Kıskanç Arkadaş

nimrodeldr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
31
26
18
27
Öncelikle herkese merhaba. Sırf bu konu için üye oldum. Sorun okuldaki arkadaşlarımla ilgili. Okula başladığımızdaki(üniversite) arkadaş grubumla yolumu ayırdım, insanlar tanıdıkça daha iyi anlanıyor malumunuz. O dönem tekli tekli görüştüğüm diğer arkadaşlarım var şuan. Orada bii kız adı X olsun esk grubum sayesinde tanışmıştık. Kendi arkadaş grubuna çekti beni. Bayaa ısrar kıyamet buluşmalara çağırdı vs. O kızlar da beni sevdi sağolsunlar ben bi anda kendimi yinee bir grubun içinde buldum fakat whatsapp grupları varmış şuana kadar beni almadılar. neyse bu grupta x'in en sevdiği kişi Y, Y bana sarılsa gidip kıza küsüyor. X'le ben buluşup bir şeyler yapsak, ona orada bir şey Y'yi hatırlatsa dönüp Y benim vs diyor. Manyak ya. Benim sıkıntım şu: ben X'in bu huylarını görmezden gelirim sonuçta kimse mükemmel değil. Fakat bayadır sesi çıkmıyor ben arayıp sormasam mesaj atmıyor. Y gelecek birkaç hafta sonra beni aradı X'le beni gezdirin falan dedi. X buna bozulur mu? Sizce bu kızın sorunu ne? Kafam çok karışık düzgün de anlatamadım ama yardım edereniz sevinirim. :KK16:

Öncelikle herkese merhaba. Sırf bu konu için üye oldum. Sorun okuldaki arkadaşlarımla ilgili. Okula başladığımızdaki(üniversite) arkadaş grubumla yolumu ayırdım, insanlar tanıdıkça daha iyi anlanıyor malumunuz. O dönem tekli tekli görüştüğüm diğer arkadaşlarım var şuan. Orada bii kız adı X olsun esk grubum sayesinde tanışmıştık. Kendi arkadaş grubuna çekti beni. Bayaa ısrar kıyamet buluşmalara çağırdı vs. O kızlar da beni sevdi sağolsunlar ben bi anda kendimi yinee bir grubun içinde buldum fakat whatsapp grupları varmış şuana kadar beni almadılar. neyse bu grupta x'in en sevdiği kişi Y, Y bana sarılsa gidip kıza küsüyor. X'le ben buluşup bir şeyler yapsak, ona orada bir şey Y'yi hatırlatsa dönüp Y benim vs diyor. Manyak ya. Benim sıkıntım şu: ben X'in bu huylarını görmezden gelirim sonuçta kimse mükemmel değil. Fakat bayadır sesi çıkmıyor ben arayıp sormasam mesaj atmıyor. Y gelecek birkaç hafta sonra beni aradı X'le beni gezdirin falan dedi. X buna bozulur mu? Sizce bu kızın sorunu ne? Kafam çok karışık düzgün de anlatamadım ama yardım edereniz sevinirim. :KK16:

bence bunlar çok saçma değil mi üniversiteden mezun olmuş insanlara göre ? böyle kavgaların lisede kalmış olması gerekiyor.

mezun olmadık hala üniversitedeyiz bence de çok saçma yaa.. cidden psikolojim bozuldu artık ama sırf 1 kişi yüzünden de diğer arkadaşlıklarım bozulur diye korkuyorum. bu manyak herkesi çok saçma bir şekilde kontrol etmeye çalışıyor ya.
her zaman yanında oldum desteğimi esirgemedim niye böyle yapıyor anlamadım. Y geldiğinde vereceği tepkiden korkuyorum çünkü yine saçmalarsa eeeh yeter be deyip her şeyi kestirip atma potansiyelim var. ne yapmalıyım?

bence de bu ortaokul veya lise düzeyinde yaşanmış bir hikaye. eski grubunu satarsan böyle olur işte.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı, adı Elif'ti. Beni çok seviyor gibi görünüyordu ama kelimenin tam anlamıyla psikopattı. Ondan başka bir hayatım olmasını kabul edemiyordu. Buluşuyoruz mesela, sanki sevgilimmiş gibi "Eee yarın ne yapacaksın? Bir daha ne zaman görüşeceğiz?" diyordu. Bismillah daha yeni buluşmuşuz, işin gücün arasında vakit ayırmışım sana. Sürekli bir arada olmak istemesi bana çok düşkün olduğu izlenimi uyandırmasın. Buluştuğumuz zaman da yarım saat telefon elinde başkalarıyla konuşan, benden habersiz başka bir arkadaşını da yanımıza çağıran sorunlu bir insandı. Çekilecek dert değildi, ben de bitirdim arkadaşlığımı..

O iki arkadaşını da yavaş yavaş bırak .. en ufak çelişki de x y'ye sizi dedikodu yapar... ikisiyle de kötü olmadan ayrılın..
başka bir arkadaş bulun.. hem sadece bir arkadaşa bağlı kalmayın.

Back
X