Kıskanc erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

Olga

Ziyaretçi
Türk erkekleri niye kıskanc cok. kıyafetler cok söz söylüyorlar

kimse sikayet etmez mi bu konudan

valla bu güne kadar karşımdaki insana beni kıyafetimle eleştirecek tarzda birşey giymedim. yerine ve kendime uygun, taşıyabileceğim kıyafetler giyerim.
bayanların bu konuya dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. fazla dekolteler bazen benim bile bir bayan olarak dikkatimi çekiyor. bunun ölçüsünü bilmek lazım.
ama senin kıyafetin yerinde bir kıyafet olduğunda bile sana söz söylüyorsa bu olmaz. giyimime karıştırmam kimseyi. bu, kıskançlığın dozunun aşılması demek olur ve düpedüz baskıya girer.

Olgacim ne tarz giyinmene bagli. Bütün Türk erkekleri bundan sikayet etmezler. Bu bence Türk kültürü ile ilgili....

rus erkekleri niye kıskanç diil olgacıımm:smilewinkgrin:

Kıyafet konusunda benimde erkek arkadaşım sadece dekolte giymemi sevmiyor. Bende yerine göre giyiniyorum ama bazen kaçırıyorum ayarı haliyle ters bişey söylemesede gözlerinden anlaşılıyor bişeyler. İlk zamanlar kızıyordum neden karışıyorsun diye ama etrafta bu kadar yobaz erkek olup benim erkek arkadaşım dönüp hiçbir kızın dekoltesine bakmadığını görünce bunun çokta yanlış olmadığını gördüm.

bayanların yerine göre giyinmeleri sart .deniz kenarnda giydiginizi tutup da mesela bizim burda ankarada giyerseniz olmaz.erkek yanınıda size mi baksın yoksa size bakan erkeklere mi bi sınırı olmalı kabul edelim bazı bayanlar abartıyorlar biz bile bakıyoruz.ölçü her seyde önemlidir.aşırı kıskançlık zararlıdır tabi ama erkeğin kadını koruması sahiplenmesi de hoştur bence..kıskanmayan acık giyin hayatım diyen erkekten korkmak lazım diye düşünüyorum.

ben kendi nişanlımdan örnek vereyim. niçin başka erkekler sana bakıp iç geçirecek yada yakan bağrın açıksa niçin başka erkekler sana bakarak tahrik olsun diyor. ben yerine göre giyerim kıyafet konusunda değilde biz daha çok gezme konusunda anlaşamayız:))))
neyse sonuçta hiçbir erkek yanındaki kadına başka erkek tarafından bakılmasını istemez.

Bunu aslında "Türk" diye vurgulayarak ırkçı bir yorum yapmamak lazım diye düşünüyorum.Erkek cinsi olarak ele alabiliriz:)..Bazı sağlıksız kişilikli erkekler yanlarındaki bayan normal bile giyinse vücudunu teşhir ettiği düşüncesiyle sürekli baskı altına almaya çalışır,bazı sağlıklı psikolojiye sahiplerde bu konuları aşmış olduklarından ve karşısındaki insanıda kendi hayat görüşlerine göre seçtiklerinden bir problem yaşamaz va yaşatmazlar

benımm abım cok karısır kapalı gıyın kapalı gıyınnn
karısı acık gıyınıoo

erkek arkadasım acık gıyınn derr
ama zaman gelınce cok acıkk derr ????

kendını bılmıo bunnar bence

valla benim babamda aynı erkek arkadaşımda erkek arkadaşım eskiden çok karışıyordu ama aştı yavaş,yavaş babam daha çok geriledi
ben göçmenim ve göçmenler genelde rahattır benim bilidğim bu genelleme yaptım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ltütfen!!
ne amcam öylee ne halam 5 parmak bir olmuyor ama ben sinir oluyorum giydiğimde kolsuz tshirt....bu çok açık oluyor bazen hiç karışmaz anlayamadım ben babamıı
bu kadar baskı kuracağına bizi anlamaya çalışsa :kızgın::çok üzgünüm:

erkek arkadaşım çok karışır bana bu konuda.
ki abartı açık giyinen biri değilimdir.
ama bunun göğsü açık bunun beli açık vs. diye başımın etini yer.
sen benim karım olacaksın ona göre davran vs sayar.
bugüne kadar hep kendi istediğim gibi giyindim o razı geldi fakat bugun biraz aramız bozuktu.
onu biraz üzmüştüm. o yüzden onun istediği gibi kapalı giyindim. sevindi :teselli:

valla eski sevgilim diyeyim, ayrıldım çünkü. giydiğim ayakkabıya, taktığım tokaya, saçlarımın şekline, rengine, herşeye karışırdı. hatırlıyorum bi kaç sene önce tamamen pullu babetler çok modaydı ve çok heveslenirdim, dikkat çekiyo diye aldırmamıştı bana. içimde kalmıştı:( ve ben açık giyinen biri değilim, sevgilimden önce ailem karışırdı. mesela kapri giymemi istemezdi. diz altı yada diz boyu eteklerim vardı. onları giymemi istemezdi, ooooo neler neler. daha bunlar hiç bişi :)

kıskanmaları bazen ıyı bazen kötu benımkısı kıskanctı bazen bogulcak gıbı oluodum her sanıyeme karısırdı
ama sımdı hıc mı hıc karısmıyor cok arıyorum karısmasını, cunku ne yaparsam yapayım karısmıyor artık cıplak sokaag cıksam yıne de karısmıyor:(
şite bu yuzden kıskan erkeklerınızın kıymetını bılın kızlar gıttı mı gıdıyorlar cunku

kıskanmak guzeldır sonucta ılgısını cekıyoruzdur...
ama abartıya kacar ve hastalık halı alırsada cok kotu bır durum bu ılıskıden cıkar artık...
kıskanmasını ısterım ama bır yere kadar

Gözünü sevdiğimin kıskanç türk erkekleri beee,ne güzel karısına kızına baktırmıyor,kıskanıyor sahipleniyor,tabii giderek türk erkekleri de bozuluyor,kıskanmayanların sayısı gitgide artıyor,çok şükür benim öküzüm beni deli gibi kıskanıyo :roflol:

Son düzenleme:
kiskanclik dozunda oldugu sürece güzeldir kiskanc olmayan erkek erkek degildir bence sırnaşık şey

sizinkilerdee fazlasıylaa serbest ama canımm.accık kıskanması lazımm.ama accıkk :)) fazlasıı zararr-tatlicadiarzu-

Açık giyinnen biri olmadığım için sevgililerimle böyle sorunlar yaşamadım çok şükür...

Back
X