Kıskanç kaynana

Doğru diyon kız lafın altında kalma ki millet laf demeye çekinsin. Ama en sonki hamlede annesi babası abileri 5 kişiyle tek başıma tartıştım eşim ağzını açamadı. O kadar konuştum ki susmak zorunda kaldılar....Hepsini susturdum çeneme kuvvet 🌼
Bende sen gibi o kadar tartıştım ki çenem yorulmuştu artık gücüm kalmamıştı . Bigün kaynanama lafı yapıştırıyorum ,bigün kayınbabam çocuk gibi laf sokup yarışa giriyor . Evli görümcem beni arıyor ağzına geleni sayıyor . Evdeki görümce akrep gibi sokuyor . Kayınlarım annelerinin dolduruşuyla benle konuşmuyor derken bi patladım . Babamı aradım saolsun sahip çıktı gel eve dedi . Çocuğumu aldım evi terk ettim . Toplanıp babamın evine geldiler . Güya beni şikayet etmeye . Babam masaya bi vurdu hepsinin aklı çıktı . Hadlerini öyle bir bildirdiki şuan iyiki diyorum babama bu konuyu açmışımda arkamda olduğunu sahipsiz olmadığımı anladılar . Şuan eşimle kendi evimizdeyiz çok mutluyuz 🥰 bişey oldumuda babamı bi arayim diyede ince ayar veriyorum kaynanamgile 🤣🤣🤣

Onu anladım abilerine ne oluyor derken eşinizin sizi sevmesiyle abilerinin ne alakası var da sizden korksunlar anlamında sordum. Çocuk musunuz, velinize mi şikayet ediyorsunuz? Hayır bir de şikayet ettiğiniz insanlar çocukları. Yine dua edin iyi insanlara denk gelmişsiniz alttan almışlar sizi
Abisi de kıskanç kendi karısıyla mutsuz sürekli bize sarıyor hepsi eşimin bana ilgisini kıskanıyor bir onlar kıskansa iyi. Kendi gelinimiz bile kıskanıyor beni eşim bana aşkım eline sağlık yumurta çok güzel yapmışsın dedi diye bile bana laf soktu neymiş abim yengeme böyle iltifat emiyor muş bıktım çevremin bizi kıskanmasından hayır kıskanın da bana saldırmayın yani...

Bende sen gibi o kadar tartıştım ki çenem yorulmuştu artık gücüm kalmamıştı . Bigün kaynanama lafı yapıştırıyorum ,bigün kayınbabam çocuk gibi laf sokup yarışa giriyor . Evli görümcem beni arıyor ağzına geleni sayıyor . Evdeki görümce akrep gibi sokuyor . Kayınlarım annelerinin dolduruşuyla benle konuşmuyor derken bi patladım . Babamı aradım saolsun sahip çıktı gel eve dedi . Çocuğumu aldım evi terk ettim . Toplanıp babamın evine geldiler . Güya beni şikayet etmeye . Babam masaya bi vurdu hepsinin aklı çıktı . Hadlerini öyle bir bildirdiki şuan iyiki diyorum babama bu konuyu açmışımda arkamda olduğunu sahipsiz olmadığımı anladılar . Şuan eşimle kendi evimizdeyiz çok mutluyuz 🥰 bişey oldumuda babamı bi arayim diyede ince ayar veriyorum kaynanamgile 🤣🤣🤣
Ne güzel babanız sahip çıkıyor bana kimse sahip çık adi ki babam desen bana sorun getirme deyip kaç km öte kaçıyor annem aman ağzınızın tadı bozulmasın odunda eşim desen ağzı var dili yok mecburen yumruğu ben vurmak zorundayım başka çarem yok benden başka kimsem yok...

Benim burda anlattıklarım yaşadıklarım yüzde 10 yüzde 90 bilmediğiniz için böyle yorum yapmanızı normal buldum. Eşim ve kendi ailem bile hiç bir zaman sen haksızsın demediler... Hep beni savundular... Ama ben çok üzüldüğüm için bu duruma düştüm umarım siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız da bu kadar kötü hale gelemezsiniz ben bekarken çok pozitif bir insandım.... Eşim iyi biri ama cok pasif ailem desen onlar büyük aman boşver sen bişi deyip de ortalık gerilmesin derdin de kimse beni anlamadı... Ben intiharın eşiğinden döndüm çok zor toparlandım. Ailem hep iyi niyetli olmayı ve insanlara karşı saygılı olmayı öğretti... Ama yanlış öğretmiş meğersem bana laf sok insanlara demesi gerekiyor muş ailem beni saygılı yetiştirdiği için üzgünüm.
Eşinizin abilerine annelerini şikayet ediyorsunuz, bir dahaki sefere intihar ile tehdit etmeyi düşünüyorsunuz. Bunlar normal tepkiler değil madem evliliğiniz sizi bu kadar sağlıksız düşünüp, hareket etmeye sevk ediyor boşanin.
Doğru düzgün iletişiminizin bile olmadığı koca için bu evliliği sürdürmeye neden çalışıyorsunuz?
İstediğiniz kadar abileriyle konuştum deyin size hak veren olmamış, içiniz soğumamis soğumuyor.
Boşuna uğraşiyorsunuz.

Şikayet ederim annelerinin hatalı olduğunu görsünler de uyarsınlar diye dedim pişman mıyım asla... Şimdiki aklım olsa evlendiğim ilk yıl yapardım... Beni savunmadılar ama olsun benim içim rahatladı abisi benimle görüşmek istemedi aman çok meraklıydım ona.. Kıskanç oldukları için böyleler zaten eşim ağzımın içine bakıyor diye böyle yapıyorlar mutluluğumuzu kıskanıyor annesi abileri eşim evlendikten sonra Abilerini arayıp sormadı. Beni görünce onlarla muhabbeti kesti ama benle alakası yok tabiki bayramdan başka görüşmedi... Beni kıskanıyorlar işte...

Abisi de kıskanç kendi karısıyla mutsuz sürekli bize sarıyor hepsi eşimin bana ilgisini kıskanıyor bir onlar kıskansa iyi. Kendi gelinimiz bile kıskanıyor beni eşim bana aşkım eline sağlık yumurta çok güzel yapmışsın dedi diye bile bana laf soktu neymiş abim yengeme böyle iltifat emiyor muş bıktım çevremin bizi kıskanmasından hayır kıskanın da bana saldırmayın yani...

Herkes sizi kıskanıyor düşüncesi gözünüzü kör etmiş bence. İnsan neyi dilinden düşürmüyorsa onun yoksunudur derler o yüzden sürekli kendini öven insanlar samimi gelmiyor bana. Etrafınızdakilere sabır diliyorum.

Eşinizin abilerine annelerini şikayet ediyorsunuz, bir dahaki sefere intihar ile tehdit etmeyi düşünüyorsunuz. Bunlar normal tepkiler değil madem evliliğiniz sizi bu kadar sağlıksız düşünüp, hareket etmeye sevk ediyor boşanin.
Doğru düzgün iletişiminizin bile olmadığı koca için bu evliliği sürdürmeye neden çalışıyorsunuz?
İstediğiniz kadar abileriyle konuştum deyin size hak verne olmamış, içiniz soğumasın, soğumuyor.
Boşuna uğraşiyorsunuz.
Onların hak vermemesi normal çünkü onlar eleştirmeyi seviyor. Anneniz beni şu konuda eleştirdi dedim eleştirdiyse ne olmuş dedi... Ama eşim gitti konuştu da onu da ciddi alan yok baktım olmuyor tehdit ettim korktular ama... Tehditler bilinçli yapılıyor blöf yani göz dağı vermek için bana bulaşmayın gibisine ama bayağı işe yaradı eşim yumruğu masaya vur azsa ben vurucam başka çare yok...

Herkes sizi kıskanıyor düşüncesi gözünüzü kör etmiş bence. İnsan neyi dilinden düşürmüyorsa onun yoksunudur derler o yüzden sürekli kendini öven insanlar samimi gelmiyor bana. Etrafınızdakilere sabır diliyorum.
Tam tersi onlar sürekli kendini övüyor ben kendimi övmem ben gözlemlediklerimi söylüyorum bizzat şahit oldum eşimde onayladı...

16 yıllık evliym.
15 yılı kıskanç, egoist, bencil kaynana ile uğraştım. Milletin gelinleri ile kıyaslaması yetmez birde kendi ile kıyaslardı.
Doğumda 12 saat boyunca sancı çekip sezeryana alındım.
Bana söylediği ne varki sezeryanla doğum yapmakta. Ben normal doğurdum. Kolay mı ahh ahh demişti.
Demem o ki; Mesafeli ol. Sürekli hayatının içine alma.
Cahille uğraşılmaz.

Ya kendimi öldürürüm tehditi yapacak ve o şekilde işleri yola koyacak duruma geleceğime öleyim daha iyi zaten. Hoop döndük başa o zaman uğraşmayayım adam çıksın gitsin anasının evine....
Kendi mi ödürürm tehditini daha yapmadım bir kriz daha yaşanırsa yapıcam şimdilik boşanma tehditi yaptım... Boşanma olunca biraz geri çekildiler davranışlar düzelme var gibi ama geçici düzelme yine eskiye dönebilir o yüzden o b planı

16 yıllık evliym.
15 yılı kıskanç, egoist, bencil kaynana ile uğraştım. Milletin gelinleri ile kıyaslaması yetmez birde kendi ile kıyaslardı.
Doğumda 12 saat boyunca sancı çekip sezeryana alındım.
Bana söylediği ne varki sezeryanla doğum yapmakta. Ben normal doğurdum. Kolay mı ahh ahh demişti.
Demem o ki; Mesafeli ol. Sürekli hayatının içine alma.
Cahille uğraşılmaz.
Hah beni gerçekten anlayan biri tebrik ediyorum sizi verdiğiniz cevabı uygulayacağım...

Ne güzel babanız sahip çıkıyor bana kimse sahip çık adi ki babam desen bana sorun getirme deyip kaç km öte kaçıyor annem aman ağzınızın tadı bozulmasın odunda eşim desen ağzı var dili yok mecburen yumruğu ben vurmak zorundayım başka çarem yok benden başka kimsem yok...
Aslında eşinizin ailesi sahipsiz olmadığınızı anlasa bi kere bir daha sizinle uğraşmazlar . İnan ki şu anlattıklarında kendimi gördüm . Geçmişteki yaşadığım şeyler aklıma geldi üzüldüm 😥 Belli bir zaman sonra insanda yıpranıyor .Sana tavsiyem hep güçlü ol ezdirme kendini .Ben hep şöyle yaparım acayip sinir olurlar hiç takmam cevap bile vermezdim ki önemsemediğimi anlarlardı kudururlardı . Ye iç gez keyfine bak canım başka şeylerle meşgul ol . Bak eşinle mutlusun ve eşine bunları yansıtma ki soğumasın senden . Mutlu olmaya bak canım boşver onu bunu

Kendi mi ödürürm tehditini daha yapmadım bir kriz daha yaşanırsa yapıcam şimdilik boşanma tehditi yaptım... Boşanma olunca biraz geri çekildiler davranışlar düzelme var gibi ama geçici düzelme yine eskiye dönebilir o yüzden o b planı
Kız delisin valla ne güldürdün beni 🤣 kız bunlar ölmen için dua bile ederler bu b planı tutmaz elinde patlar bence hepinizi öldürürüm de ki plan tutsun deli kız

'Çok kıskanılıyorum kahretsin' diyen insanlar genel anlamda kimse tarafından iplenmeyen insanlardır. Sorununuz kendinizle bence evvela onu halledin başkalarını da daha sonra halledersiniz.

Tatlım sen beni anlamıyon, tüm senaryoların da hazır senin zaten. o halde müzik koyayım ben de alta saçlarını savura savura bu müzik kafanda çalarken üzerlerine yürür ve tehditini yaparsın.

Freddie 💙

Aslında eşinizin ailesi sahipsiz olmadığınızı anlasa bi kere bir daha sizinle uğraşmazlar . İnan ki şu anlattıklarında kendimi gördüm . Geçmişteki yaşadığım şeyler aklıma geldi üzüldüm 😥 Belli bir zaman sonra insanda yıpranıyor .Sana tavsiyem hep güçlü ol ezdirme kendini .Ben hep şöyle yaparım acayip sinir olurlar hiç takmam cevap bile vermezdim ki önemsemediğimi anlarlardı kudururlardı . Ye iç gez keyfine bak canım başka şeylerle meşgul ol . Bak eşinle mutlusun ve eşine bunları yansıtma ki soğumasın senden . Mutlu olmaya bak canım boşver onu bunu
Beni anladığın için teşekkür ederim haklısın öyle yapmak için çaba gösteriyorum. Sessiz kalmak bana uygun değil mutlaka Bi şey demem şart yoksa gece bile uykularım kaçar.... Anneme dedim şunlara diş

Beni anladığın için teşekkür ederim haklısın öyle yapmak için çaba gösteriyorum. Sessiz kalmak bana uygun değil mutlaka Bi şey demem şart yoksa gece bile uykularım kaçar.... Anneme dedim şunlara diş
Anneme dedim şunlara dişini göster diye ben muhatap olamam dedi annemde öz güvensiz beni de kendi gibi yetiştirdiği için bunları yaşadım zaten....

Allah yardımcın olsun canım 🥰 dualarım seninle . Kim ne derse desin yada eleştirsin kimseyi .. leme 😘 yaşayan bilir ancak .

Back
X