kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Ayyy aynı benim eşim kuaförede benimle geliyor hatta kadınla o dedikodu yapıyor hatta kaş almayı öğrense orayada yollamaz Wayyy ne şanslısın markete tek gidebiliyorsun ben gidemiyorum
Markete mecburen gidiyorum ekmek vs. o calisiyo yetisemio oraya.. ama baska seylerimizi hep onun bos saatlerine ayarliyoruz,
cok cok coook mecbur kalacamda belki o zaman binde bir gitmisimdir tek
yok canım ben heryere esimle gıtmiyorum arkadaslarımla yada yanlız gıderim çogunlukla ama eve geldiğimde sorularıyla yıyo beni

Beni arkadaslarimada göndermez..onlar gelsin der

Yine sizin tartışacak bir arkadaş problemiz var. Benim arkadaşımda yok, eşim onada kızıyor ya bekar akrabası varsa beni görürse
Neyse kızlar ben yatıyorum. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Yüzünüzden gülücük eksik olmasın. Yarın aynı saatte görüşmek üzere hoşçakalınnn (kadın programı sunucusu gibi konuştum be )

Benim tatlılıkta aşırı kıskançtı evlendikten sonra zirvedeydi ama zamanla azaldı.. 1,5 sene gibi bi zaman tabi
Tek başıma alışverişe gidebiliyorum tabi Yenibosna sınırlarında Birde Avcılar'da ki ablama oturmaya Tabi çıkmadan izin alıyorum
Çıkarken 'çıktım' geldiğimde 'geldim' msjımı atıyorum
Eskiden çıktığımda arıyodu yarım saat ya da bir saat oldu dön artık die :26: Artık onuda yapmıo tatlılık
Makyaj konusunda (ki makyajımda sadece rimel ve göz kalemidir bazende dudak parlatıcı) her defasında karışmasa olmuo.. Yine mi sürdün, neden yapıyosun falan Ya diyorum kendimi iyi hissediyorum sen ne anlarsın kadınların iç dünyasından
Sonra susuyor tabi ki bir daha ki sefere kadar
Birde kanayan yaram şortum Artık giyebiliyorum ama içine tayt giymem lazım.. O da siyah olucak

Bu halini seviyorum, durumdan şikayetçi değilim eskiyi düşününce

arkadaslarimada karissaydi heralde kafayi yerdim...arkadaslarimla komsularimla istedigim kadar gorusebilme ozgurlugum var allahtan ama ortamda sirf bayanlar olmali:)))

Ben sevgilime kıskanç derdim,üzülürdüm ne erkekler varmış yahu?

Hiç bunalmıyo musunuz böyle sürekli sizi kısıtladığı zaman? :44:

Ben sevgilime kıskanç derdim,üzülürdüm ne erkekler varmış yahu?

Hiç bunalmıyo musunuz böyle sürekli sizi kısıtladığı zaman? :44:

walla sanirim alistim artik cok uzmuyorum kendimi,artik esim bi soyluyo ben bes soyluyom yavas yavas cenemle biktiriyorum galiba kiskanclikta ilk zamanlara gore azalis war

Bende tamamen sahip olunca biraz azalır diye düşünüyodum aslında :)

sahip olunca tam anlamıyla karakteri silip hamuru baştan şekillendirme hevesi başlıyor galiba. evli değilim bilmiyorum ama karım dediğin tamamen seninken senin sözünden çıkamaz hesabı. sevgili yine kapıyı vurup çıkar bir nebze de olsa.

benim eşim de ilk evlendğimiz zaman baya kıskançtı...
heryere beraber giderdik falan...
sonra oğlum oldu ardından da kızım eski kıskançlığı kalmadı...
işi başından aşkın çünkü.. :) bi de çocukların herşeyine yetişememeye başladı..
telefon ettiğim zamanlarda ki sorunlarımız
aşı olacak gel bizi hast ye götür, çocuğun bezi bitti altına kakasını yapmış acilen eve bez getir, çocuklar uyuyacak süt die ağlıolar yetişşşş :)
baktı olacak gibi değil, git al yap et demeye başladı...
bende bu sayede nefes aldım yahuuu

dun arkadasimla disari ciktik dolasalim diye bebekleride koyduk arabalarina( arkadasinda bebegi war)dolastik bikac saat oturduk bi yerde biseyler ictik sonra ayrildik arkadasla...eve geldim gayet iyi hic soru sorma filan yok tabi ben soktayim:)yani esim kesin sorardi naptiniz nerelere gittiniz hangi cafede oturdunuz ortami nadildi diye ama sormadi yani kendimi gari hissettim...heralde artik huyu degismeye basliyo dedim ama az once olan oldu:))))ha dun naptiniz nerde oturdunuz kalabalikmiydi flan yine basladi sorular bende hic cewap vermedim trip atip gittim odaya arlamdan geldi 5 dk sonra...ya kiskancligimdan diil oylesine sordum flan dedi ama ben yermiyim, bilmezmiyim ben malimi kizdim bende ne zaman duzelicek bu huyun diye bagirdim cagirdim... tamam dedi soz veriyorum bundan sonra hicbise sormayacam hic inanadim gelmiyo ama bekleyip gorcem...boyle bi soz vermesi bile buyuk adim benim icin)))

benim eşim tam kararında kıskanç
markete göndermemek falan cok saçma geliyor bana, kadınlar eve kapansın o zaman
beni cok kıskanıyor herşeyime karışıyor diyip mutlu olan kadınlar var
bana göre herşey dozunda güzel
yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın genel söylüyorum hoşçakalın

benim eşimde sevgiliyken çok kıskançtı herşeyime karışır gittiğim her yeri burnumdan getiririrdasonra nişanlanınca azaldı evlenincede daha azaldı hee can çıkar huy çıkmaz.9: hala var ama abartılı değil hani kıskanıcak şeylerde kıskanıyor zaten çalışıyorum market pazar çarşı sorun olmuyor yani .. ne çok rahatımm nede çok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…