kıskanç kocam

bordo60

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
17
9
6
40
merhabalar tokatta yasayan 30 yasında bir bayanım evliyim ve bir oglum var.

kocamda müthiş derecede gecmiş takıntısı var okb hastası zaten bana eski erkek arkadasım ile ilgili hayatı zindan ediyor hergün aynı konuları başa sarıp anlatmaktan yıldım.karı koca öğretmeniz onu cok seviyorum ama artık dayanamıyorum sizce kendisinden boşansam zorluk cekermiyim tecrübeli bayanların yorumlarını bekliyorum..

tedavisi yok mu? evlendikten sonra mı ortaya çıktı bu huy bi de?

Boşanmayı düşünen biriyseniz, eşinizi çok sevdiğinizi düşünmüyorum. Sevgi olmayan bir evlilik de zaten sorunlar olunca oldukça zor. Uzatmadan ayrılın bence kendinizi ve eşinizi de bu duruma alıştırın.

benimde yanlışlarım oldu ufak tefek bikaç yalanımı yakaladı ama pembe yalanlar mesela öpüşmedim falan dedim sonra agzımdan kacırdım falan ama cinsellik yasamadım hiçbir sekilde eşim tedavi görüyor ama tam anlamıyla iyi değil

Esinizi cok seerek nasil ayrilacaksiniz
Tedavi olsun tüm şartları zorlayın, çıkılmaz bir durumda olsanız hala seviyor olmazsınız, demekki hala umut var

çok seviyorum onu eski erkek arkadaşımla zaten ciddi anlamda birseyler yasamadım cocukluk işte arkadaslık ettık en fazla öpüştük tipim de değildi ama eşim farklı cevresimizde cok begenilen bir adam. O şimdi hasta ve tedavi sonuc vermiyor ani duygu değişimleri oluyor yolda yürürken elimi bırakıyor morali bozuluyor hissediyorum aklına bişeyler geldiğini buna dayanamıyorum işte eziyete döndü anlayacagınız.

tedaviyle düzeliyor mu böyle hastalar bilmiyorum. hayatı zindan eden birini nasıl seviyorsunuz onu da bilmiyorum.
eski nişanlım da hasta değildi belki ama o da takıntılıydı. balkondan aşağı ev eşyalarını attığımı hatırlıyorum. neden yaptım sorun neydi hatırlamıyorum. tek hatırladığım elime aldığımı aşağıya fırlatmamdı. hafızam zamanla bazı şeyleri unutuyor sanırım hatırlamıyorum ama buna benzer çok sıkıntı yaşattı bana. işyerinden abim dediğim bi insan beni evine yemeğe çağırdı diye çılgına dönmüştü. halbuki adam ailesiye eşiyle çocuklarıyla davet etti ve benim yaşlarımda bir bayan arkadaşım da vardı.
başka bir gün yine bir 40 yaşlarında evlenmemiş bir bayan beni akşam yemeğine hatta iftara çağırdı diye göndermedi. evi basarım falan diye konuşunca korkup gidememiş ve çok mahçup olmuştum. neymiş efendim yemeğime birşey atarsa nolurmuş.
evet sonunda kurtuldum ama çok geç kalınmış bir kurtuluştu bu. ona aşık bile değildim sadece yaşam beni oraya sürüklüyor ben de başkasının hayatıymış gibi izliyor, müdahale etmiyordum.
Bence ayrılın, güçlü olun. Böbrek hastası kalp hastası deseniz başka ama akıl rahatsızlıklarının iyileştiğine inanmıyorum.

Geçen bir erkek karısının geçmişi hakkında yazmisti o senin esinmi acaba

Bir tane beyefendi karımın eski sevgilisi diye konu açmıştı o senin eşin olmasın acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…