kıskanç kocam

evet arkadaşlar bugün itibari ile boşanmaya kesin karar verdim.
Eşim telefonunda benım ve eski sevgilimin resmini birleştirmiş ben arayınca o resim cıkıyor inanabiliyormusunuz
ağlıyor sızlıyor kendine engel olamadığını söylüyor ama kesin kararlıyım
siz olsanız nasıl tepki verirdiniz merak ediyorum
:oha::oha: vallahi boyle manyak duymadim karısısın sen onun bu nasil bir ruh hastasi kac kardesim hic durma kac kurtar kendini bu heriften cok dengesiz

Eşim telefonunda benım ve eski sevgilimin resmini birleştirmiş ben arayınca o resim cıkıyor inanabiliyormusunuz

Çok garip.Daha neler duyacağız.

Psikolojik destek yada tedaviye yanaşmıyor mu?Gerci en son yaptığından sonra evlilik sürdürülemez bana kalirsa.

Kocam böyle bir şey yapsa diye düşünemiyorum bile.Cok uc bir şey yaptigi.Kiskanclik falan değil.

Umarım en doğru karari verirsiniz.Allah yardımcıniz olsun

Çok manyak gördüm ama böylesini duymadım bordo.
Tedavi olmuyorsa boşayın gitsin,insan karısına bunu yakıştırır mı?!
Korkunç biri...
Zarar vermesin size,dikkatli olun, tedaviyi reddederse açın davayı,bu nedir,çekilir mi?

Kolayına kaçmayın ve mücadele esin arada sevginiz ve oğlunuz var..bi öğretmen bu kadar çabuk vazgeçmemeli sizin öğrencilere en çok öğrettiğiniz gibi azim edin çabalayın :rapci:

ay yok artık yuhh... peki ne diye açıklama yapıyor bu goruntuye saka mı bu

tedavi oluyor zaten arkadaşlar geçen gün arkadaşım psikiatrise değil psikoloğa gitmemi söyledi birini önerdi beraber gittik kadın bu durumda çok kişi var hipnozla kaynağına inmek lazım dedi fakat eşim istemezse yapamayacağını söyledi şimdilik ikna etmeye çalışıyorum bakalım edebilir miyim?
çoook seviyorum kendisini sonuna kadar denıycem olmazsa boşanmaktan başka çarem kalmayacak ne yazık ki

tedavi oluyor zaten arkadaşlar geçen gün arkadaşım psikiatrise değil psikoloğa gitmemi söyledi birini önerdi beraber gittik kadın bu durumda çok kişi var hipnozla kaynağına inmek lazım dedi fakat eşim istemezse yapamayacağını söyledi şimdilik ikna etmeye çalışıyorum bakalım edebilir miyim?
çoook seviyorum kendisini sonuna kadar denıycem olmazsa boşanmaktan başka çarem kalmayacak ne yazık ki

Durumun anormalliginin o da farkinda degil mi ?
Ne demek fotograflarinizi birlestirmek ya sok oldum. Evlenmeden once boyle degil miydi ?

Bence ağır psikopat kaçın kurtarın canınızı bence bu adamı düzeltmeyle hiç uğraşmayın yazık ömrünüze.Psikolog bile demiş kimseyi kendinden fazla sevme.Daha neler duyacağız sana evliliğine saygısı güveni olmayan psikopatla hiç uğraşma

Konunuzu yukarı mı taşıyorsunuz, mesaj mı sildiniz?

Eşiniz anormal. Ne kadar süredir tedavi görüyor? Olmuyorsa bence de yolları ayırmalı.

Sizi de psikolojik hasta edicek. Beyinsiz midir nedir ya? Hem sizi eski sevgilinizden kıskanıyor, hem de ikinizin fotosunu birleştirip, sizin telefon no'suna resim yapmış. Bu ne perhiz, bu ne lahanaa

Böyle hastaların yetiştirdiği çocuklara da yazık.

Esiniz hasta gercekten
Psikiyatriye gitsin tedavi olsun
Olmazsa bosayin gitsin

Gelişme var mı konuyu aktif etmek için mi yazdınız?

Anlaşılan bir arpa boyu yol alınamamış..

Evlenmeden önce sormusmuydu esiniz eski erkek arkadasinizi ? Madem kafasına takacak ne diye sizinle evlenmis...
Esinizin kiz arkadasi olmamismi?

Konuyu yukarı taşımak için nokta koydum.ilerleme malesef yok çırpındıkça batıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin

geçen okbli hamile bir bayanın konusu vardı beddua falan etti annem demişti. annesi karnına çarptımı çarpmadımı bilmediği halde kadını canından bezdirmişti. sürekli bebeğe zarar verdin diye. kendi annesi bile artık canına tak etmişti. kolay değil bordro en iyi kararı sen veririrsin boşanmak çözüm gibi görüyorsun ki içinden geçiriyorsun kadınlar hisseder bence

bordro başka bi doktora daha gitseniz ilaç kullanıyormu

Back
X