- 24 Kasım 2023
- 258
- 85
- 18
- 27
- Konu Sahibi minikrkuresi
-
Oh ne guzel ya tabi aile aprtmanin iyi yanlarida var kotude tabi kotu yani daha agir basiyo en ufak kavga etseniz herkesin kulagina gidiyo mesela..Ne eltim var ne aile apartmanım kayınvalidem uzakta lüküs hayat resmen
Tek çare ne kadar uzaksan o kadar mutlu ve huzurlusun bu kadar.Aman maksat eglence ciksin yoksa banane eltidenn
Tabiki bende aile apartmanın da büyüdüm o yüzden evlenince evi dahi olsa kiraya çıkma taraftarı oldum hep.Annemden çok iyi biliyorum berbat birşey.Oh ne guzel ya tabi aile aprtmanin iyi yanlarida var kotude tabi kotu yani daha agir basiyo en ufak kavga etseniz herkesin kulagina gidiyo mesela..
Bu devirde kirada da oturmak zor malum ya zaten suan sorunum da yok sadece sohbet etmek istedim☺☺oyle tabiki diken ustundesin surekli cocuguma bile kizamiuorum laf edilcek diyeTabiki bende aile apartmanın da büyüdüm o yüzden evlenince evi dahi olsa kiraya çıkma taraftarı oldum hep.Annemden çok iyi biliyorum berbat birşey.
Onada diyo zatenYa kaynananız ona da birlikte story atalım diyorsa
Sonuçta karlı çıkan o ikiniz iyi anlaşsanız onun dedikodusunu yapacaksınız şimdi paylaşılamıyor
Siz de onun eltisisiniz , burda konu açarak onun açısından sinsi oluyorsunuz. Sen de çok masum değilsin gibi. Kaynana sana onu kotuluyorsa ona da seni kotuluyordur. Böyle sırıtarak anlatma yaniMerhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamlabazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye siz nasil basa cikiyosunuz
Ay nolduda su emojileri koyinca millete bi dert oldum bende burda anlamadim olabilir gulebilirim keyfim yerinde ki guluyorum gulmek iyi bisey sizede tavsiye ederimSiz de onun eltisisiniz , burda konu açarak onun açısından sinsi oluyorsunuz. Sen de çok masum değilsin gibi. Kaynana sana onu kotuluyorsa ona da seni kotuluyordur. Böyle sırıtarak anlatma yani
Olabilir en azindan kimse ad yer olay bisey bilmiyo kimse. Onun gibi aileme saga sola anlatmiyorum sinsiliklerini siritarakta anlaticam hepSiz de onun eltisisiniz , burda konu açarak onun açısından sinsi oluyorsunuz. Sen de çok masum değilsin gibi. Kaynana sana onu kotuluyorsa ona da seni kotuluyordur. Böyle sırıtarak anlatma yani
Onceden olgunca anlatirdim insanlar ne guzel seyler yazardi simdi sadece eglensince sohbet olsun diye emojilele felan anlattim biraz daha sen sakrak nolduda boyle sende masum degilsin yargilarina vardi millet onu anlamadim ben diyorum ki evet masumdm ama artik masuk olmaktan biktim usandim ayrica bana laf ediuolar suan kimse inkarda etmesin cogu kadin boyle konulari sever burasi kadinlar klubu sonuctaSizin ifade tarzınız çok ilginç geldi bana.
Bu tür şeylere tenezzül etmek gerçekten garip, bu işten rant sağlayan sadece kayın valideniz olur paylaşılamayan cici anne ve ona yaranma yarışı. Kadın işi biliyor. Aile apartmanı değil sanki bermuda şeytan üçgeni
Sinsi olduğun için gülüyorsun. Kaynana kiskaniliyorsun dedi diye de keyfin yerinde :)) hiç dert olmadı merak etmeAy nolduda su emojileri koyinca millete bi dert oldum bende burda anlamadim olabilir gulebilirim keyfim yerinde ki guluyorum gulmek iyi bisey sizede tavsiye ederim
Haha ne guzel dertli degiliz ikimizdeSinsi olduğun için gülüyorsun. Kaynana kiskaniliyorsun dedi diye de keyfin yerinde :)) hiç dert olmadı merak etme
Sen kimsin ki seni kıskansın ? Mesela ne özelliğin var ondan farksız. Apartmansa aynı apartman kocaysa aynı anadan çıkma ? Mesela farklı neyin var ?Haha ne guzel dertli degiliz ikimizdeevet komigme gitmistir hep benden yasca buyuk eltimin beni durduk yere kiskanmasi ne gerek var yani sinsi olanlar mi gulmeli bi tek??
Masum olup olmaman ne alaka onu anlayamadım, sanırım yaşın çok ufak ve neyi nerede nasıl anlatacağını analiz edemiyorsun.Onceden olgunca anlatirdim insanlar ne guzel seyler yazardi simdi sadece eglensince sohbet olsun diye emojilele felan anlattim biraz daha sen sakrak nolduda boyle sende masum degilsin yargilarina vardi millet onu anlamadim ben diyorum ki evet masumdm ama artik masuk olmaktan biktim usandim ayrica bana laf ediuolar suan kimse inkarda etmesin cogu kadin boyle konulari sever burasi kadinlar kulübü
Kitabimida okuyorum bi suru hobilerimde var tek tek saymiyim simdi bunlarin tavsiyesini istemedim ben sizden. Ugrasicak biii sruuu isim vs var zaten amacimin sadece sohbet etmek ehglenmek oldugunu soyledim size de saygilar demek isterdim ama gerek yokMasum olup olmaman ne alaka onu anlayamadım, sanırım yaşın çok ufak ve neyi nerede nasıl anlatacağını analiz edemiyorsun.
Sana tavsiyem böyle boş beleş işlerle ilgilenme seni tüketir.
Bir kitap oku, bir hobby edin kendine. Sevgiler.
Ay sanirim sizinde cekemediginiz bi eltiniz var bariz belli yaniSen kimsin ki seni kıskansın ? Mesela ne özelliğin var ondan farksız. Apartmansa aynı apartman kocaysa aynı anadan çıkma ? Mesela farklı neyin var ?
Ahahah ise girersem bi gun daha giremem buralara tadini cikariyim dedim de millet ne merakliymis laf sokmayaİşsizlik forever maşallah
Aynen hep bu anı bekliyorduk.Ahahah ise girersem bi gun daha giremem buralara tadini cikariyim dedim de millet ne merakliymis laf sokmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?