aynen öyledir canım erkekler çok takılıyor yorumlaraEsasında o benden bile genç görünümlü ama herkes bizim için lolipopp eşinden katkat güzel dediği için kıskançlığın dozu kaçıyo olabilir belkide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyledir canım erkekler çok takılıyor yorumlaraEsasında o benden bile genç görünümlü ama herkes bizim için lolipopp eşinden katkat güzel dediği için kıskançlığın dozu kaçıyo olabilir belkide
Bu cümleyi bekliyordumbirazda hakketme durumu olmus sizde.
siz boyle detaylari anlatirsaniz kafasinda kurar erkekler.
bende dusundum nerden duydu da boyle dusundu diye
esiniz biraz fazla kiskanc degistirilemez tedavi edilebilir ama bunu ona soylemek bile zor olabilir, biraz ceneye hakim olunmali.
Cnm bildiği yok adamı görmedi bile ve zaten dediği gibi adamla hiç konuşmam normalde eşini arardım öğretmen şunu dedi falan diye ama bugün söyleyiverdim bayanlarla tamda karton konusu konuşurken adam yanımızdan geçiyordu tekrar gşdip kırtasiyelerde dolanmasın dedim demez olaydımEğer eşiniz o admla konuşma dediyse vardır bir bildiği. Erkek gözüyle bakıyor çünkü olaya senin göremediğin bişeyler olabilir. Ha eğer bir bildiği yoksa sırf kıskandığı için böyle demiş bile olsa sen yine de eşinin dediğini yapmalısın sünnettir.
Veliler derken öğretmen değilim cnm onu belirteyim bende bir veliyim yani . Bende dedimki sende bayan çalışanlarla muhatap olma o zaman bana dediği o başka bunla aynı şeymiBence velilerle ilişkine burnunu sokmamalı sana da ayıp etmiş oluyor. Sünnet olmayabilir ama onu bu konuda uyarmalısın.
Hıımm eşinin huyunu biliyosun o zaman keşke anlatmasaydınCnm bildiği yok adamı görmedi bile ve zaten dediği gibi adamla hiç konuşmam normalde eşini arardım öğretmen şunu dedi falan diye ama bugün söyleyiverdim bayanlarla tamda karton konusu konuşurken adam yanımızdan geçiyordu tekrar gşdip kırtasiyelerde dolanmasın dedim demez olaydım![]()
Cnm konunun içeriğinde bahsettim adamı tanımıyor başkası olsa yine aynı durum olacak tepkisi öğretmen değilim bende veliyim cnmNeden ozelikle o Adam ..
Ayrica sen ogretmensin erkeklerle konusman kadar dogal ne olabilirki.
9 yıllık evliyim.. eşimle aramızda 9 yaş var yazdıkların aynı bizi tarif ediyor.... Tek fark bizimkisi bağırmaz tek sözüyle yerin dibine sokar.... bende ne olsa anlatırım... ondan sonrada al başına kıskançlık....neyi kıskanacaklarını şaşırıyorlar... hiç iyi değil...Yok cnm değildi ben anlattım bizimde böyle huy var otu b.ku anlatırız birbirimize
E napıcaz kuzum biz bu adamlarla9 yıllık evliyim.. eşimle aramızda 9 yaş var yazdıkların aynı bizi tarif ediyor.... Tek fark bizimkisi bağırmaz tek sözüyle yerin dibine sokar.... bende ne olsa anlatırım... ondan sonrada al başına kıskançlık....neyi kıskanacaklarını şaşırıyorlar... hiç iyi değil...bazen ne dedimde ne olduda bu böyle oldu diye salak salak düşünürüm.... aslında ortada bişey yoktur... senin konun gibi işte... bazen mantık aramamak gerekiyor... mantıklıda düşünmemek...
gozlerim yasardiNe zamandir evlisiniz?
24 saat beraberiz... böyle şeyler olduğunda yuhhh diyorum... sen böyle düşünüyorsun yani... erkek olduğun için iyi anlıyorsun yani falan diye direk suçlamaya giriyorum.... (hiiiçte kıskançlık konusu olacak bişey yapmaz, bu güne kadar birkere bile öyle kıskançlık krizlerine girmedim bile ama sinirimi atmak için onu suçluyorum... kavga başlıyorE napıcaz kuzum biz bu adamlarla![]()
Zaten veli falan bahane adam bi keresinde taytla balkona çıktım diye 1 gün konuşmadı benle24 saat beraberiz... böyle şeyler olduğunda yuhhh diyorum... sen böyle düşünüyorsun yani... erkek olduğun için iyi anlıyorsun yani falan diye direk suçlamaya giriyorum.... (hiiiçte kıskançlık konusu olacak bişey yapmaz, bu güne kadar birkere bile öyle kıskançlık krizlerine girmedim bile ama sinirimi atmak için onu suçluyorum... kavga başlıyorve kavgamızı ediyoruz...
sonra konu kapanıyor... öyle velilerle konuşmalar falan sıkıntı olmuyor... çevremizde hep aynı kişiler yıllardır tanıdıklarımız... onlarlada olmuyor... zaten kimseylede muhattap değilim... ama bir yerden bişey bulunuyor yani... hiç anlamıyorum yine ne oldu demeye kalmadan yine girmişiz birbirimize
o yüzden bu kıskançlık değil başka bir şey diyorum yani.... liseli aşıklarmıyız yaaa... ne kıskançlığı allasen....
![]()
Zaten bende esirgemem lafımı da bunalıyorum bazen acaba bi problem çıkartırmı yine falan diye doğumumda doktorum bana sarıldı diye nasıl gerilmiştim adam kıskançlık krizine girer diye meğer farketmemiş bile halbuki önünde sarıldıTayt mı???? oda ne....valla ben taktiğimi yazdım uygulayıp uygulamamak sana kalır.... zamanında çok üzülmüşlük kırılmışlık yaptım... suratımı astım... gönlümü almak için ne yapayım kıskanıyorum demezmi ... sonra bi baktım o öyle dedikçe ben daha çok deliriyorum... başlarım senin kıskançlığına diyerek.. bu yöntemi uygulamaya başladım... en azından bende lafımı esirgemiyorum bana yaşattığı haksızlığı bende onu suçlayarak ona yaşatıyorum... rahatlıyorum yaaaa...
Sizi bilmiyorum ama diyorum ya biz aynı işi yapıyoruz ve 24 saat beraberiz herşeyimiz ulu orta açıktır... gizli saklı yoktur... tanıdıklar hep ortaktır... o yüzden kıskançlık olacak bişey yok ortada... istedikten sonra buluyorlar işte bişey bu huy ama nasıl bi huy işte bilemiyorum...
![]()
Doktoru kıskanmaya yüzü tutmamıştır....Zaten bende esirgemem lafımı da bunalıyorum bazen acaba bi problem çıkartırmı yine falan diye doğumumda doktorum bana sarıldı diye nasıl gerilmiştim adam kıskançlık krizine girer diye meğer farketmemiş bile halbuki önünde sarıldı![]()