KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

bunuda yaptım biz birbirimiz olmadan yapamayız diyo
Sen öyle san deseydin!!aşık sen onunla yapamıyorsun..hale bak nasıl mutsuz ediyor seni..bırak eş olarak seni bu kadar kısıtlaması insanı olarak bakarsan bu olaya insan haklarına aykırı bir davranış sergiliyor esin..

Yaşınızın çocukluğundan o.zamanla büyüyecek ve geçecek ama olan size olacak.izin vermeyin

Resmen hasta biriyle evlisiniz .
İçim şişti okurken .
Bu ne böyle ömür mü geçer ? Boşa gitsin .

Iyice kendinizi birakin salin dagınık dagınık dolaşın buseferde kendine bak biraz der mi acaba?? Zor yaa ama yaşınız küçük bence bundan kaynaklanıyor yaş ilerledikçe olgunlaştıkca düzelir ama işte bu sürede sen biraz bunalırsın..

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(

Evlenmeden once boyle oldugunu biliyor muydun gorucu usulu mu evlendin

Evlilik dışı bir gebelik miydi? Aksi takdirde aileler nasıl izin verdi bu duruma? Sen çocuk, kocan çocuk. İki çocuk çocuk yapmışlar. Senin için yapılabilecek hiçbir şey yok. Hiç değilse kaynanadan şikayetçi değilsin, şükret. Ne iş görüyor kocanız?

Ya şu küçük yaşta evlenenlerin konusuna girip bu yaşta niye evlendin çek şimdi tarzında yorumlar yapanları hiç anlamıyorum. Tamam olan olmuş artık kız çözüm arıyor siz hala ay niye evlendin. Napsın hayatını geri saramaz bu saatten sonra.

Konu sahibi eşinizi psikolog konusunda ikna etmeye bakın. Olmazsa aileniz konuşsun ciddi ciddi böyle hayat geçmez. Eğitim durumunuz ne? Ileride yaşanabilecek her şeye hazırlıklı olmak adına kendinizi geliştirin bir meslek edinmeye çalışın. Açık öğretim olabilir bebek biraz daha büyüyünce kurs olabilir..
Eşiniz böyle devam ederse ya siz çok yorulur mutsuz olursunuz ya da bu evlilik çok uzun sürmez üzgünüm.

Back
X