- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
herkesin kendi hayatı istedik yaptık bu konuda pişman degilim18 mi???
Kızım siz daha kendiniz bebesiniz bide çocuk yapmışsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kendi hayatı istedik yaptık bu konuda pişman degilim18 mi???
Kızım siz daha kendiniz bebesiniz bide çocuk yapmışsınız![]()
evetbildigin psikopat
haklısın kaldırdımBence avatardaki resmininiz kaldırın. Bir tanidik felan çıkar kocaninizin kulağına Gider. Birde Bu konu yüzünden esinizin kiskanclariyla ugrasmayin.
şimdiki aklım olsaydı asla böyle bi hata yapmaazdım evet degişmez ben bosuna beklemeyim yaptıgım hersey hataBu adamı çok mu aradın yavrum. Bu yaşta hapishaneye düşmüşsün. Senin kocan değişmez boşuna ileriki yılları bekleme..
Rabbim korumuş beni. Ben böyle bi kocayla iki ay bile yapamaz mışım.
Allah sana sabır versin. 18 inde evlenmen büyük hata.
cahilliğime verin simdiki aklımla olucaktım aslayazmak istemiyorumda ne zorun vardi be yavrucugum bu yasta evlenip birde cocuk yapacak
Bişey demiyorum zatenherkesin kendi hayatı istedik yaptık bu konuda pişman degilim
sevgiliyken bu kadar karısmıyodu evlendik 1 hafta yine karısmadı sonradan karısmaya basladı bi anda hersy degişmeye basladıSevgiliyken de böyle miydi? 18 yaşında neden evlendiniz bir de çocuk yaptınız?
gidicez bi şekilde gitmemiz lazım cok zor böyleHerkesin kendi hayatı olduğu konusunda hemfikiriz.Bu kadar erken sorumluluklar ve evlilikler olunca bunlar oluyor onu anlatmaya çalışıyorlar size.Ayrıca bu adamdan cocugunuza nasıl örnek olmasını bekliyorsunuz ? Eğer düzelmesini bekliyorsan pskologa koşmanız lazım
Senin eşin daha bildiğin ergenlikten çıkamamış yaşı itibarı ile sorumluluk evlilik nedir bilmiyorsevgiliyken bu kadar karısmıyodu evlendik 1 hafta yine karısmadı sonradan karısmaya basladı bi anda hersy degişmeye basladı
4 sene beraberdk ama ben tanıyamamısımBişey demiyorum zaten
Sadece bu acele neydi biraz kişiliğiniz otursaydi birbirinizi daha iyi tanisaydiniz sende böyle kendini yiyip bitirmezdin
haklısınSenin eşin daha bildiğin ergenlikten çıkamamış yaşı itibarı ile sorumluluk evlilik nedir bilmiyor
bende öyle dedim kamera takarm diyo adam tutarım diyo kacıp gelirim askerden yada veiririm parayı gitmem akla b ak yaAskere giderken ne yapacak?
4 sene beraberdik derken???4 sene beraberdk ama ben tanıyamamısım
Birşey mi yaşadınız? Anormal tutuculuk bu kendi kendine evham desem aşmış onu.bende öyle dedim kamera takarm diyo adam tutarım diyo kacıp gelirim askerden yada veiririm parayı gitmem akla b ak ya