kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Aacaba yaptıklarının aynısını biraz daha abratarak uygulsanız eşlerinize sonuç ne olur ? Deneyen vardır muhakak...Belki zamanla bıkıp anlamaya başlar? Eşiminde bazı huyları vardı önceden.Ben aman saçmalama ne alaka sen bitanemsin diye diye düzeltimmim şimdi karışmaz sağolsun.Birazda huyuna giderek düzeltmek lazım...

Ben esimden dert yanardim bunaltti falan diye markete yollamamak nedir yahu sastim kaldim gezmeye giderim istedigim yere bizde sorun sadece kiyafet ondada etek ve sort gbi seyler ..ben cadolozum ondan susuyor heralde..:)

birtanem belli ki geçmişinde bununla ilgili tramvatik bir olay yaşamış. çocukluğunda bile olabilir..ve kendisi de yaptığından çok pişman.başka huyları iyi ise idare et.evliliğin ilk başlarında benim eşim de öyleydi. zamanla azalıyor.özlersin bile bu günleri:))))
iş biraz sana düşüyor o sormadan tüm açıklamaları sen yap gittiğin yerlerle ilgili.... arada o söylemeden giydiğim uygun mu de mesela onu rahatlatmaya çalış.hatta espriye dökerek açıklamalar yap.çünkü nekadar söz verse de elinde değil sormasa da kendini yer bitirir
kimse mükemmel değil.sinir bozucu ama evlilik birbirine tahammul etme sanatı işte.

allaha sukur baska huylari iyi problem yok yani,tavsiyelerini dinlicem sagol

ben yaptım ve bunaldım yeter be yeter bitsin bu iş diye bağırdı bende dedim nasıl oluyomuş anladın mı dedim sen bana nasıl kıstasa kıstas yaparsın diye bağırdı. ama eskiye oranla biraz azaldı diyebilirim..

benim eski eşte inanılmz kıskançtı..
ben normalde vantilatör açmayı sevmem migrenim yüzümden .bigün geldi vantilatör açık gördü neden açıkmış,saçlarım biraz nemliymiş tesadüfte spor kanalında kalmış tv ve hepsi bir araya gelince inanılmaz arada bağlantı kurup beni fırçalamaya kalktı tabii ben ne oldunu anlayamadım ilk önce ama sonradan düşündümde dedim ki sen hatalık derecesinde kıskançsın.

kesinlikle hüçbi erkek müsveddesiyle konuşmamı istemiyor ona göre karşı cinsle konuşmam direk aldatmakla eşdeğer
birde o telefon çalınınca kesinlikle açılacak duja giderken bile yanında olacak
kaçkere kavga etmişliğimiz var
tel meşgul çalmayacak
offf o kadar çok şey varki bunalıyordum resmen,eski eşle tekrar başladık ama gördüm ki değişen hiç biş yokaynı bu adam hatta daha beter olmuş..onu her fırsatta aldatacağımı düşünüyor

oo senin esinde daha bi abartmis walla nasil basa cikicaz ya bunlarla...

oo senin esinde daha bi abartmis walla nasil basa cikicaz ya bunlarla...

sihirli bi değnek olsada baştan şekillendirebilsek...

insan bunalıyor resmen ve böyle oluncada ister istemez yalancılığa başlıyorsun ,kimseyle bi yere gidemiyorsun kendine ait özel hayatın yaşam alanın olamıyor...
36 yaşındayım çocuk gibi izin almak bana göre değil ,ama ona göre izin almalıymışım bana çok saçma geliyor..

geçen kız arkadaşımla gezmeye gidicez ,kız arkadaşım on tane ikna çabalarıyla birlikte gitmemize ikna oldu bu ne yani

altımda arabam var ama özgürce gezip tozamıyorum canım çok sıkılıyor bu duruma çok dertliyim gerçekten

Son düzenleme:
Bence bu kıskançlıktan ziyade güvenmemek.

Kıskançlık başka şey, eşine güvenmemek başka şey.

Ve böyle davranan erkekler genelde kişi kendinden bilir işi zihniyetinde olan erkekler...

bizde eşim kıskanç, ben ondan beter kıskancım:)
böyle iyi ama birbirimizi anlıyoruz bi taraf daha az yada fazla olsaydı kötü olurdu...
ama bazen bunaltmıyor değil. şöyleki mesela bi gece tv izliyoruz beyaz show u... nerden dediysem aa kıravatı ne hoşmuş rengi falan bi tanede sana alalım hayatım sana çok yakışır dedim... demediğini bırakmadı yok şöyle yok böyle....bu sadece biri yani...

seninki yine iyiymiş pantolon giymene ruj sürmene çalışmana tek başına dışarı çıkmana izin veriyomuş.
4 yıl çıktık 6 aylık evliyiz hiç bi değişim yok.evimizin önünden geçerdi perde açık olsun 1 ay kavga ederdik. zaten kapalıyım pantolon nedir bilmem evin içinde bile o ferace giyilecek çorapsız sakın durma etin görünmeyecek. tek başına dışarı bırak balkona cama bile çıkamazsın. ben hariç hiç kimseyle dışarı çıkamazsın(ben olsamda araba olmayınca seni dışarı çıkarmam millet görüyo) daha birsürü şey.. siz anlayın işte...

öhh dedim yanii

öyle hayat mı geçer

okurken boğuluyordum,daraldım..

iyi bari nefes almana izin veriyor,buna şükür.

ama eşinin davranışları sence anormal değil mi? o olsa bile araba olmadan dışarı çıkamamak çok fazla değil mi? bu kıskançlık olamaz,eğer bu kıskançlıksa diğerleri ne o zaman.

söylüyorum ona bunu bana güvenmiyomusun diyorum. seninle bi alakası yok neler gördüm neler duydum diyo ortam çok kötü diyo elimde değil beni anla diyo

Benim sevgilim de kıskançlığı zirvede yaşar .
Tayt yok dar pantolon yok mini etek yok askılı yok yakası açık hiçbir şey yok ...
Giyiyor muyum, giyiyorum :)
Hiçbir erkekle konuşmuyorum nerdeyse kuzenler de dahil ama o da öyle .
Şikayetim var mı var .
Ona kalsa dışarı asla çıkmamalıyım .
Bu haliyle de seviyorum ama kuzumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…