KISKANC ELTI😇😇

Onada diyo zatenbende boyle dusunurum bana gelir eltin seni ksikaniyo der allah bilir onada gidip aynisini diyodur mesela eltim bana kirilmis ama haberim yok bunu annem gelip bana anlatiyo eltin sana kirilmis soyle boyle demissin diyo
Eee o zaman neden konun ben paylaşıyorum,sonra eltim paylaşıyor diyorsun. Demekki kaynanan ikinize de yaptırıyor. Bu durumda elti kıskanç olmuyor .

Siz durum atınca normal, o atınca kıskanç evet anladim en kıskanç elti sizde.

Bence aile apartmanından taşının. Oda kıskançlıktan taşınsın, sonra siz geri dönün oda kalsın. KV size kalsın, her gün durum atıp kıskanç elti catlatin

Çocukla çocuk olmuyorum

Sürekli üyeleri aşağılamak bir tarafa kimseye hakaret edemezsiniz kendinize gelin . Elti derdine kendinizi yerden yere atan vizyonsuz hayatınızda başarılar . Birazdan banlanirsiniz.

Görüşmüyoruz. ne kv ne elti ayni şehir 5 dk mesafe ama gitmem. İyi olsa görüşün konuşun gidin gelin benim eltimde kıskanç kv de arkadan dedikodusunu yapar yan yana gelince can ciğer ben dışkapının diş mandalı olurum benden uzak Allaha yakın

Birbirinizi yiyorsunuz yani. Kaynana da keyifli keyifli oturup izliyordur. Oğulları anlarsa yalandan iki ağlar vah vah eder, ellerini temizler oturur, görev tamamlanır, siz iki elti kalırsınız ortada.

Elti yok görümce var bende. Başlangıçta bizde de oldu irili ufaklı şeyler. Kendimi ifade etmeye yanlış anlaşılmalara açıklık getirmeye çalıştım. Sonra bir gün aydınlanma yaşadım, tak diye kesildi. Benim kayınvalide de kızına tapan cinsten. Eline cennetin anahtarını versen istemez çünkü kızının daha iyi bildiği bir cennet mutlaka vardır. O aydınlanmadan sonra ne zaman bir araya gelsek yemek varsa yedim, içecek varsa içtim, misafir varsa sohbet ettim. Ana kızla da öyle miymiş böyle miymiş diye safa yatarak konuştum ettim. Bazen ben ortama girince sustular umurumda olmadı, alacağımı aldım çıktım isterse beni konuşuyor olsunlar.

Anahtar kelime şu: umursamamak. Ne zaman ortamdan rahatsız olsam çocukları gezdiricem deyip çıktım gittim. Kızlarımla yemeğe parka cafeye gittim. Kitapçı oyuncakçı gezdik. Dönüşte de hiç bir şey olmamış gibi bir şey lazım mı diye aradım sordum. Ya bu insanlar anam değil babam değil kardeşim değil. Bana iyi olsalar ne kötü olsalar ne. Eltim olsaydı mesela, tüm dünya onu sevseydi yine umurumda olmazdı. Kayınvalideyle el ele kol kola sarmaş dolaş gezsinler, yedikleri içtikleri afiyet bal şeker olsun. Bana ne. Valla bunlarla uğraşacağıma kendime faydası olacak bin tane iş bulurum.

Haklisiniz Haklisiniz ama benimde anlatmak istedigim aslinda umrumda degil ama insan yinede sinir oluyo tabiki onu daha cok sevsinler ama gozume ne diye sokmaya calisirlar neyin havasi neyin gosterisi bende daha eltime asla uymucam

Bana siz eltinizi kiskandirmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Onu nasıl sinir edebilirim diye uğraşıyorsunuz.
Cunku bunca zaman o yapti yapicagini asla geride durmadi surekli ugrasti kaynanama bi sarilsam adimi yalakaya cikardi daha neler neler insan sinir olur yinede

Anlamadiginiz sey once o atiyo bilerek sirf bana hava atmak icin ben orali olmuyorum ama bu sefer daha farkli geliyo daha sinir edici olunca senmisin bunu yapan bende yapiyim o zaman diyorum napiyim evet sacma ama ugrasmasin istiyorum benimle.

Sürekli üyeleri aşağılamak bir tarafa kimseye hakaret edemezsiniz kendinize gelin . Elti derdine kendinizi yerden yere atan vizyonsuz hayatınızda başarılar . Birazdan banlanirsiniz.
Asagilanmicak gibi degil bana edilen laflar yok vizyonsuz yok cocuk sanki kendileri cok dolu gibi

Birbirinizi yiyorsunuz yani. Kaynana da keyifli keyifli oturup izliyordur. Oğulları anlarsa yalandan iki ağlar vah vah eder, ellerini temizler oturur, görev tamamlanır, siz iki elti kalırsınız ortada.
Yok yemiyoruz oyle birbirimizi o cok alingandi bende oyle ama o hep beni sikayet etti herkese oyle dedi boyle yapti diye arami bozmaya calisti yoksa umrumda degil herkes onu sevein ben evimde huzurluyum. Benimde anlamadgim kocaman kadin neden bunlari yapar ve o yaptigi halde bile kimseyle arasi bozulmaz ki bozulmasin zaten niye kotu olsunlar istiyim ama o benim icin istiyo bende buna uuzldum n gerek var diye

Ben hic sikayet etmedim mesela onu baktim onu arkasi kesilcek gibi degil en sonda tum iliskimi kestim

Bende artik ugrasamicagiimi anladim keske o da anlasa ama neyse bunlar derttej bile sayilmaz burdakilerde bi anlasaydi bana vizyonsuz diyene kadarbende daha umursamihorum ortamlarda yok sayiyorum onu

İhtiyacı var demek ki, sevilip kabul görmek, eşiyle arasındaki muhabbet bu yaptıklarına bağlı.

İhtiyacı var demek ki, sevilip kabul görmek, eşiyle arasındaki muhabbet bu yaptıklarına bağlı.
Esiyle arasi pek iyi degil evet ama zaten seviliyo zaten ilgide goruyo ama icnde neler yasiyo orasini bilemicem dedigim gibi ikimizde anlasamadik demek ki boyle surup gitcek

Esiyle arasi pek iyi degil evet ama zaten seviliyo zaten ilgide goruyo ama icnde neler yasiyo orasini bilemicem dedigim gibi ikimizde anlasamadik demek ki boyle surup gitcek
En azindan benden uzak dursun faydasindan cok zarari oluyo bende ona oyleyimdir belki ama inanin ne evine gittigidme evini elestirdim ne anneligini asla laf ettirmez ama ben sessiz sakinim ya o hep bana etti hep sustum icime attim sinirimden agladigimda oldu ama bak boylesi ikimiz icinde en guzeli oldu kafam rahat

Sizin evliliğiniz eş ailesi ile iyi olmak üzerine kurulu değilse bunları ciddiye almayın, olmasalar da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…