- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Ya şöyle ben de gitmek istemiyorum ama kaynanamda oraya geliyo epilasyona malesfKaynananla gitmeyin bu tarz yerlere. Haberi de olmasın mümkünse.. bende de var bu cinsten pazara bile çıkmazdım onla. Sen delireceğine yaptığından o utansın o fıttırsın.
Ya kaynanamı görseniz kabul etmez kesinlikle ve hemen kavgaya döndürür olayı. E bi laç defa karşılık verdim eşimle aram bozuldu mesela bi laf eder ben kötü niyetke yapamadım tansiyon hastasıyım diye kendini oğluna acındırr ya eskiden yaptığım gibi cevap verip eşimle aramı bozucam ya da susucam çare susmakta kalıyo. Ben bi daha gidrrsem de konuşmayı düşünüyorum.Ne hakla sizin kararlarınıza karışıyor. Durum size anlatıldığında kabul etmemeliydiniz. Kendi kararlarınızın arkasinda duramıyorsanız kayinvalideden yakınmayın bence.
Ya doğtu söylüyosunuz aöa kaynanam da gidiyo oraya o hakkı görüyo kendinde ben uzatıp sorun çıkarırsam eşime yalanlar agıp dolduruşa getirr ben bi dakaine gidicem konuşucam halletmeye çalışıcam bakakımO merkezdeki çalışanlara kız siz ben söylemeden nasıl böyle yaparsınız diye çocuk musun sen hem sanane senin kolundan ya töbe bismillah
Ya kaynanamı tanısanız. Kadın kavgaya hemen hazır ben zamanında cevap da verdim kaynanama büyük bi kavgaya tutuştuk kapılsrı tekmelediğiöi hatırlıyorum eşim sakinleşmem için annemlere götürmüşyü o zman arkamdan öyle saçma şeyler söylemişlerdi ki eşimi dolduruşa getirmişti yalancı biri söylediğin bişeyi değiştirip sen böyle söyledin diyo ve kesinlikle kendini haksız görmüyo. En ufak şeyde tansiyonuyla acıtasyon yapıyoNiye tamam deyip gelip oğluna cemkiriyosun kaynanana cemkirsene.Adamları da böyle böyle delirtiyosunuz adama ne yansıtıyosun kendin hallet işini
Eşin annesini tanıyamayıp doldurusa geliyorsa bu onun sorunu kayinvalidenin değil.Böyle sinmek de çözüm değil mümkün olduğunca ayrı yerlerden hizmet alın o haldeYa kaynanamı tanısanız. Kadın kavgaya hemen hazır ben zamanında cevap da verdim kaynanama büyük bi kavgaya tutuştuk kapılsrı tekmelediğiöi hatırlıyorum eşim sakinleşmem için annemlere götürmüşyü o zman arkamdan öyle saçma şeyler söylemişlerdi ki eşimi dolduruşa getirmişti yalancı biri söylediğin bişeyi değiştirip sen böyle söyledin diyo ve kesinlikle kendini haksız görmüyo. En ufak şeyde tansiyonuyla acıtasyon yapıyo
Allah sabır versin. Neden kv denle gidiyorsun. Tek git.Lazere gidiyorum benim kolumda bi leke kolumun üst trafını kaplıyo ve üstündr tüyler var kaynanm da aynı epilasyon yerine geliyo. Ben eşime söyledim yaptır canım dedi kaynaanmla bi gün gittik konuştum dedilerki renkde açıcaz tüyleri de bitiricez seansı 50 tl ver dediler. Sekiz seansta biter dediler. Neyse öyle kaldı eşime danıştım git ben de dedi ki annen istemiyo gibiydi sen onu ne kafama takıyosun drdi ben parasıno ödicem dedi. Kaynanamın kendi epilasyom günü geldi. Gitmiş kendi başına konuşmuş renk açmayı iptal etmiş 150 tl ye işi bağladım hatta 100 tl ye bağlicaö dedi sinir oldum. Tamam drdim ben de destek çıktım ona karşı çıksam kadın fıttırıyo. Eşime söylrdim buna hakkı var mı annenin dedim yok drdi e o ne yapsın. Ben bu durumda ne yapmalıyım. Bide bi kerede ben 150 tl ödeme yapmıştım ertesi gün eşimden aynı miktarda para almış. Bütün kaynanalar mı böyle çok kıslanç biri diğer eltime de öyle
+1siz ayri gidin o ayri gitsin. mecbur musunuz bir gitmeye?? bir daha da onunla bu tarz yerlere gitmeyin. ben olsam fittirsada boyle yapmissin yanlis yapmissin. benim adima bana sormadan karar alma derim. size diyin diyemem tabi. esinizde destek. herkes kendi gitsin. sorun cikmasin.
ayrica gittigim mekanada boyle anlasmistik niye vazgectiniz bana sormadan diye sorarim.
mademki kiskanc herseyinizi duyurmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?