kıskanç elti meselesi

Size takılacak takıları eşyaları kim alıyor?? Nişanlınız alıyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok. Ama nişanlınızın ailesi alıyorsa ya da bir kısmına yardım ediyorlarsa kız haklı ve siz şımarıklık ediyorsunuz..

tecrubelı bı arkadas olarak yorumumu yazıyorum
siz eltılık yapıyorsunuz
cok net

Bence kıskanc olan sızsınız eltınızın aıle ıcındekı baskın karakterını kıskanıyorsunuz.

Bu eltiler hep fesat hep kötü zaten :) bide eltiyi dinlemek lazım tabii

Bende niyeyse anlatis tarzinizdan eltiyi kucumsediginizi hissettim

Benim kv bana ne yapildiysa aynisi eltime yapilcani söylemisti ben bisey demeden ve tekrarladi bi kac kere o dedigi halde fazlasini yaparsa bende bunu hazmedemem noluyo derim ha gelinle kaynin kendi paralaryla emekleriyle fazlasini yaparsa bisey diyemem kendileri bilirler onu banane bendi kendi evime yapyorm,adil olunmali...

O atanamamis bir öğretmen, ev üzerinde kalıyor vs vs sözlerine bi dönüp bakın önce. Belli ki kıskançlık çıkaran sizsiniz k.bakmayın. .

Cümlelerinden çıkardıgım sonuç senin eltine tepeden baktıgındır.
Misal;
O atanamamış bir öğretmen benimse iyi bir işim ve maaşım var,, burdaki vurgu. Samimi olduğunu düşünmüyorum

Cümlelerinden çıkardıgım sonuç senin eltine tepeden baktıgındır.
Misal;
O atanamamış bir öğretmen benimse iyi bir işim ve maaşım var,, burdaki vurgu. Samimi olduğunu düşünmüyorum

işte bu algı yüzünden her lafı kıskançlık olarak algılayacak, bu böyle gider

Benim eltim iyidir ama biz yeni evlenecegimiz zaman ben kiraya gelin geldim o kendi evine evine gelin geliyo diye konusmus duydugum zaman cok kirilmistim

Siz herseyi kendiniz yapiyormussunuz o zaman bozulmaya da hakki yok.o da yapabilseydi o kadar mutevazi olmazdi bence.ama sen de bence onunla kendini cok karsilastirma benim isim iyi o atanamamis benim herseyim ondan iyi falan.atanamamak da herseyinin kotu olmasi da elinde olan birsey degil cunku

Vasıfsız bir insanmış gibi bahsettiğin insan iyi bir puan alarak üniversiteyi kazanan bir insan. Yani zaten öğretmen bir mesleği var. Sadece yaşadığımız ülkenin kötü şartlarından dolayı hakkı da olsa işini yapamıyor. Seninle aynı statüde yani Sen biraz daha şanslıymışsın ve iş bulmuşsun diye ondan önde falan değilsin. Aynı statüde durumunuz.
Ve emin olun mesleğini yapamadığına üzülüyordur içi buruluyordur. Eğer burada yazdığınız gibi küçümsüyorsanız çok çok üzülüyordur bu yaptığınızı insan olan yapmaz. Daha zengin olabilirsiniz harika bir düğün de yapabilirsiniz ama bu ruh haliyle mutlu olamazsınız.
Benim de bir kuzenim böyle mesleklere göre insanları sınıflandırır, maddi kazancıyla böbürlenir. Mutlu değil ama. Arkadaşlarının arasındaki en iyi araba da onda olsa seneye bir başka arkadaşı daha da güzelini alıyor bizimkinin moral çöküyor mesela. Önemli olan gelen para da değildir daha çok tüketme daha lüks tüketme de değildir.
Önemli olan hayattan zevk alabilecek temiz bir kalp ve kendi hobilerinin zevklerinin olmasıdır. O mütevazi diye küçümsediğiniz evinde belki çok mutlu bunu bilemezsiniz.
Sadece evlilik daha lüks bir ev veya harika bir düğünle mutlu olmuyor. Öyle olsa prensesler gibi evlenenler boşanmazdı. Mutluğunuzu sadece maddi kazançlara indirgerseniz asla ama asla mutlu olamazsınız. Çünkü en harikasını da yapsanız bir kaç sene sonra daha güzel bir düğün göreceksiniz daha trend eşyalı evlere gideceksiniz. İçiniz de huzur yoksa maddi kazanç size hava atmaktan öte bir mutluluk vermez o da beş dakika sürer. Kendi iyiliğiniz için tepeden bakan maddiyatçı halinizi kenara bırakmanızı öneriyorum.

Kizlar mesajlarinizi okudum herkese tesekkurler cevaplarinizda birazda kendi kibrimi gordum bunu duzeltmeye calisacagim. Nisanlimla herseyi kendimiz yapiyoruz zaten tek bi kurus katkilari yok bide uzerine eltinin oyle konusmasi canimi sıkmıştı buraya icimi doktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…