Kıskanç elti sendromu

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Kizlar kiskanc eltisinden muzdarip olan var mi aranizda

Sorun o kadar ki
Boyle olmaz konuyu anlatman lazim :KK70:
sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biri

Çünkü ben kendimi biliyorum ama merak etme kıskanc insanlar hep kötūdūr ister istemez kötūlūk yaparlar zarar verirler
Kuzu salt seni kastetmedim,kıskanan gelip kiskaniyorum yorumu yapmaz dedim.
Ayrica kiskanclik kötüluk kıstası degildir gayet insani bir histir mevcut hissi kotuluge cevirmemektir esas olan.

Kuzu salt seni kastetmedim,kıskanan gelip kiskaniyorum yorumu yapmaz dedim.
Ayrica kiskanclik kötüluk kıstası degildir gayet insani bir histir mevcut hissi kotuluge cevirmemektir esas olan.
Aynen canim agzina saglik allah hicbirinizi kiskanc insanlarla karsilastirmasin inanin nazardan hic bir isiniz ras gitmiyor

Sorun o kadar ki
sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biri
Elti cildirmis :)
Belli ki normal degil ciddiye alip sinirlenme.

Benimde var bitane evlendim beri kıskanır mesela ben kb kp birlik otururm kendim eşim çalışır köyü emekli arkamdan demiski ohh onlarin 3 maaş bizim tek maaş binanın giderini onlar odesin :KK57:
Sonra büyük eltimle arami açmaya çalışıyor laf getirip götürürken herşey ortaya çıktı şimdi ikimizde onunla konuşmuyoruz o da tek kaldı :63:

Var kız. Durduk yere kıskanılıyorum. Oetada hiçbir şey yokken kafasını çevirip konuşmuyor benimle.
Neyse o küsecek diye, kıskanacak diye bakımsız da gezemem ki ayol :-)

Kizlar kiskanc eltisinden muzdarip olan var mi aranizda
Şöyle söyleyim canım benim eşimin bir kardeşi var hayliyle elti de var
Benim evim çok güzel duzuldu hem ben hem eşim elimizden geleni yaptık
Ben ünv okudum eltim köyde yetismis
İnan her konuda birileri beni ovdukce eltim sinir oluyor
Bana iftira atıyor mesela annem vefat etti çok Soğuksun diyor bana
Bende dedim ki ya gülecek halim yok anne acısı nedir bilmiyorsun annen ölürse beni anlarsın
Eltim tutup bunu herkese şöyle anlatmis ANNEN İNSALLAH ÖLÜR BENİM DURUMUMA DUSERSİN demişim
Cus yani sonra neyse eşim askere gitti arkasından nasıl ağlıyor anlatamam sana
Ben karisiyim aglamadim sonuçta İzmirde yapıyor çok rahat
Eşim de reklamları oynuyor dedi sununla muhatap olma hiç sevmiyorum ama abimin karisi işte dedi
Şöyle söyleyim eltimle kaynanam cinsel ilişkilerine kadar konuşurlar eltim arkasından dalga geçer yüzüne karşı annecim annecim der
Ben de hiç muhattap olmuyorum bu olayın üzerinden 5 ay geçti şimdi esim askerde
Ben kendi abimin yanındayım eltim ona da çok tepki gösterdi vay kaynanam dururken nasıl gidersin gitme burda kal
İstiyor ki kaynana derdi çekeyim valla sana şunu diyim
Arama sorma mecbur aynı ortama geldiğinde de sesini hicbirseye çıkarma ..konuşma yani muhattap olmazsan sorun olmuyor
Ben hiçbir şekilde konuşmuyorum ve çok mutluyum

Birde iyilermis gibi rol yaparlar ama bakislarindan anlarsin cok fenalar çok
Benim eltimde öyle
Kaynanam bununla cinsel ilişkisine kadar konuşurlar o da dengesiz eltim arkadan kayinbabamla böyleymiş diye güler anlatır yüzüne annecim annecim der
Valla düşün kaynima kaynanam çok ilgi gösterir eltim nerdeyse kocamı şey yapacak der ...yuh yani o onun annesi bu kelimeyi nasıl dersin
Valla şunu diyim dışardan gören eltime çok iyi der bacım diye konuşur köyde yetismis inan ağzı bir dolu laf
Hiç sevmem o tip insanları ama dediğin gibi bir bakışı oluyor sinsi sinsi
Rabbim böyle insanlardan korusun tek çare uzak durmak tedbirli olmak

Back
X