Bişey yapamazsın. Böyle kabul etmişsin.Merhaba Kızlar..
Ben 19 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim.. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin kıskançlığı aşırı fazla. Örnek verecek olursam markete giderken mutlaka haber vermem lazım . Asla tek başıma bir yere gidemem , kıyafetlerim onun istediği gibi olmalı vs vs . Yazın bile uzun hirkalarla gezdim siz düşünün artıkyani su ki biz birbirimizi çok seviyoruz hamdolsun ama bu kıskançlıklar bazen bunaltıyor beni . Ne yapmam lazım su kiskancligini torpulemesi için sizce yardimm
Katılıyorum şekerim. huyuna gidersen herkes melek. biraz diş göstersin bakalım o sevgi kelebeği adam nasıl bir canavara dönüşüyorİstediği gibi giyinme, bir de haber verme; bak bakalım o zaman o zırt pırt yazdığın çok seviyor/seviyorum olayı oluyor mu?
Şurada iki konuna denk geldim ikisi de falso, ikisi de ölümüne yanlış.
Daha çok konunu görürüz maalesef.
Lütfen, onlar birbirini seviyorKatılıyorum şekerim. huyuna gidersen herkes melek. biraz diş göstersin bakalım o sevgi kelebeği adam nasıl bir canavara dönüşüyor
İnsanın karısı çocuk olunca, çocuğuna davranır gibi davranıyor demek ki. Ne diyelim. Böyle bir adamı sevmeyi becerebiliyorsan, 17 yaşında evlenmeyi de becerebiliyorsan herhalde bundan sonra da bu hayatı yaşamayı becerebilirsin diye düşünüyorum.Merhaba Kızlar..
Ben 19 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim.. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin kıskançlığı aşırı fazla. Örnek verecek olursam markete giderken mutlaka haber vermem lazım . Asla tek başıma bir yere gidemem , kıyafetlerim onun istediği gibi olmalı vs vs . Yazın bile uzun hirkalarla gezdim siz düşünün artıkyani su ki biz birbirimizi çok seviyoruz hamdolsun ama bu kıskançlıklar bazen bunaltıyor beni . Ne yapmam lazım su kiskancligini torpulemesi için sizce yardimm
Seviyorsun madem boynum kıldan ince. hadi ben gittimLütfen, onlar birbirini seviyorHatta çok seviyor.
İnsanı böyle kısıtlamak nasıl sevgi oluyor bilmiyorum ama. Neyse madem öyle, srp gadınnnnnn 3 gün sana siteye girmeyi yasaklıyorum çünkü seven kıskanır. Sevgimi gösteriyorum sana, girme 3 gün tamam mı?
Merhaba Kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?