Kiskanc Koca ..

Ha birde yadırgamayalım değilmi oldu....
17 yaşında evlenip adamın koynuna girmek ne demek..
Aile nasıl izin verir buna..

Ben 17 yasinda hary potter in 5 cisi ne zaman cikacak diye endiseleniyordum millet evlenmis hep bu yuzden evde kaldim iste isssyeannnn
Saka bir yana
Yaslariniz ufak zannimca zamanla duzelir bekle daha bir 10 yilin var muhtemelen erkeklerin kadinlardan gec olgunlastiginida varsayarsak 15 de olabilir

Daha oy kullanma hakkı bile olmadan, ehliyet alma yaşı bile gelmeden, tek başına herhangi bir mekana girme hakkı olmadan yani kısaca kanunen çocuk sayıldığı bir yaşta evlenmesini yadırgamamız normal bence. Sizin yadırgamamanız anormal. Bu kız şu an 19 yaşında. Şu an bile çocuk. Yuh ilkokuldan alsaymış kocası bari.

17 yaşında evlenmesine bişey demiyorum anneleriniz kaç yaşında evlenmiş acaba? Üvey baba ile yaşayıp o ortamda olmak istemeyip ailenin imzası ile evlenen 17 yaşındaki kızları hiç mi duymadınız? Resmen alay etmiş herkes kız bişey yaşamamış yazık bi beddua etse kızını oğlunuzu tutar valla

Ha birde yadırgamayalım değilmi oldu....
17 yaşında evlenip adamın koynuna girmek ne demek..
Aile nasıl izin verir buna..
Acaba kaç yaşa kadar yadırgama hakkına sahibiz. Mesela bu adam anaokulu ya da ilkokuldan mı alsaydı evleneceği kızı çok merak ediyorum. Zihniyet bu ne yazık ki.

Evlenmişsin artık yadırgasak ne yadırgamasak ne?

Mevcut şartlar üzerinden durumunu değerlendirecek olursam
sözü geçmese mesela, bu konularda inatlaşsan tepkisi ne oluyor onu bilmem gerekir.

Onu da sormaya korkarım

Yapmayın arkadaşlar kınıyorsunuz kınadığınız bişey başınıza gelmeden ölmezsiniz diyor Peygamber efendimiz sav unutmayın..

Ohooo bacım kıza senaryo yazdın bile. Üvey baba ile yaşayıp o ortamda olmak istemeyen kızların illa kocaya kaçmaları gerekmiyor. Devletin bin türlü imkanı var hatırlatayım. Ayrıca üvey baba dediğin şey bir çeşit canavar falan değil. Böyle bahanelerle çocuk evlilikleri meşrulaşıyor işte. Yazık günah 19 yaşında kız. Daha ergenliğini yaşayamadan öküzün önde gideni bir adamın karısı olmuş. Ne olduğunun farkında bile değil. Hala sevgi aşk masalları geçiyor kafasından. Adam bunu demir parmaklıklara hapsedecek neredeyse bizimki pembe rüyalar görüyor. Biz dalga geçmiyoruz, belki yaptığı kafasına dank eder de kendine gelir diye uğraşıyoruz.

Belki de gerçekten zor bi durumda kaldı da evlendi..

17 yaşında üvey baba zülmü çekmeyim diye kocaya varılmaz hanımefendi...
O imzayı atan ailelerede söylencek çok laf var..

senaryo değil çevrnde gördüğüm için o örneği verdim her üvey baba da cici baba değil şekerim

Acaba kaç yaşa kadar yadırgama hakkına sahibiz. Mesela bu adam anaokulu ya da ilkokuldan mı alsaydı evleneceği kızı çok merak ediyorum. Zihniyet bu ne yazık ki.

Yadırgama değil kzıgınlık ve öfke bendeki,o aile nasıl izin veriyor evlenmesi için..
El kadar çocuk nasıl evlenir..

senaryo değil çevrnde gördüğüm için o örneği verdim her üvey baba da cici baba değil şekerim
Her üvey baba da canavar değil şekerim. Benim anlatmak istediğim şu, hiçbir şey çocuk gelin diye bas bas bağırdığımız vahşete, geri kafalılığa ve hatta canavarlığa bahane olamaz. Bu hatun da bildiğin çocuk gelin. Üvey babadan kaçıp öküz kocaya varınca hayatları kurtulmuyor. Bunları açık açık yazalım ki buraya giren diğer genç kızlara da örnek olmasın.

Bakın arkadaşlar bende karşıyım kız için 20 bile küçük kendim 25 yaşımda evlendim Allah ömür r versin kızımda mesleğibi eline alsın evlensin ama kimin ne yaşadığını bilmeden herkes yüklenmiş o yüzden örnekler verdim

Yadırgama değil kzıgınlık ve öfke bendeki,o aile nasıl izin veriyor evlenmesi için..
El kadar çocuk nasıl evlenir..
Ben de aynı şeyden bahsediyorum. Sizin yorum yaptığınız hanımefendiye cevaben yazmıştım aslında. Böyle diye diye resmen meşrulaştırıyorlar çocuk evliliklerini. Yok üvey baba zulmüymüş, yok zorunda kalmakmış. Ondan sonra kart zampara sapıklar lise önlerinde ve hatta ilkokul önlerinde ava çıkıyorlar.

Kız konuyu açan sil şu başlığını konuyu neysee git yaz günü hırka ile gezmeye devam et en iyisi sen

Çocuk gelinler oldukça medeniyettr çağ atlayamayız..
Böylede sapıklar diz boyu uzar gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…