- Konu Sahibi asliemiroktay
-
Ben de boyle bi koca istiyorum
benim ki 2 gun eve gelmesem
nerdeydin hatun demez
Ve bu daha gicik birsey..
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...
Ben de boyle bi koca istiyorum
benim ki 2 gun eve gelmesem
nerdeydin hatun demez
Ve bu daha gicik birsey..
bukadar kıskanan erkek neden çarşıya yalnız yollasın yada işe gönderınki sizinki meraklımı ne
Ben şunu sormak istiyorum. Bu kadar kıskanç olan bir erkeği sevgiliyken anlamak mümkün oluyor mu? Daha doğrusu nasıl anlayabiliriz? Sizin eşiniz çok kıskanç diye sormak istedim. Benim erkek arkadaşım duygularını pek belli etmez de.
benim eşimde çok kıskanç. gerçi dışarı çıktığımda hangi magazaya gittin, naptın ne ettin sormaz. iphone buldan takip eder :) saçım, makyajım, giyimim vs. hiç huzur vermez. evde bile açık giyinmemi istemez. deprem olursa böylemi dışarı çıkıcan diye tabi ben giyerim. evimin içindede rahat edemeyeceksem zaten yaşamayayım:) storları, perdeleri kontrol eder açılmasın diyedışarda gezerken elie yapışır bırakmaz vs. vs . evlenince düzelir dediler ama benimki abarttı. bu dünyada tek kadın benim ve tüm erkekler peşimde sanıyor gerçi bende kıskancım sürekli benim elim onun üstünde, onun eli benim :)
Bu kadar karıştırmıcaksın kendine canım çözüm basit yani
Benim boğulcağımı bildiği için senin gibi zorlamıyor sınırları ama içinden neler geçiyor ve bazen öyle şaşıyorum ki
Örneğin erkeklerin çok olduğu bir yerden geçiyorsak elimden tutar illa ki, ya da otobüste karşımıza bir adam oturmuştu hemen elime yapıştı halbu ki yüzüklü falan adam bunun gibi şeyler tatlı oluyor acayip ya da belimden tutup çekiyor hemen bazen benim der gibi :)
Geçen gün mesela iş yerine gittim ortağı xle çok muhabbet etmeni istemiyorum dedi iş yerinden çıkarken adamın bebeği var 6 aylık onla ilgileniyorum diye kıskandı onla ilgilenmeyip bebekle ilgilendim diyeo bakkala gitme deyip evin aşağısındaki bakkala gitmemi istemiyor misal çocuk çok hareketli bir tipmiş Ya da eve boyacı geldi boyacıyla çok konuşma da gitsin diyor napıyor bu niye burda diyo bu ama batcak gibi boğacak gibi söylemiyor ve baskı yapmıyor ama şaşırıyorum
Bende sizdenim... Her yere beraber gideriz kuaföre bile
Ama ben alistim artik,tek yada baskasiyla gitsem boslukta hissederim kendimi,
hic gitmedim tabide öyle düsünüyorum...ha bi tek yakindaki markete tek gidiyorum..
Bende sizdenim... Her yere beraber gideriz kuaföre bile
Ama ben alistim artik,tek yada baskasiyla gitsem boslukta hissederim kendimi,
hic gitmedim tabide öyle düsünüyorum...ha bi tek yakindaki markete tek gidiyorum..
Biri saldim cayira mevlam kayira,
Digeri dakika dakika hesap
bu cinsini optuklerim neyin ortasini bulmus ki ,
kışa az kaldi at sobaya yak !!!
bırazcık odun versen senın olay da benımkıne donucek aman haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?