KISKANC ELTI😇😇

Konu sahibi niye atar yapıyorsunuz ki.
Eltinin iyisi olmaz zaten.
Aa pardon siz de eltinizin eltisisiniz di mi?
Konu anlaşılmıştır. :KK14:

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun
Aynısını eltinede söylediğine yemin erebilirim ama ispatlayamam.

Dip not: kişi kendinden bilir işi...

Kaç defa iyi niyetliyim, eğlencesine yazdım, gülün geçin işte yazmışsınız ama benim anladığım sinirden yastığa kapanıp ağlayan biri gibisiniz. Hiçbirinizi tanımıyorum ama bence konudaki kıskanç sizsiniz. Sinsisiniz diyemem ama eltiyi kıskanıyorsunuz. Kayınvalidem ne alaka gelip bana diğerini anlatacak veya habire foto çekip paylaşacak? Valla çıkar balkonda müzik dinlerim bir şey okurum ama yine de kayınvalideyle oturup foto falan çekilmem.

Bir insanın inşallah diğer eltimle aram çok iyi olur diye temenni etmesi tuhaf ve saçma değil mi? Bunu bekleyecek veya umacak kadar boş olamazsınız. Size ne kim kimle ne yapmış ne etmiş, valla benim hiç umurumda olmuyor.

Konu sahibi niye atar yapıyorsunuz ki.
Eltinin iyisi olmaz zaten.
Aa pardon siz de eltinizin eltisisiniz di mi?
Konu anlaşılmıştır. :KK14:
Atar yapmak zorunda kaldim cunku burda beni tanimayip ne cok onyargida bulan insan cikti yok iyi niyetli degilmisim yok cocuk gibiymisim benim hayatmin daha binde birini yasamamis insanlaerin aile apatmaninda nasil psikolojik sorunum olabilicehgini
Sanki hoşunuza gidiyor gibi anlatiminiz😄🤣🤣🤣🤣
Onceden sinirimi bozardi artik gercekten hosuma gitti

Kaç defa iyi niyetliyim, eğlencesine yazdım, gülün geçin işte yazmışsınız ama benim anladığım sinirden yastığa kapanıp ağlayan biri gibisiniz. Hiçbirinizi tanımıyorum ama bence konudaki kıskanç sizsiniz. Sinsisiniz diyemem ama eltiyi kıskanıyorsunuz. Kayınvalidem ne alaka gelip bana diğerini anlatacak veya habire foto çekip paylaşacak? Valla çıkar balkonda müzik dinlerim bir şey okurum ama yine de kayınvalideyle oturup foto falan çekilmem.

Bir insanın inşallah diğer eltimle aram çok iyi olur diye temenni etmesi tuhaf ve saçma değil mi? Bunu bekleyecek veya umacak kadar boş olamazsınız. Size ne kim kimle ne yapmış ne etmiş, valla benim hiç umurumda olmuyor.
Evet onceleri oyleydim zaten ama artik gulup gecmeyi ogrendim. Daha buraya bi suruuu ornek vermedim verseydim oo o zaman anlardiniz niyetimi ama gerk yoj nasil olsa kimse kimsehi tanimiyo o yuzden hic takmiyorum benim yasadiklarimi hayatimi anca burdaki 2 3 cumleden biliyosunuz nasil olsa☺☺o durumlari cekinip benim gozume sokmaya calisan da eltim her defasinda bana laf sokmaya calisan beni gorunce iyice suzup soguk soguk bakanda eltim daha bi suru yazarim ama gerek yok buraya bana niyetimin kotu oldugunu soyleyin diye yazmadim. Halada arkasindayim amac sadece sohbet etmekti. Size kalsa eltiniz size laf soktugunda catir catir cevabini verirdiniz dimi?? Ben oyle yapamadim hep ezilen taraf ben oldum simdi benmi koti niyetliyim sirf burda yazdim diye neyse ne. Bos olmak derken pardon sirf sadece diger eltimle insalah iyi anlasirim dememmin neresi benim bos oldugumu gosteriyo

Durum atıyorsa atsın. Bunun sizin için ne sakıncası var? Kocanızı mı elinizden alıyor veya başkalarıyla aranızı bozuyor? Hayır ise cevabınız, önemsemeyin geçin.
Hayir ama beni surekli sikayet ediyo kaynanama gelinin soyle boyle doldurup aramizi acmak istiyo burdakilerde bana saldiriyo bilip bilemden. Kendileri benim eltim gibi bi eltime dusse benden bin kat kotu olurlar allah bilir burda sirf bi iki kelime ettim diye bana ksikancsin muamelesi goruyolar neyse takmiyorum zaten benim birini takmam icin ona hislerimin olmasi lazim..

Kaynanayla durum atmak kıskanılacak bir şey değil,tam tersi bir zavallı aktivitesi. “Yapacak başka bir şeyim yok,yaşıtım kimsem yok,arkadaşım yok storylerimi mecburen kaynanamla atıyorum” aktivitesi.
Ayrıca kaynana iki gelinin arasını kızıstırmaya çalışıyor,kendine pay çıkarmak için. Ama siz anlamamışsınız,sanıyorsunuz ki elti sizi kıskanıyor 😂eltinize de aynılarını söylüyordur akıllı kaynananız 😊😂
Bende oul
Sizde bana pek saf ve iyi niyetli gelmediniz, belli ki o storyleride eltinize gösteriş için paylaşıyorsunuz içinizden geldiği için değil, gereksiz bir egonuz var bence.. Keyif alıyorsanız böyle devam edin, extra bir de laf sokma yarışına girmeye ne hacet var
Yanliz ben laf sokmadim hic oyle onun yaptigi gibi bile isteye. Sadece gulup gecmeyi ogrendim.

Bu gune kadar kaynanamla 1 kere bile durum atmadim benlik degil. Aile apartmani deseniz hic almam. Yani siz bunlardan memnunsunuz bence.
Sizlik degil derken?? Bazen isler oule olmuyo ama surekli eltim kayannamla atip atip guya beni catlatmaya calisirlarken bi sussbilyosun uc susabiliyosun ama sonrasinda ee yeter benimle ne ugrasiyo ugrasmak neymis diye sende bi hamle yapabiliyosun umarim anlatabilmisimdir..

Bunu dediginize gore sizinde eltiniz var ve sizde eltisiniz😆😆😆
Anlaşılan o ki siz buraya herkese tek tek atar yapmaya gelmişsiniz
Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda gibi, her mesaj yazanı size hak vermesi için ikna peşindesiniz, ikna edemiyorsanız da ruh tahlili yapıyorsunuz güya.
Eltiniz filan bahane.
Hatta elti konusu kapandı nerdeyse.
Maşallah klinik psikolog gibi herkesin ruhsal durumunu çözmüşsünüz, üşenmeden hepsine cevap yazıyorsunuz.
Sizin elti sizi fena delirtmiş belliki.
Allah kolaylık versin.

Anlaşılan o ki siz buraya herkese tek tek ata yapmaya gelmişsiniz
Eltiniz filan bahane.
Hatta elti konusu kapandı nerdeyse.
Maşallah klinik psikolog gibi herkesin ruhsal durumunu çözmüşsünüz, üşenmeden hepsine cevap yazıyorsunuz.
Sizin elti sizi fena delirtmiş belliki.
Allah kolaylık versin.
Yani sizinde benden pek bi farkiniz gozukmuyo bu klube uye olucak kadar kim bilir ne acinasi haldesiniz tuh tuh yaizk uzuldum en diyim

Yani sizinde benden pek bi farkiniz gozukmuyo bu klube uye olucak kadar kim bilir ne acinasi haldesiniz tuh tuh yaizk uzuldum en diyim
Hah standart cevap, bu klube üyelik.
Madem bu kulüpte iş yok.
Neden bize akıl danıştınız?
Neden saatlerdir herkse cevap yazıyorsunuz.
Gerçekten komiksiniz, gidin eltinizle uğraşın, ona gücünüz yetmiyor anlaşılan burda millete sarıyorsunuz.
Biz kötü, pis, tü kaka klubümüzde devam ederiz, sıkıntı yok.
Eltinizi pek bi sevdim ama, onu da demeden edemeyeceğim :))))

Hah standart cevap, bu klube üyelik.
Madem bu kulüpte iş yok.
Neden bize akıl danıştınız?
Neden saatlerdir herkse cevap yazıyorsunuz.
Gerçekten komiksiniz, gidin eltinizle uğraşın, ona gücünüz yetmiyor anlaşılan burda millete sarıyorsunuz.
Biz kötü, pis, tü kaka klubümüzde devam ederiz, sıkıntı yok.
Eltinizi pek bi sevdim ama, onu da demeden edemeyeceğim :))))
Bana bunu diyen sizinde pek dolu bi hayatiniz oldugu soylenemezken burda benimle laf dalasina giriyosunuz sizde bana ne yapip yapmamam gerektigini soyleyin sizden niyetime laf etmenizi isteyen olmadi. Ahaha en aptal insansin sen eltimde sana bayiliyodu deliye bak hadi yazma bi daha

Back
X