KISKANC ELTI😇😇

Üslubuna bakılırsa senin kıymetli eltinin işi çok zor, cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse vurur diline

Aynen hep bu anı bekliyorduk.
Daha çok sen eltini kurtlanıyormuşsun gibi geldi. Kaynana senin üzerine mi zimmetli? E ne güzel o da iyi anlaşmaya çalışıyormuş işte. Örnek olmuşsun öyle bak.
Kurtlanmak derken kiskanmayi kast ettiniz sanirimyok ben kiskanmiyorum sadece benimle yarisa giriyo onu komik buluyoarum benimle ugrasmasin istiyorum bunu anlatmaua calistim ama bazilarinin cani kavga istiyo bana bos belesle takilma diyolar jendileri burda uyelik acmis millete saydiriyolar ahhaha

Üslubuna bakılırsa senin kıymetli eltinin işi çok zor, cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse vurur diline
Hahahahayyyttt ay ne mutlu oldum ya bu gecegercek kimligimde nedense hic boyle uslupsuz biri degil aksine ortamda hep saygili bi kizimdir demek ki bizim insanimiz boyle sen sakrak dert anlatinca boyle uslup vs sacma seylere takiliyolar napiyimm uslupsuz anlatinca kimse tinlamadi beni baktim bi kac yere boyle anlatanlar daha cok yorum almis deniyim dedim o da kavgayla bitcek herhalde

Bence kendinizi bu kadar önemsemeyin. Komik duruyor da. Benim yorumumun üzerinden de laf sokmayın kime diyorsanız buyrun alıntılayın. Ben çok büyük problem göremedim. Kıskanç olarak adlandırabileceğiniz abartılı bir şey yok ortada.

Problem dahi yok kicogu azi olsun

Agzimdan laf almak icin yazdiniz sanirim son cumleyide isterdim ama ozele girer simdiye ozelimi anlatsm aaaa canim cok haklisiniz dicekti herkes iste bilmeden etmeden neyse

Kendini beğenmeyen ozguvensiz bir kızın ne özelliği olacak bak valla böyle bir insan değilim ama kendi kendine soylettiriyorsun yani.
Ben eltimi çekme çekmeme durumuna düşecek kadar boş değilim :)

ikimizin de kocası aynı işi yapıyor ,aynı ana babadan olma kocaları eledik.
ikimiz de eli ayağı tutan sağlıklı insanlarız bunu da eledik,
çok şükür cocuklarimiz var bunu da eledik. ( Ha benim kızım yok burda azıcık catlayabilirim )

Ev eşyası herkesin var bunu da geç :)

Ben öğretmenim o ilkokul mezunu ama Banane :) ben okul işlerinde iyiyim o ev işlerinde :) mükemmel temizlik ve yemekler yapar :) onun yaptığı yumurtanın bile ayrı lezzeti var :) alanlarımız farklı kıyasa gerek yok :) bunu da geç.

Yani kısaca neyini cekemeyecem ??? Banane kardesim BANANEEEE !! enerjimi ona harcayacagima başka şeye harcarim.

Kaynanamla daha mı iyi çok daha iyi olsun , gorumcemle kardeş gibi mi ohhh sefasi olsun. Kocası ona yat kat mi almış helali hoş olsun BANANEEEE ben kapımı kapatır kocamla çocuğuma bakarım kimseyi de evime dahil etmem.

Problem dahi yok kicogu azi olsun
E açıkça yazsan tabiki daha dogru yorumlar gelirdi. Burda kimse sizin hayatınızı bilemez. Neyse sana bunu öneriyorum canım kullan eltini çattır patır çatlat.

Eklentiler

• IMG_20231207_233336.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 55
Gerçek kimliğinde nesin bir bilgim yok açıkçası, ben burada gösterdiğin tavırla senin karakterini algılıyorum..
Ardına sığındığın nick ile ezik egonu tatmin etmişsindir diye ümit ediyorum.
ayrıca dert dediğin şey eltinin seni kıskanması ise bu dert senin değil onun derdi problemi ama henüz bunu kavrayacak olgunluğa erişemediğini üzülerek söylüyorum.
Sana iyi eğlenceler diliyorum minik kız

Evet burda gosterdigim tavir bambaska ilk konularima bakarsaniz beni cok daha iyi de taniyabilirdiniz aslinda. Dert etmedigimi binlerce kez soyledim zaten israrlar dert dert diyosunuz amacin sadece eglence oldugunuda soyledim ne gerim gerildiniz ben anlamam

Yav kimse şuraya gecenin bir vaktinde eğlence için eltim beni kıskanıyor diye konu açmaz kandırma kendini

Ben zaten kimseyle kotu olsun demiyorum ki herkesle iyi olsun bende banane diyorum ama onun bu sinsilikleri kiskanclikalri uzuyo beni sadece ne gerek var diyorum burdan ozel anlatamiuorum da ondan boyle oldu. Anlatsam zaten hak veirrsiniz neyse. Verin ya da vermeyin zaten amacim sadece sohbet etmekti. Onlar zamaninda benim evime anneligime temizligime cok dahil ettiler cok sustum cok hemde. Ama artik kavga asla istemiyorum ama susmakta istemiyorum. Benim ozguvenim daha yeni yeni artti. Kendimi sevmeye calisiyorum umarim anlatabilmisimdir

Açıkçası oralı olmuyorum. Kıskançlıkla görüp yapmaya çalıştığı şeylerde bile üstüne yardımcı oluyorum. “ bak bunun doğrusu bu, bak şöyle yapsan daha güzel olur, böylesi daha kolay vs” gibi. İşin özünde kıskançlık olarak değil özenmek olarak görüyorum. “ görmemiş kadın, özenmiş o da istiyor. Olsun, olur böyle şeyler” diye bakıyorum olaya. Kırmadan, aşağılamadan onun da gönlü olsun diye uğraşıyorum. Hepimiz bir yerlerden bir şeyleri görüyoruz. Yaptığımız, aldığımız şeyleri sıfırdan biz mi icat ediyoruz sanki ? O da benden görüp almış, yapmış. Yapsın. Demek ki zevkliyim, demek ki güzel yapıyorum diye düşünüyorum. Bu beni rahatsız etmiyor o yüzden

Bacım ben de sana diyorum ki banane de köşene çekil. Kapat kapanı ne evini kimseye aç ne de başkasının evini sana anlatmalarına müsade et. İnan bana yanan sen olursun güzel kardeşim. Sen kayannanin lafına ne bakıyorsun kurban oldugum. Bugün sana kiskaniliyorsun der yarın ona kimin arabasına binerse onun kornasina basar.
Bak kocana annesini yengesini ablasını anlatma umurunda değilmiş gibi davran hayatına dahil olmasınlar kudurup dursunlar. Sen duyma kendi hayatini da duyurma.

kiskancliktan geberiyor bunu da dile getiriyor ama ben takılıyorum o yüzden kafam çok rahat
birde laf soktum da oturup ağlar gibi yaptı şok olmuştum ondan sonra bir daha asla ajjajajja

Seni gerçekten anlamaya çalışıyorum belli ki canın çok sıkkın kendince haklı olabilirsin ama zaten seni kimse tanımıyor kendini rahat ve doğru üslupla ifade edebilirsin.
Yaşadığın karmaşalar seni olumsuz etkilemiş olabilir ama bu tür kıskançlık mevzularında kimseyle aşık atma ve seni kullanmalarına müsade etme. Kendi hayatına odaklan ve kendini hep bir adım ileriye taşımaya bak bırak kıskanan kıskansın laf eden etsin.
Mesafe koy arana herkesle ve sınırları aşmalarına müsade etme güzel kardeşim.

Cok haklisiniz bunca zaman onlara karsi sustugum ama sadece esime anlattigim icin esim bana gecimsiz dedi bende derdim ben onlara bisey demiyorum ki sirf sana anlatiyorum diye adimi gecimsize cikariyosun demistim. Onlar napiyo benden cikariyolar sinirini herseyini o an sonra devam ediyolar hayatlarina. Kocam beni over yanlarinda hepsinin surati duser bende haliyle uzuluyorum niye bolye neftet dolular icleri niye kotu diye dahada sevinmeleri gerekmezmi ne guzel mutltular biz aileyiz diye ama yok illa istiyolarki oyle cok mutlu da olmayalim ama kavgada etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…