kıskanç kocam

merhabalar tokatta yasayan 30 yasında bir bayanım evliyim ve bir oglum var.

kocamda müthiş derecede gecmiş takıntısı var okb hastası zaten bana eski erkek arkadasım ile ilgili hayatı zindan ediyor hergün aynı konuları başa sarıp anlatmaktan yıldım.karı koca öğretmeniz onu cok seviyorum ama artık dayanamıyorum sizce kendisinden boşansam zorluk cekermiyim tecrübeli bayanların yorumlarını bekliyorum..
Valla benim eşimde çok kıskanç . Bir de bu sağlıklı cinsi , senin ki okb .Allah yardımcın olsun .
Gelelim soruna ;
Öğretmensin önce kendine güveneceksin, sonra kendine güvenen çocuklar yetiştireceksin .Hepimizin çocukları sizlere emanet .Sen bir kadınsın bu hayatta aşamayacağın zorluk yok !!

Bir tane beyefendi karımın eski sevgilisi diye konu açmıştı o senin eşin olmasın acaba ??

Sanmam eşim sosyal medyayla işi olmayan biri idealist bir eğitimcidir.Benden başkasına bu konuda konuşmaz.

Birkaç örnek vereyim sevgiliyken eşime resim atmıştım resimde kolumda siyah beyaz kolluk vardı onu farketti ve sordu bu ne diye bende dürüstce soyledim eski sevgilim bjk li idi o hediye etmişti diye o günden sonra canından cok sevdiği bjk den nefret etti bu örnek acıklayıcı olmustur umarım

Tedavi olsun
Ilaclarini kullansin destek ol.

Mutlaka ilerleme kaydeder.

Ama baktin olmadi hayatin zindan oluyor o zaman bilemem bosanir misin naparsin

Kıskançlığın da aldatma gibi tedavisi olduğunu hiiç sanmıyorum .
Aldatan nasıl hep aldatıyorsa kıskanan da hep kıskanıyor.
Okb diye teşhis koyuluyor ama bu hastalık bir çoğumuzda mevcut zaten, sadece raporumuz yok :KK70:
Boşanırsanız tabi ki geçinirsiniz eğer ki tek düşündüğünüz nokta bu ise.

merhabalar tokatta yasayan 30 yasında bir bayanım evliyim ve bir oglum var.

kocamda müthiş derecede gecmiş takıntısı var okb hastası zaten bana eski erkek arkadasım ile ilgili hayatı zindan ediyor hergün aynı konuları başa sarıp anlatmaktan yıldım.karı koca öğretmeniz onu cok seviyorum ama artık dayanamıyorum sizce kendisinden boşansam zorluk cekermiyim tecrübeli bayanların yorumlarını bekliyorum..
Hicbir zaman degismeyecek. Arkadasimin eşi de boyle. Kız depresyona girdi, yıllardır antidepresan kullanıyor!

Bir omur boyu böyle olacak! Hiç uğraşma derim.

Bosan gitsin, gül gibi yaşarsın.

• Beğen
Reactions: KV_
Geçen üye olup karısının eski sevgilisini kafasından atamadığını söyleyen bey abiyle aynı durum

İlginç:KK14:

bu kaçıncı itham bilmiyorum ne o abiyi ne de konuyu biliyorum yapmayın lütfen belki destek bulursam moralim düzelir diye paylaşmak istedim

Tedavi görse sizde destek olsanız.
Hastalıkta sağlıkta değil mi evlilik.
Yani başka eşiniz hakkında geçerli nedeniniz yok ise birasz haksızlık gibi geldi bana.

Sanmam eşim sosyal medyayla işi olmayan biri idealist bir eğitimcidir.Benden başkasına bu konuda konuşmaz.

Birkaç örnek vereyim sevgiliyken eşime resim atmıştım resimde kolumda siyah beyaz kolluk vardı onu farketti ve sordu bu ne diye bende dürüstce soyledim eski sevgilim bjk li idi o hediye etmişti diye o günden sonra canından cok sevdiği bjk den nefret etti bu örnek acıklayıcı olmustur umarım

ne büyük cesaret eski sevgilinin aldığı şeyi söyleyebilmek
bende ne kullanırdım nede kullandırırdım eski sevgiliye ait birşey
tek takıldığım bu gerisi psikolog tedavi almak.

ne büyük cesaret eski sevgilinin aldığı şeyi söyleyebilmek
bende ne kullanırdım nede kullandırırdım eski sevgiliye ait birşey
tek takıldığım bu gerisi psikolog tedavi almak.

Yanlış anladınız kullanmıyorum sadece resimde gördü coktan atmıştım onu ben

Yanlış anladınız kullanmıyorum sadece resimde gördü coktan atmıştım onu ben

hmm pardon o zaman eski fotoğrafı attınız yani
valla buyüzden boşanılırmı bilmem bence tedavi olsun
sonuca göre karar verirsiniz.

bence sabredin. şiddet yok bişey yok. eşiniz de tedavi olsun. terapi alsın. çocuğunuz da varmış. yazık hocam adama. bırakmayın bir başına
aşarsınız bakarsın

bence sabredin. şiddet yok bişey yok. eşiniz de tedavi olsun. terapi alsın. çocuğunuz da varmış. yazık hocam adama. bırakmayın bir başına
aşarsınız bakarsın

seviyorum eşimi ama bıktım artık sürekli aynı konular sıkıyor beni

Yaşamayan bilmez sürekli aynı konuyu açıklamak çok yorucu. Her gün her gün kısır döngü düzeldi diyorsun diğer gün aynı sorunlar. Yaptığın çok büyük bişey de yoktur ama adam kafaya takar hayatı zindan eder insana. Tedavi olmalı eşiniz. Eğer düzelmezse ayrılın bence. İnsanlar bunun için evlilik bitmez falan demiş ama her gün aynı konunun kavgası insanın psikolojisini altüst eder. Eşinizle beraber sizin de psikolojiniz bozulur.
Bi de her şey iyi el ele tutuşurken aklına bişeylerin gelip bi anda elini çekmesi mutlu mutlu konuşurken bi şekilde o konudan laf sokması falan sizi çok iyi anlıyorum.
Yazdığınızı okuyunca bir kez daha iyi ki ayrılmışım eski sevgilimden dedim

Yaşamayan bilmez sürekli aynı konuyu açıklamak çok yorucu. Her gün her gün kısır döngü düzeldi diyorsun diğer gün aynı sorunlar. Yaptığın çok büyük bişey de yoktur ama adam kafaya takar hayatı zindan eder insana. Tedavi olmalı eşiniz. Eğer düzelmezse ayrılın bence. İnsanlar bunun için evlilik bitmez falan demiş ama her gün aynı konunun kavgası insanın psikolojisini altüst eder. Eşinizle beraber sizin de psikolojiniz bozulur.
Bi de her şey iyi el ele tutuşurken aklına bişeylerin gelip bi anda elini çekmesi mutlu mutlu konuşurken bi şekilde o konudan laf sokması falan sizi çok iyi anlıyorum.
Yazdığınızı okuyunca bir kez daha iyi ki ayrılmışım eski sevgilimden dedim

psikiatriste beraber gittiğimizde doktor eşime kımse senden önemli değil öncelikle kendiniz için yaşayın aşırı sevgi yüzünden oluyor çoğu zaman dedi.Bir de ben eşime onunla sevgili olduma pişman değilim nötr durumdayım demiştim onu da kafaya cok takıyor.

dün gece yine tartıştık durup dururken bana diyor ki

sen eski sevgilini telefona ne diye kaydetmiştin sakın beni de aynı sekilde kaydetme :(

evet arkadaşlar bugün itibari ile boşanmaya kesin karar verdim.
Eşim telefonunda benım ve eski sevgilimin resmini birleştirmiş ben arayınca o resim cıkıyor inanabiliyormusunuz
ağlıyor sızlıyor kendine engel olamadığını söylüyor ama kesin kararlıyım
siz olsanız nasıl tepki verirdiniz merak ediyorum

Back
X