- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Sınıf öğretmeni mi veriyor?İdare vermiyor mu?onur belgesini öğretmeni istediği öğrenciye veriyor diye biliyorum nota göre değil. bizim hoca hep sessiz bi çocuğa verirdi. kıza söyle de çatlamasın bari yazık.
Sınıf öğretmeni mi veriyor?İdare vermiyor mu?
Teşekkürler :)Onur belgesi idare veya öğretmenin teklifi üzerine verilir. Nota ya da ''en başarılı'' olma durumuna göre değildir. Tebrik ederim
Evet Onur Belgesi sınıf öğretmeninin inisiyatifi ile verilen bir belgedir. Sadece sınıf başarısı gözetmeyiz.
Mesela benim Takdir Belgesi alan öğrencim Onur Belgesi almadı yani elbette pek başarılı ama ben sınıfta hem çaba gösteren hem de örnek öğrenci olarak gördüğüm üç öğrencime verdim.
Onur Belgesi biraz da gelecek vaad eden öğrencileri biraz daha perçinlemek, pekiştirmek daha iyisini yapabilmesi için verilir.. Eminim hak etmişsindir sen de :) Yoksa öğretmenin uygun bulmazdı.. Tebrikler
Onur belgesi sinif ogretmeninin istedigi kisiye verilir diye biliyorum ben de, notlarinin cok iyi olmasiyla ilgili degil yani. Bu tarz hirsli kisiler hayatin her yerinde var, bizde de vardi boyle bir iki kisi cok dikkate almaya gerek yok. Tebrik ederim bu arada :)
Çok çok teşekkürler :)Onur belgesini hak etmişsin ki almışsın. Ne demek benden çok başkası hak ediyor ?. Seni kıskananların, seni etkilemesine izin verme. Boş yere özgüvenini zedeleme. Şimdi o belgeyle gurur duy, kendini takdir et sev.
O kıza da hak etmişim ki almışım çok merak ediyorsan hocaya sor bu konuları ben konuşmak istemiyorum de. Bir daha uğraşmaz büyük ihtimal biraz insansa laftan anlar ha yok anlamıyorsa bir iki kere cevabını ver sonra muhattap olma hiç. Buna rağmen hala rahatsız ederse hiç çekinmeden hocana söyle
Tebrik ederim... böyle güzel bir gününü gereksiz kişileri takarak geçirme lütfen
Teşekkür ederim :) Benim de hoşuma gitmiyor yanlış yazılan kelimeler,bitişik yazılan bağlaçlar,soru ekleri vs.Seni tebrik ediyorum canım. Ama onur belgesi ve takdir sebebiyle değil. Kusursuz yazımın için. Tırnak işaretleri, virgüller,
-da ve -ki ekleri... Her şey. O kadar sevindim ki buna. Dil bilgisi kurallarına takıntılı biri olarak sana helal olsun diyorum canım. Tüm belgeleri hak etmişsin
Teşekkürler :)Bu alçakgönullülüğüne benzer baska güzel ahlaki özelliklerin de varsa ondan haketmiş olabilirsin onur belgesini, tebrik ediyorum seni..
Bence de çok saçma.Zaten her konuda kıskanç biri,sevdiği bir çocuk var.Onun da yakın arkadaş olduğu sarışın bir kız var.Kızın arkasından sürekli "çiyan" diyorTüm bunlar lisede mi meydana geliyo, daha ortaokul atışmaları gibi, daha çocukça. Umursamayın ne diyosa desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?