor. Şöyle anlatayım, kendisi bana karşı çok dengesiz. Bazen aşırı şekilde iltifatlara boğuyor. Bazense ortamlarda beni “bozmaya” çalışıyor. 1-2 kez beni kıskandırmak için sevgilim hakkında bana çok aptalca espriler yaptı (kendisi ve SEVGİLİM hakkındaydı). İhtimal vermemiştim o manaya “yok artık bunu dememiştir” diye. (Çok masumum evet). Bu arada kızın sevgilime karşı hisleri yok. Sevgilimin yakın arkadaşına çok aşık. Hatta çocuğu da benden kıskanmıştı. Kızın derdi benimle yani. Sizce kıza nasıl davranmalıyım? Canımı gerçekten çok ama çok sıkıyor.
Genelde böyle olurlar yan yanayken sadece ikinizken best friend gibisinizdir aranızdan su sızmaz. Ama iki farklı kişi girsin o ortama karakteri 5 saniyede değişir. Senin komik anlarını anlatıp dalga geçer. Benzer bi olay yaşamıştım yakın da bir arkadaşımdı ama bende olaylar bi nokta da koptu ve uzaklaştım. Uzaklaşmaktan başka bir çözüm yolu yok bu işin malesefMerhaba, direkt konuya giriyorum, kıskanç ve pasif agresif bir oda arkadaşım var. Nerdeyse tüm günüm onunla geçiyor. Şöyle anlatayım, kendisi bana karşı çok dengesiz. Bazen aşırı şekilde iltifatlara boğuyor. Bazense ortamlarda beni “bozmaya” çalışıyor. 1-2 kez beni kıskandırmak için sevgilim hakkında bana çok aptalca espriler yaptı (kendisi ve SEVGİLİM hakkındaydı). İhtimal vermemiştim o manaya “yok artık bunu dememiştir” diye. (Çok masumum evet). Bu arada kızın sevgilime karşı hisleri yok. Sevgilimin yakın arkadaşına çok aşık. Hatta çocuğu da benden kıskanmıştı. Kızın derdi benimle yani. Sizce kıza nasıl davranmalıyım? Canımı gerçekten çok ama çok sıkıyor.
aa tam benim eltimi tarif etmissinizGenelde böyle olurlar yan yanayken sadece ikinizken best friend gibisinizdir aranızdan su sızmaz. Ama iki farklı kişi girsin o ortama karakteri 5 saniyede değişir.
Bu konunun burçla ilgisi oldugunu düşünüyorum, aslan burcuydu. İnanılmaz egoisttiaa tam benim eltimi tarif etmissinizarada farkli kisiler olunca kadin benle goz temasini kesiyordu direkt. neyse ki gorusmuyorum artik
inanmiyorum, benim elti de aslan burcuBu konunun burçla ilgisi oldugunu düşünüyorum, aslan burcuydu. İnanılmaz egoistti
Odani degistiremiyor musun?Merhaba, direkt konuya giriyorum, kıskanç ve pasif agresif bir oda arkadaşım var. Nerdeyse tüm günüm onunla geçiyor. Şöyle anlatayım, kendisi bana karşı çok dengesiz. Bazen aşırı şekilde iltifatlara boğuyor. Bazense ortamlarda beni “bozmaya” çalışıyor. 1-2 kez beni kıskandırmak için sevgilim hakkında bana çok aptalca espriler yaptı (kendisi ve SEVGİLİM hakkındaydı). İhtimal vermemiştim o manaya “yok artık bunu dememiştir” diye. (Çok masumum evet). Bu arada kızın sevgilime karşı hisleri yok. Sevgilimin yakın arkadaşına çok aşık. Hatta çocuğu da benden kıskanmıştı. Kızın derdi benimle yani. Sizce kıza nasıl davranmalıyım? Canımı gerçekten çok ama çok sıkıyor.
Ahhahha asla şaşmaz. Bir ortama girince enerjisinden anlıyorum aslan burçlarını.inanmiyorum, benim elti de aslan burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?