Mesafenı koy sonrası gercekten cok kotu biz bu sebebten nişan attık bıttı gitti onlar mutluyken aglayan sızlayan ben oldum
Demesin zaten is yoksa büyücekte büyücek ... Her sözü altin teraziye koyma der almanlarbence sende daha fazla uzatma :) kapansin konu...
Mesafe canım. Ben nişanlıyken ailesinin evine hiç gitmedim. Annesi 2 kez benim işyerime geldi, 3 . Sefer işyerimde değilim işlerim var dedim. Fazla samimi olunca olmuyor. Nişanlına da ben alıştım umursamıyorum onları deme. Sonra daha kötü şeyler yaparlar sen tepki gösterirsen nişanlın sana kızar. Boşver kırıldım de üzüldüm de nişanlına.arkadaşlar merhaba size yaşadığım bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum..
ben nişanlımın ailesine gideirm ziyarete haftada 1 - 2 gün ve annesi ablası beni çok severlerdi inanılmaz çok..
neyse nişanlımla tartıştık ablası bunu fark etmiş bende habersiz aradım napıyosun nasılsın diye bana sen napıyosun diye soramazsın dedi beni tersledi saygımı bozmadım kapattım . nişanlıma söyledim ablası nişanlımn kız arkadaşlarıyla daha önce hep tartışmış ilk defa beni sevmiş bi kız ama biraz ruh hastası cidden nişanlımda basta söylmşti ablamın sağı solu belli olmaz vs diye neyse nişanlım bana onun huyunu biliyosun boşver fln dedi .. anneside beni çok sever ama çabuk dolduruşa gelebilen bir kadındır. aradan 2 gün geçti nişanlım işe gitmek için uyanmış sabah ablası söylenmeye başlamış bana faceden laf sokuyo diye (bende ekli değil ablası normal paylaşımlarımı üstüne alınmış ruh hastaı) söylenmiş baya anneside söylenmiş nişanlımda bağırıp kavga etmiş onlarla gelmyorum eve demiş rest çekmiş. iki gün otelde kaldı zorla yalvar yakar eve getirdiler nişanlımı nişanlımda eve gelince hepsine tepki koyup ilişkime karışmıcaksınız demiş . kendiniz üstünüze alınıyonusuz yeter artık demiş susturmuş hepsnini banada kimse sana laf edemez düzelcekler dedi.önceden çook annesine düşkündü sonradan düzeldi uzun uğraşlar sonunnda :) sizce napmam lazım bidaha nasıl yüzyüze bakcam onlarla. bende nişanlıma boşver sen saygını bozma ben onlara artık alınmıyorum benim için sen varsın senin için onlara bişey demem fln dedim .. ama napmam lazım annesi beni çok sever ama ablası dolduruyor onu nasıl bi strateji uygulamalıyım
Ailesiyle baştan araya mesafe koyarsanız sonra üzülmezsiniz.
Nişanlınızın da tepkisi fazla olmuş, afedersiniz ama serseri mayın gibi
Bugün onlara yarın size nereye patlayacağı belli olmaz
Mesafe canım. Ben nişanlıyken ailesinin evine hiç gitmedim. Annesi 2 kez benim işyerime geldi, 3 . Sefer işyerimde değilim işlerim var dedim. Fazla samimi olunca olmuyor. Nişanlına da ben alıştım umursamıyorum onları deme. Sonra daha kötü şeyler yaparlar sen tepki gösterirsen nişanlın sana kızar. Boşver kırıldım de üzüldüm de nişanlına.
O noktada ne kadar kalır belli olmaz. İki gün sonra onlar benim annem ablam işine gelirse demesin.normalde benm nşanlım çok anne kuzusuydu ailesine acayip düşkündü rahatsızlık verici şekilde hatta bunla ilgli burda konuda açmıştım o kdara anne kuzsu insana benle ilgli neler dediler ki nişanlım bu noktaya geldi önemli olan bu
O noktada ne kadar kalır belli olmaz. İki gün sonra onlar benim annem ablam işine gelirse demesin.
Tehlikeli sular
Çok anne kuzusuydu diyorsun. Nişanlıyken anne kuzusuysa evlenince gör birde
Maalesef çoğu erkek evlenince ailelerine ihanet etmişler hissi uyanıp daha bir düşkünleşiyor aileye.
Benimde sevgilimin kız kardeşi böyle bişey yapmıştı benden 1 yaş büyük. 2 yıldır annesi babası kardeşiyle çok güzel bi ilişkimizz var şükür.. 2 ay önce sevgilimle kavga etmiştik kız kardeşi de bu duruma beni çok sevmesine rağmen tepki göstermişti . Heryerden silmiş engellemiş falan ben tabi şokk. İnsan bi arar dimi kafasına göre iş yapmış neymiş abisiyle kavga etmişiz oda bundan etkilenmiş. Benim sevgilimde aynı seninki gibi umursama o büyüttü falan dedi ama kimseye kızmadı (biraz kızaydı iyiydi ama ana kuzusu ailesine çok çok düşkün yani onlar hata yapmaz modunda).Aradan zaman geçti ben sürekli kırgınlığımı dile getirdim sevgime falan oda annesine demiş kelebek üzülüyor niye böyle yaptı anlamadım kırıldım ona diyor demiş. Annesi de biraz bana birazda kızına hak verdi . Sonra kız kardeşi geldi özür diledi kendiliğinden bende uzatmadım. Eskisi gibi samimi misin diye sorarsan kısmen.. Yani ben artık çok daha fazla dıkkat ediyorum kız kardeşinin yanında herseyime. Yani demem o ki aranız düzelir yine eskisi gibi olursunuz ama güvenme samimi ama bi o kadar da mesafeli ol sevgilini de biraz sakinleştir yoksa onun bu hallerini sana yüklerler annesi ve ablası. Kötü gelin olursun demedi demearkadaşlar merhaba size yaşadığım bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum..
ben nişanlımın ailesine gideirm ziyarete haftada 1 - 2 gün ve annesi ablası beni çok severlerdi inanılmaz çok..
neyse nişanlımla tartıştık ablası bunu fark etmiş bende habersiz aradım napıyosun nasılsın diye bana sen napıyosun diye soramazsın dedi beni tersledi saygımı bozmadım kapattım . nişanlıma söyledim ablası nişanlımn kız arkadaşlarıyla daha önce hep tartışmış ilk defa beni sevmiş bi kız ama biraz ruh hastası cidden nişanlımda basta söylmşti ablamın sağı solu belli olmaz vs diye neyse nişanlım bana onun huyunu biliyosun boşver fln dedi .. anneside beni çok sever ama çabuk dolduruşa gelebilen bir kadındır. aradan 2 gün geçti nişanlım işe gitmek için uyanmış sabah ablası söylenmeye başlamış bana faceden laf sokuyo diye (bende ekli değil ablası normal paylaşımlarımı üstüne alınmış ruh hastaı) söylenmiş baya anneside söylenmiş nişanlımda bağırıp kavga etmiş onlarla gelmyorum eve demiş rest çekmiş. iki gün otelde kaldı zorla yalvar yakar eve getirdiler nişanlımı nişanlımda eve gelince hepsine tepki koyup ilişkime karışmıcaksınız demiş . kendiniz üstünüze alınıyonusuz yeter artık demiş susturmuş hepsnini banada kimse sana laf edemez düzelcekler dedi.önceden çook annesine düşkündü sonradan düzeldi uzun uğraşlar sonunnda :) sizce napmam lazım bidaha nasıl yüzyüze bakcam onlarla. bende nişanlıma boşver sen saygını bozma ben onlara artık alınmıyorum benim için sen varsın senin için onlara bişey demem fln dedim .. ama napmam lazım annesi beni çok sever ama ablası dolduruyor onu nasıl bi strateji uygulamalıyım
Nişanlı iken benim görümcem de kıskançlıktan yapmadığını bırakmadı. Benim ki ruh hastası olma konusunda seninkini geçer. Ben hep sustum bana küfür ettiğinde bile. Eşimde tepki gösterdi. Kv de benden yana oldu güya. Ne zaman imzalar atıldı kv ve görümce gerçek yüzünü gösterdi bir oldular. Bizim nikah önce oldu düğün sonra. Düğünümü de mafettiler ve eşimin tek dediği psikopatlık derecesinde kıskanç oldukları. Sana sadece şunu dicem eşin seni Haklıda bulsa ne annesinden ne kardeşinden vazgeçer. Şimdi sana öyle görünüyor eşin evlen bak sana o benim ablam sonuçta dediği Zaman'da olcak. Ve İnan asla değişmiyor Nasıl başladıysa öyle gidiyor. Allah yardımcın olsun.arkadaşlar merhaba size yaşadığım bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum..
Eger illada bi strateji istersen bence kvnin suyuna git. Eger kotu niyetli bi gelin olmadigina inandirirsan( bunu daha cok git kv nin evini super temizlik yap olarak algilama, sadece sayginla, ince dusuncelerle, iyi niyetle belli et her bulustugunuzda). Yani eger inandirirsan bunu kvye o zmn kadin artik inanmaz gorumcenin her dedigine. Benim gelinim yapmaz diye bilir bi zman sonra. Tek olasi sey bu. Gorumcenin cenesi kapanmaz, sende diger yollardan etkisiz hale getir.
Ah güzelim bunlar başlangıç daha. Al benimki ni vur seninkine evlenince gorumcen iyice azitacak emin ol cicim aylarını falan geç bişey derse geri kalma ver azinin payını herkes yerini bilsin ben demedim ama su an çok pişmanım hep ezmeye çalıştı
Gorumceniz gitsin tedavi olsun dangalak .. bendede vardi boyle bir tane ben duydugum halde arkamdan atip tutardi en sonunda annesiyle bir olup eski esimi kafasini karistirdilar ve bosandik .. yuvami paramparca ettiler psikopatlar..
Benimde sevgilimin kız kardeşi böyle bişey yapmıştı benden 1 yaş büyük. 2 yıldır annesi babası kardeşiyle çok güzel bi ilişkimizz var şükür.. 2 ay önce sevgilimle kavga etmiştik kız kardeşi de bu duruma beni çok sevmesine rağmen tepki göstermişti . Heryerden silmiş engellemiş falan ben tabi şokk. İnsan bi arar dimi kafasına göre iş yapmış neymiş abisiyle kavga etmişiz oda bundan etkilenmiş. Benim sevgilimde aynı seninki gibi umursama o büyüttü falan dedi ama kimseye kızmadı (biraz kızaydı iyiydi ama ana kuzusu ailesine çok çok düşkün yani onlar hata yapmaz modunda).Aradan zaman geçti ben sürekli kırgınlığımı dile getirdim sevgime falan oda annesine demiş kelebek üzülüyor niye böyle yaptı anlamadım kırıldım ona diyor demiş. Annesi de biraz bana birazda kızına hak verdi . Sonra kız kardeşi geldi özür diledi kendiliğinden bende uzatmadım. Eskisi gibi samimi misin diye sorarsan kısmen.. Yani ben artık çok daha fazla dıkkat ediyorum kız kardeşinin yanında herseyime. Yani demem o ki aranız düzelir yine eskisi gibi olursunuz ama güvenme samimi ama bi o kadar da mesafeli ol sevgilini de biraz sakinleştir yoksa onun bu hallerini sana yüklerler annesi ve ablası. Kötü gelin olursun demedi deme
Nişanlın ota çöpe kolay dolduruşa gelen bi tipse nişanlın olmasın, eğer değilse de zaten tepkisini koymuş. Evlenirseniz de mesafenizi korursunuz olur biter... Fazla yakın olmazsan dedikodu yapacak şeyler bulamazlar. Faceni falan mümkünse görmesinler, bu faceden laf alma olayı da yılın hiti hıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?