- Konu Sahibi minikrkuresi
-
Yerimde olmak istemezdiniz bence
Bende hayal edemiyodum kendimi ama olunca oluyoÇok değişik aktiviteler, kaynanamla durum atmayı hiç denemedim.
Eltilere bu kadar anlam yüklemeseniz mi acaba?Bi kaynim daha var 2.ci eltimle insalah coookkk iyi oluruzz. Bende oyle dua ederim hep insallah diger eltimle cok iyi olayim
Yok canim boyle seyler degil ya misal icilen kahveler vs
Arada bunu da paylaşın durumda
Buraya icimi dokunce emojiler atmayip daha olgun seyler yazinca nedense kimse bu tepkileri vermiyo ama boyle komedi gibi anlatinca bu yorumlara maruz kaldim sasiriyorum suanEltilere bu kadar anlam yüklemeseniz mi acaba?
Yahu hepsi sikintidannBebiş sen de az değilsin belli ya, kaçıncı konu taktın kadına.
Tamam en manyak elti sende ok.
Daha cok kaynanam ister hadi cek atalim duruma diye ictigimi kahve kendimiz vs o sekilde atariz aradaTakmayarak. mesela neden KV ile durum atıyorsunuz ne alaka?
Cok denedim inanin kusursuz degilim ama ben genel olarak saf sessiz bi kizim birazda gozu acilmamis bana herkes boyle derdi artik yeni yeni buyumeye basladim gerceklerin farkina vardim bazi seyleri ayirt ediyorum mesela iyiyi kotuyu beni kimin sevip sevmedigini herseyi yani insanlar zaten hisseder. Cok iyi oldum sustum sustum ama karsiligini hic alamadim. Kiskanc kelimesinden de nefret ederim ama bariz kiskaniyo bu beni biraz uzuyo bende isterdim abla kards gibi olmak ama kendisi cok kati ve sert biridir bense daha sen sakrak yapilarimiz uyusmiyo bi kereValla ben olsam iyi anlaşır onun içindeki iyiligide ortaya çıkarırdim gerilim,kaos hiç sevmem,birbirimize arkadaş dost olsak daha iyi degilmi? Konusur iyi niyetimi hissettirirdim 3 günlük dünyada hiç strese gelemem
Aman beddua etmem ben kendi halinde yasasin dursunÜyenin Konu başlıkları
Sinsi Elti
Kıskanç Elti
Yılan Elti
Allah belanı versin elti! Hsjjsjsjs
Yoo ben genelde hep icime geldiginde paylasirim hatta kaynanam hadi cekelim der bende yok bugun cekmeyelim bile dedigim olmustur. Onyargili olmaniza gerek yokSizde bana pek saf ve iyi niyetli gelmediniz, belli ki o storyleride eltinize gösteriş için paylaşıyorsunuz içinizden geldiği için değil, gereksiz bir egonuz var bence.. Keyif alıyorsanız böyle devam edin, extra bir de laf sokma yarışına girmeye ne hacet var
Aynı konuyu dönüp dolaştırıp yazıyorsunuz diye olabilir.Buraya icimi dokunce emojiler atmayip daha olgun seyler yazinca nedense kimse bu tepkileri vermiyo ama boyle komedi gibi anlatinca bu yorumlara maruz kaldim sasiriyorum suan
Daha da acmicam zaten. Okumak isteyemende bakmasin yani bi zahmet ne diyim. Evet dilegim olabilir bende onem vermek istemem ama ben bu insanlarla ayni binada oturuyorumAynı konuyu dönüp dolaştırıp yazıyorsunuz diye olabilir.
Bir de benim dikkatimi çeken şey olmayan eltiyle ilgili bile bir dileğinizin olması. Kırk kat yabancı bu insanlar size. Bu kadar önemli olmamalılar.
Benim almam ya da almamam soz konusu dahi olmadi mecburdumBu gune kadar kaynanamla 1 kere bile durum atmadim benlik degil. Aile apartmani deseniz hic almam. Yani siz bunlardan memnunsunuz bence.
Benimde hiç eltim yok ama 3 tane görümceen büyük dualarımdan biriydi eltim olmasın allahım derdim anneminkikeri gördükten sonra . Şükür eltim yok . Ama 4 görümcem var hangisi daha iyi bilemiyorum
Iste onlarda bizim gibi dusunuyo ya zatenBenimde hiç eltim yok ama 3 tane görümceGörümce olmasaydı da elti olsaydı keşke diyorum bazen eltiyle küslük çıkarıp görüşmeyebiliyosun ama görümce öyle mi skdşsşsş mecbur görüşüyosun çünkü eş ablası, kardeşi...Sessiz hiçbir şeye karışmayan insanlar olsa 10 numara anlaşırdık ama nerde bizde o şans
Kiyamete kadar devam edicek şu elti savaṣlariMerhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamlabazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye siz nasil basa cikiyosunuz
Aman maksat eglence ciksin yoksa banane eltidennKiyamete kadar devam edicek şu elti savaṣlariBitecek gibi degil çunki bu konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?