- 12 Temmuz 2018
- 31
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi nimrodeldr
Öncelikle herkese merhaba. Sırf bu konu için üye oldum. Sorun okuldaki arkadaşlarımla ilgili. Okula başladığımızdaki(üniversite) arkadaş grubumla yolumu ayırdım, insanlar tanıdıkça daha iyi anlanıyor malumunuz. O dönem tekli tekli görüştüğüm diğer arkadaşlarım var şuan. Orada bii kız adı X olsun esk grubum sayesinde tanışmıştık. Kendi arkadaş grubuna çekti beni. Bayaa ısrar kıyamet buluşmalara çağırdı vs. O kızlar da beni sevdi sağolsunlar ben bi anda kendimi yinee bir grubun içinde buldum fakat whatsapp grupları varmış şuana kadar beni almadılar. neyse bu grupta x'in en sevdiği kişi Y, Y bana sarılsa gidip kıza küsüyor. X'le ben buluşup bir şeyler yapsak, ona orada bir şey Y'yi hatırlatsa dönüp Y benim vs diyor. Manyak ya. Benim sıkıntım şu: ben X'in bu huylarını görmezden gelirim sonuçta kimse mükemmel değil. Fakat bayadır sesi çıkmıyor ben arayıp sormasam mesaj atmıyor. Y gelecek birkaç hafta sonra beni aradı X'le beni gezdirin falan dedi. X buna bozulur mu? Sizce bu kızın sorunu ne? Kafam çok karışık düzgün de anlatamadım ama yardım edereniz sevinirim.