- 11 Şubat 2023
- 10.976
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.659
- 528
- Konu Sahibi minikrkuresi
-
Anneannemin bir taktigini söyleyeyim sana. Anneannem zamanında öyle kaynanaya eltiye laf yetiştirmek olmazmış hep birlik de yasarlarmis. Anneannem kocaya anlatırsam anam haklı diyecek gene ben suçlu cikacam der gider odasına yastığa anlatırmis bütün sınırını yastiktan çıkarır odadan cikarmis. Böylelikle içinde kalmadığından sakinlesirmis.Cok haklisiniz bunca zaman onlara karsi sustugum ama sadece esime anlattigim icin esim bana gecimsiz dedi bende derdim ben onlara bisey demiyorum ki sirf sana anlatiyorum diye adimi gecimsize cikariyosun demistim. Onlar napiyo benden cikariyolar sinirini herseyini o an sonra devam ediyolar hayatlarina. Kocam beni over yanlarinda hepsinin surati duser bende haliyle uzuluyorum niye bolye neftet dolular icleri niye kotu diye dahada sevinmeleri gerekmezmi ne guzel mutltular biz aileyiz diye ama yok illa istiyolarki oyle cok mutlu da olmayalim ama kavgada etmeyelim
Tesekkur ederim yinede. Ben kimseyle kotu olmak istemem sadece boyle biri degilken bi anda boyle yorumlar gelince bende afallandim. Olumsuz etkiledi tabiki aslinda hic biri buraya konu acilcak kadar buyuk dertler de degil ben onunda farkindayim amacim sadece stresimi atmakti. Hic asik atmazdim inanin simdiye kadar ama bazen oyle seyler yapiyoki pes diyosunuz resmen kaynanamin bizde oturmasini dahi istemiyo kendi evine cagiriyo o an daha neler neler dusunun. Ben onun yaptiklarini asla yapmadim kendime yakistirmadim ama bir yapti sustum iki yapti sustum artik yapmasini istemedigim icin asik atarim anca o kadar. Bi zahemt dursun neyin paylasilmamasini yapiyo kaynanamda ikimize esit sever aslinda o istiyo ki tek kizi o olsun benle arasi hep kotu olsun bunca yil hep beni sikayet etmis anneme ben onun bi suru seyini gordum gorumcemin kizi hakkinda bu je simarik boyle sevdirmiyo kedninide sevimsiz diyodu ama bir aradayken ayyy canim diyodu ama bunu kimseye soylemedim ben simdiye ben yapsaydim aninda herkese anlatirdi ben bunlara sinir oluyorum sadece.Seni gerçekten anlamaya çalışıyorum belli ki canın çok sıkkın kendince haklı olabilirsin ama zaten seni kimse tanımıyor kendini rahat ve doğru üslupla ifade edebilirsin.
Yaşadığın karmaşalar seni olumsuz etkilemiş olabilir ama bu tür kıskançlık mevzularında kimseyle aşık atma ve seni kullanmalarına müsade etme. Kendi hayatına odaklan ve kendini hep bir adım ileriye taşımaya bak bırak kıskanan kıskansın laf eden etsin.
Mesafe koy arana herkesle ve sınırları aşmalarına müsade etme güzel kardeşim.
Zaten onlara sustugum icin gidip kocama anlatiyodum soyleler boyleler o onu dedi su sunu yapti diye adamin basinin etini yiyorum adamda napsin sen gecimsizsin diyo haliyle. Bundan sonra gercekten benim ustumde stres atmalarina izin vermicem dediginiz gibi derdim kimleyse onla konuscam saygili ve net bi sekilde cunku konuskayi ne kadar uzatirsam o kadar yanlis anlasilmaya musait oluyorum.Anneannemin bir taktigini söyleyeyim sana. Anneannem zamanında öyle kaynanaya eltiye laf yetiştirmek olmazmış hep birlik de yasarlarmis. Anneannem kocaya anlatırsam anam haklı diyecek gene ben suçlu cikacam der gider odasına yastığa anlatırmis bütün sınırını yastiktan çıkarır odadan cikarmis. Böylelikle içinde kalmadığından sakinlesirmis.
Kocana boşuna anlatıyorsun değiştirmeye gücü yetmez çünkü. Annesi sussa yengesi konuşacak yenge sussa kardeşi böyledir bu. Gerek yok yüzlerine soyleyebiliyorsan derdin kimleyse muhattabiyla konuş , söyleyemem konu uzar konuşacak insan değiller dersen nenemin taktiği uygula , hiç birini yapamam dersen he de geç ama kocana anlatma şikayet tarzında anlatma. Hayatınızda kocana anlatacak kadar yeri olmasin :)
Tek istedigi bi tek kendisinin atilmasi duruma umarim anlamissinizdir. Tek derdi bi tek onu sevsinler o hep iyi olsun ama beni kimse sevmesin istiyoDurum atıyorsa atsın. Bunun sizin için ne sakıncası var? Kocanızı mı elinizden alıyor veya başkalarıyla aranızı bozuyor? Hayır ise cevabınız, önemsemeyin geçin.
Kaynananız ve başkaları durumun farkındaysa önemsemeyin. O kadar da takıklığı varsa siz de biraz kaçının paylaşımlardan. Her şeyi bilmesine de gerek yok eltinin. Sizi değil de kaynanayı vs kıskanıyor sizden. Sizi rakip görüyor sevgide.Tek istedigi bi tek kendisinin atilmasi duruma umarim anlamissinizdir. Tek derdi bi tek onu sevsinler o hep iyi olsun ama beni kimse sevmesin istiyo
Bende anlayabilmis degilim zaten bi iki iyi olsak kayannamla kudurur illa o tek sevilcek kaynanam sadece onu sevsinKaynananın paylasilamiyor olması bana hep komik gelmiştir.Bir insan niye kv kıskanır ?Niye laf sokar ki
Yok zaten daha paylasim yapmayi dusunmuyorum oyle surekli ayda yolda bir yeter yani bende yoruldum yetisemiyorum bende ona artik ne diyimKaynananız ve başkaları durumun farkındaysa önemsemeyin. O kadar da takıklığı varsa siz de biraz kaçının paylaşımlardan. Her şeyi bilmesine de gerek yok eltinin. Sizi değil de kaynanayı vs kıskanıyor sizden. Sizi rakip görüyor sevgide.
Böyle bir tanıdığım var eltiyi kıskandığı için sürekli kaynanasına yalakalık yapıp göze girmeye çalışıyodu ama kaynana iki geline eşit olunca en sonunda çıldırdı, kaynanayla kavga etti beni daha çok sevmelisin ben senin her işini yapıyorum diğeri yapmıyo diyeTek istedigi bi tek kendisinin atilmasi duruma umarim anlamissinizdir. Tek derdi bi tek onu sevsinler o hep iyi olsun ama beni kimse sevmesin istiyo
Kv ile durum atmak neden?Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamlabazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye siz nasil basa cikiyosunuz
Hahaha kayınvalide ile elti kıskandırmak ve bundan keyif almak mı?Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamlabazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye siz nasil basa cikiyosunuz
Hayat gayemin bunlar oldugunumu saniyosunuz siz sadece sohbet etmeye geldim hepsi bu burda uye oldhgunuza gore sizinde cok dolu bi hayatiniz oldugu soylenemez ama oyle degil miHahaha kayınvalide ile elti kıskandırmak ve bundan keyif almak mı?
Kuzum şaka mısınız?
Baska megaleniz,işiniz ,gücünüz,hayatta bir gayeniz yok mu sizin?
Eltinizin belki umurunda değil ama kayınvalideniz sizi pek güzel kullanıp birbirinize düşürüyor. Kadın ona da sizin için seni kıskanıyor diyip çevresinde pervane etmiyorsa bende bu hayatta birşey bilmiyorum
Helal olsun kayınvalidenize ne güzel iki gelinini parmağına oyuncak etmiş,oynuyor. Birbirine atıp duruyor falan harika.
Böyle devam edin mükemmel bir hayat gayeniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?