Kıskanç kocam :(

kavga etmeden mi??? o kavga çıkacakkkk......ama bir sonuç çıkmayacak.....

yok güzelim konu sahibini bilmemde ben zaten senelerdir bunun kavgasını ettim... tabiki kavga dediğimizde birbirimize girmemiz hakaret etmemiz değil tabiki gördüğün gibi mesajlarım hep gülücüklü... senelerdir aynı sorunlar olunca ve bu erkekler değişmeyince artık insanın konuşacak hali dermanı kalmıyor... o anı yaşarken gerçekten çok üzücü oluyorda... burda aynı konulardan muzdarip bayanlar görünce yalnız değilmişim diyerek iki konuşup gülüşüyoruz işte... Allah başka dert vermesin yeterki... eşlerimizin saygısı sevgisi ilgi alakası herşeyi yerinde... ama bu huylarındanda vazgeçemiyorlar bir türlü... mesajlarımda da hep yazdım kıskançlık değil bu başka bir huy...

her insan çeşit çeşit ... Valla Allah yardımcımız olsun özellikle kıskançlıık konusunda .kıskanmasa da sorun ederiz kıskanınca da erkekler dengeyi tutturabilmeli

niyetler neyse o safhada yol alır beyin unutma!! bukadarcık şeyde bile bu yapılmaz

ayyy bukadar sık boğaz edilmez..sizde ona aynısını yapın anlar belki...kesinlikle haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…