Ya ben de eşim de kıskanç değilizdir. Fakat bir yere gittiğimiz zaman biri baksa hemen sahiplenme tavırlarına girer. 4 sene oldu galiba, kaşımı alıyorum ne gerek var saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun gibi saçma sapan bir cümle kurdu. Şöyle bir baktım adama, bakışımdan anlamış olacak ki saçmaladığını fark etti. Sanırım dönemsel bir şey. O sıralar acayip bakımlıydım, çok geziyordum. Kıyafetlerime, gezmeme karışmıyordu -ki o dönem şort, mini etek giyiniyordum, her gün kızımla havuza iniyorduk bikini giyiyordum vs. Oturduğumuz çevre rahat bir çevreydi. Ne alaka diyeceksiniz, ben dikkat ederim böyle şeylere. Oturduğum yer giyim kuşamımı kaldıramayacak bir yerse kendimden çok ödün vermeden dikkat ederim. Geçen çarşamba kaş bıyık alıyorum, gördü napıyorsun, dedi. Kaşlarımı bıyıklarımı alıyorum, dedim. Şöyle eğilip bir baktı. "Vallahi biraz daha almasaymışsın sakalların bile çıkabilirmiş," dedi. Bu da galiba bu aralar kendine pek bakmıyorsun deme şekliydi. Ormantik herif bak sinir oldum şimdi.