- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi asliemiroktay
-
Markete mecburen gidiyorum ekmek vs. o calisiyo yetisemio oraya.. ama baska seylerimizi hep onun bos saatlerine ayarliyoruz,Ayyy aynı benim eşim kuaförede benimle geliyor hatta kadınla o dedikodu yapıyorhatta kaş almayı öğrense orayada yollamaz Wayyy ne şanslısın markete tek gidebiliyorsun ben gidemiyorum
yok canım ben heryere esimle gıtmiyorum arkadaslarımla yada yanlız gıderim çogunlukla ama eve geldiğimde sorularıyla yıyo beni
Yine sizin tartışacak bir arkadaş problemiz var. Benim arkadaşımda yok, eşim onada kızıyor ya bekar akrabası varsa beni görürse
Neyse kızlar ben yatıyorum. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Yüzünüzden gülücük eksik olmasın. Yarın aynı saatte görüşmek üzere hoşçakalınnn(kadın programı sunucusu gibi konuştum be )
Biri saldim cayira mevlam kayira,
Digeri dakika dakika hesap
bu cinsini optuklerim neyin ortasini bulmus ki ,
kışa az kaldi at sobaya yak !!!
Ben sevgilime kıskanç derdim,üzülürdüm ne erkekler varmış yahu?
Hiç bunalmıyo musunuz böyle sürekli sizi kısıtladığı zaman? :44:
Hep gul insallah cnm benim.
Yinede Allah basimizdan eksik etmesin kocalarimizi.
walla sanirim alistim artik cok uzmuyorum kendimi,artik esim bi soyluyo ben bes soyluyom yavas yavas cenemle biktiriyorum galiba kiskanclikta ilk zamanlara gore azalis war
Sizce evlenince kıskançlık artıyor mu azalıyor mu?
Artıyor...
Sevgilim/Karım arasındaki nüans farkından bile belli...
Bende tamamen sahip olunca biraz azalır diye düşünüyodum aslında :)
Bende tamamen sahip olunca biraz azalır diye düşünüyodum aslında :)
Sizce evlenince kıskançlık artıyor mu azalıyor mu?
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?