Kiskanc Koca ..

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba Kızlar..
Ben 19 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim.. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin kıskançlığı aşırı fazla. Örnek verecek olursam markete giderken mutlaka haber vermem lazım . Asla tek başıma bir yere gidemem , kıyafetlerim onun istediği gibi olmalı vs vs . Yazın bile uzun hirkalarla gezdim siz düşünün artık yani su ki biz birbirimizi çok seviyoruz hamdolsun ama bu kıskançlıklar bazen bunaltıyor beni . Ne yapmam lazım su kiskancligini torpulemesi için sizce yardimm

Eşin kaç yaşında da 17 yaşındaki kızla evlenmiş,kanunen bile suç bu.
Eşinin o kadar kıskanç olması bir erkeğin kendiisinin rahat rahat her haltı yediğini,ayrıca kendine sonsuz güvensizliği olduğunu ,
Özetle hastalıklı bir kişiliği olduğunu gösterir.
Sen de ona karşı duramazsan sonu kötü olur,net.
Küçücük yaşında nasıl baş edersin bilmem ama işin zor.

Ee adam napsin korkuyor tabi 20 lik çıtır kız kaparlar diye. Esin kac yaşında ?

Özgüvensiz koca. Özgüvensiz kız. Sonuç yaz günü hırka. Güldüm kusura bakmayın. Kişi kendinden bilir işi diye çok güzel bir atasözümüz var düşünün diycem ama daha yaş 19.. okusana be kızım ne işin var yaz günü hırkayla..

Napsın bulmuş 17 yaşındaki kızı kısıtlıyim de kaçmasın bende özgüvensizlik masterı yapayım demiş eşiniz

Bişey yapamazsın. Böyle kabul etmişsin.

17 yaşında evlenecek kadar ....
Büyük cesaret tebrik ederim .
Huyuna suyuna gitmeyince verdiği tepkiler neler ? önemli olan bu

İstediği gibi giyinme, bir de haber verme; bak bakalım o zaman o zırt pırt yazdığın çok seviyor/seviyorum olayı oluyor mu?
Şurada iki konuna denk geldim ikisi de falso, ikisi de ölümüne yanlış.
Daha çok konunu görürüz maalesef.

Neden bu kadar yadırgadınız? Kızınız olur başına gelirse ne yapacaksınız acaba? Düzelir canım merak etme benim eşimde öyle idi şuan kafama göreyim tabikii gittiğim yeri söylerim ederim ama o aşırı kıskançlıklar bitti şükür

Katılıyorum şekerim. huyuna gidersen herkes melek. biraz diş göstersin bakalım o sevgi kelebeği adam nasıl bir canavara dönüşüyor

Katılıyorum şekerim. huyuna gidersen herkes melek. biraz diş göstersin bakalım o sevgi kelebeği adam nasıl bir canavara dönüşüyor
Lütfen, onlar birbirini seviyor Hatta çok seviyor.
İnsanı böyle kısıtlamak nasıl sevgi oluyor bilmiyorum ama. Neyse madem öyle, srp gadınnnnnn 3 gün sana siteye girmeyi yasaklıyorum çünkü seven kıskanır. Sevgimi gösteriyorum sana, girme 3 gün tamam mı?

İnsanın karısı çocuk olunca, çocuğuna davranır gibi davranıyor demek ki. Ne diyelim. Böyle bir adamı sevmeyi becerebiliyorsan, 17 yaşında evlenmeyi de becerebiliyorsan herhalde bundan sonra da bu hayatı yaşamayı becerebilirsin diye düşünüyorum.

Seviyorsun madem boynum kıldan ince. hadi ben gittim 3 güne gelirim.

Kızlar değil,ablalarım diyeceksin bir kere!!

Hangi akla uydunda minicik yaşında evlendin,sakın olaki kaçtım deme..
Hamdolsun bizde kocamla birbirimizi seviyoruz ama çok şükür çok kıskançlığı yoktur..
Törpülesen ne olacak almış ufacıcık kızı koynuna eğitmeye kalkıyor kısıtlıyor..
Hak ediyorsunuz bazen bunları varya...

Niçin ne giyeceğinize,nereye gideceğinize o karar veriyor ? Sizin kendi fikirleriniz yok mu ?
Bir de yaz günü hırka falan demişsiniz pes yani,hiç mi bir şey demiyorsunuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…