KISKANC ELTI😇😇

Eltilere bu kadar anlam yüklemeseniz mi acaba?
Buraya icimi dokunce emojiler atmayip daha olgun seyler yazinca nedense kimse bu tepkileri vermiyo ama boyle komedi gibi anlatinca bu yorumlara maruz kaldim sasiriyorum suan

Bebiş sen de az değilsin belli ya, kaçıncı konu taktın kadına.
Tamam en manyak elti sende ok.
Yahu hepsi sikintidannstresliyim bugun de amac kafa dagitip iki sohbet etmek ne taktiniz elti dertmi diye ne dert edicem ki dunyada neler neler oluyo simariklik yapmam sadece sohbet etmek stresimi atmak yani

Valla ben olsam iyi anlaşır onun içindeki iyiligide ortaya çıkarırdim gerilim,kaos hiç sevmem,birbirimize arkadaş dost olsak daha iyi degilmi? Konusur iyi niyetimi hissettirirdim 3 günlük dünyada hiç strese gelemem
Cok denedim inanin kusursuz degilim ama ben genel olarak saf sessiz bi kizim birazda gozu acilmamis bana herkes boyle derdi artik yeni yeni buyumeye basladim gerceklerin farkina vardim bazi seyleri ayirt ediyorum mesela iyiyi kotuyu beni kimin sevip sevmedigini herseyi yani insanlar zaten hisseder. Cok iyi oldum sustum sustum ama karsiligini hic alamadim. Kiskanc kelimesinden de nefret ederim ama bariz kiskaniyo bu beni biraz uzuyo bende isterdim abla kards gibi olmak ama kendisi cok kati ve sert biridir bense daha sen sakrak yapilarimiz uyusmiyo bi kere

Yoo ben genelde hep icime geldiginde paylasirim hatta kaynanam hadi cekelim der bende yok bugun cekmeyelim bile dedigim olmustur. Onyargili olmaniza gerek yokevet onceden saftim ama 3 yilimi sonunda kaygi bozklugu panik atak vs bunlara mâl olunca artik dislerimi gosterme zamanimin geldigini fark ettim cok zorlaniyorm hatta ama yavastan sinirlarimi kkymaya basladim. Kimsenin beni eskisi gibi kirmasini laf sokmasini istemiyorum bunlara ben izin verdim ve onlara sustukca icimde buyudu buyudu kucucuk cocugumdan cikardim acimionlar benim ustumden stres atip evlerine huzurliyken ben onlara ne derlerse tmm dedim sustum guldum gectim ama olan huzuruma aileme oldu. Simdi birakinda artik saf olmiyim..

Buraya icimi dokunce emojiler atmayip daha olgun seyler yazinca nedense kimse bu tepkileri vermiyo ama boyle komedi gibi anlatinca bu yorumlara maruz kaldim sasiriyorum suan
Aynı konuyu dönüp dolaştırıp yazıyorsunuz diye olabilir.
Bir de benim dikkatimi çeken şey olmayan eltiyle ilgili bile bir dileğinizin olması. Kırk kat yabancı bu insanlar size. Bu kadar önemli olmamalılar.

Daha da acmicam zaten. Okumak isteyemende bakmasin yani bi zahmet ne diyim. Evet dilegim olabilir bende onem vermek istemem ama ben bu insanlarla ayni binada oturuyorum

Burdaki onyargilar icinde amacim sadece oylesine dertlesmek sohbet etmek stres atmak yoksa tabiki allah baska dert vermesin bunu dertten bile saymiyorum yasim kucuk sayilir burda tecrubeli daha akilli birileri vardir da fikir tavsiye verir diye dedim aslinda bende biliyorum yapmam gerekenleri ama ortam olmuyo benim ya cok iyiym ya cok kotu siz nasil basariyosunuz demeye calistim

Bu gune kadar kaynanamla 1 kere bile durum atmadim benlik degil. Aile apartmani deseniz hic almam. Yani siz bunlardan memnunsunuz bence.
Benim almam ya da almamam soz konusu dahi olmadi mecburdum

en büyük dualarımdan biriydi eltim olmasın allahım derdim anneminkikeri gördükten sonra . Şükür eltim yok . Ama 4 görümcem var hangisi daha iyi bilemiyorum
Benimde hiç eltim yok ama 3 tane görümce Görümce olmasaydı da elti olsaydı keşke diyorum bazen eltiyle küslük çıkarıp görüşmeyebiliyosun ama görümce öyle mi skdşsşsş mecbur görüşüyosun çünkü eş ablası, kardeşi...Sessiz hiçbir şeye karışmayan insanlar olsa 10 numara anlaşırdık ama nerde bizde o şans

Iste onlarda bizim gibi dusunuyo ya zatenbak bana bende herkesle basta cokkk iyiydim neden cunku herseye susup alltan aliyodum aman biri kirdimi sus aman biri biseymi dedi sus eeee nerde kavga nerde kaostabi iyi oluruz boyle. Asil mesele bi kere hakkinizi arayin bakin gorun nasil canavara donusup dusman oluyo herkes

Kiyamete kadar devam edicek şu elti savaṣlariBitecek gibi degil çunki bu konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…