- Konu Sahibi evelynraven
10 yıllık bir arkadaşım var. Zamanında iyi anlaşıyordum onunla. Yıllar geçtikçe karşımdaki insan değişmeye başladı. Kibirlendi, böbürlendi, kıskandı, yeri geldi kırdı ve laf sokmalarda bulundu; sustum. Ben dışarıya çıktığımda yeni bir ayakkabı alsam dolgu topuklu arkadaş hiç topuklu ayakkabı giymediği halde gözlerini ayakkabımdan hiç ayırmadan ertesi günler de aynı ayakkabımın bir benzerini onda görüyordum o da almıştı. Gözlerimi çok beğenirdi ela gözlerim var onun ki koyu kahve ardından lens almıştı aynı gözümün renginde. Zamanla konuşma tarzı da değişmeye başladı daha bilmiş, insanlara kuş bakışı bakan biri vardı gözlerimin önünde. Ben onu çok yakın hissederken kendime artık soğumaya başladım. Ben onu kendime kardeşim gibi yaklaştırmışken aslında ne büyük hata yaptığımı anlamışım. Sizce onunla irtibatımı kesmeli miyim yoksa beni üzüp kırmasına sabretmeli miyim? Arada o kadar yıl var sürekli bazı sebeplerden tartışıyoruz ama ben bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum...