• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kocam :(

ben bu konuyu neden açtığını anlamadım
o yüzden yazdım bunları
hem kocam kıskanç diye konu açıyorsun
sonra işi geyiğe çeviriyorsun madem memnunsun
o zaman dert bölümüne neden konu açıyorsun orasını anlamadım sadece :)
Konuyu açtığımda geceydi eşimle tartıştık bayağı ve moralim aşırı bozuktu konu açıp rahatlamak istedim

CNM EŞİN İSTEMİYOSAN KONUŞMA MECBUR DEĞİLSİN Kİ KONUŞMAYA, KISKANIYO ADAM NE GÜZEL :)
Evet haklısın cnm ama dikkat edemediğim anda olabiliyor esasında eşime söylememeliydim ama hoca ile ilgili konuşurken zaten kartonuda söylemedi yolu yarılamıştım arkadaşlar söyledi dedim sonrada arkadaşın eşide geldi yanımıza onada haberiniz varmı diye sordum oda gidip hem kendine hemde bize aldı dedim yani laf arası geçti konu

konu açınca bozuktu moralin
sabaha kadar geçti bide direk geyiğe sardın..
iyiymiş :)
neyse Allah' a emanet ol..
Geyiğe sarmaktan kastın verdiğim cevaplar sanırım gelen yorumlara göre cevap veriyorum bende sabah işe giderken eşim özrünü diledi sonrada arayıp tekrarladı ve evet şuan şükür keyfim yerinde . Evet kıskanılmak her kadının hoşuna gider ama aşırısı berbat bişey heleki kavga sebebiyse neden benim hoşuma gitsin ki ? Bence beni yanlış anladın yada ben derdimi karşı tarafa anlatamadım

Geyiğe sarmaktan kastın verdiğim cevaplar sanırım gelen yorumlara göre cevap veriyorum bende sabah işe giderken eşim özrünü diledi sonrada arayıp tekrarladı ve evet şuan şükür keyfim yerinde . Evet kıskanılmak her kadının hoşuna gider ama aşırısı berbat bişey heleki kavga sebebiyse neden benim hoşuma gitsin ki ? Bence beni yanlış anladın yada ben derdimi karşı tarafa anlatamadım
neyse.. inşallah eşin kıskançlığın dozajını daha da arttırmaz :)
bir daha da kızacağı şeyler anlatma adama :):KK48:

öğretmen olsanız konuşma zorunluluğu olurdu ama şu durumda yok.
eşiniz çok kıskanıyorsa konuşmayın bence.
sizde eşinizi kıskanabilir ve bayanlarla konuşmasından rahatsız olabilirsiniz kendinizi onun yerine koyun.

Ne yazık ki benimki de öyle...
Hatta gecen sabah ben servise binerken aynı yerde biri daha biniyor. Başka kurumdan
Buda bunu gördü... vay efendim neymiş.... adam bana yanaşır gibi yapıyormuş bir ton söylendi.:KK34:
Ya diyorum ki saçmalama, servis kapısına yönelirken mecbur adam benim kapıdan girdiğim istikamete yönelecek..
Sınırlarımı çok zorluyor.. bu saçma kıskançlıklar gerçekten çok sinir bozucu

:KK12:
sanki millet dizildi beni bekliyor asılmak için...
Yani diyeceğim şuki seni iyi anlıyorum. İnsan kendini tedirgin hissediyor. Değişmesi için konuştum ama yok değişmiyor.

aynen bende bir erkekle beraber binip iniyorum servise.
eşim hiç kıskanmaz ama ben ona rahatsız olduğum zaman mutlaka anlatırım.
sadece o adamın göreceği yerlerde mutlaka elimi tutar ne biliyim hani bende burdayım der gibi davranır.
onun dışında bu tarz konularda sıkıntımız yok.

öğretmen olsanız konuşma zorunluluğu olurdu ama şu durumda yok.
eşiniz çok kıskanıyorsa konuşmayın bence.
sizde eşinizi kıskanabilir ve bayanlarla konuşmasından rahatsız olabilirsiniz kendinizi onun yerine koyun.
Valla cnm o tonla genç kızın bulunduğu bi yerde çalışıyo ben hiçde baskı yapmam benim baskımlamı sanki durduracak içinden gelen bişey varsa . Evet zorunluluğum yok ama dediğim gibi kasıtlı bi durum yok olay o şekilde gelişti ayrıca bu sadece bir örnekti o kadar çok buna benzer saçma kıskançlıkları var ki ...

normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Dipnot; öğretmen değilim bende veliyim herkes öğretmen olarak düşünmüş beni ..
eşiniz çok saçma takıntı yapmış adam çocuğunu getirmekle uğraşan adam ertesi günü kuma niyetine almaz sizi herhalde.saçma bir kuruntu.

Ne yazık ki benimki de öyle...
Hatta gecen sabah ben servise binerken aynı yerde biri daha biniyor. Başka kurumdan
Buda bunu gördü... vay efendim neymiş.... adam bana yanaşır gibi yapıyormuş bir ton söylendi.:KK34:
Ya diyorum ki saçmalama, servis kapısına yönelirken mecbur adam benim kapıdan girdiğim istikamete yönelecek..
Sınırlarımı çok zorluyor.. bu saçma kıskançlıklar gerçekten çok sinir bozucu

:KK12:
sanki millet dizildi beni bekliyor asılmak için...
Yani diyeceğim şuki seni iyi anlıyorum. İnsan kendini tedirgin hissediyor. Değişmesi için konuştum ama yok değişmiyor.
sanıyorlar ki tek kadın biziz şu dünyada... ve dışarı çıktığımız anda bütün erkekler bizi bekliyor... ama bu kıskançlık değil başka bişey kıskançlık böyle olmaz yaaa....

Kıskançlığın nedenleri
Hastalık
Güvensizliğin altında yatan bir geçmiş
yada kişi kendinden bilir işi
kendisi dışarıdaki bayanlara karşı art niyetle bakıyorsa size de öyle olacağını düşünebilir
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum diyeceğim ama sadece benimde düşüncelerim böyle diye.... ama bu yaşadıklarımızla böyle değil işte... 14 senedir beraberiz ve bunun 9 senesi evlilik... 7 yaşında bir kızım var ve hamileliğimin ilk gününden beri hala daha evlilik yüzüğümü takmıyorum... facede kızlık soyadımı kullanıyorum.. ama 24 saat eşimle birlikteyim aynı işi yapıyoruz... heryere beraber gideriz... arkadaş gibi kanka gibide çok iyi anlaşırız... telefonlarımız bilgisayarlarımız gerek iş için gerekse özel olarak hep ulu ortadır... ikimizde ikimizin telefonunuda bilgisayarınıda istediğimiz gibi açarızda kullanırızda... ama hiç anlamıyorsun bir yerden bi b....kluk çıkıyor ve tartışma başlıyor.... bu huy başka bişey ne güvensizlik nede kıskançlık bu hepsinin arasında saçma sapan bir durum işte.... :KK45:

Hepsini okumamistim canim. Sende kiskanc adamin eline vermissin kozu. Sende onun gibi kiskan sık onu gorsun nasil oluyormuş gereksiz kiakanclik
aman yok onlar bizim gibi kafaya takmıyorlar.... ben çok denedim... kot yada kumaş pantolon seç birini diğerini asla giyemezsin... saçlara jöle yok.... tshirt veya gömlek birtanesini seç diğeri asla giyilmeyecek... bak bakalım nasıl oluyor kısıtlanmak diye çok denedimde SAÇMALAMA diyor... daha çok sinir ediyor... :KK70:

Valla cnm o tonla genç kızın bulunduğu bi yerde çalışıyo ben hiçde baskı yapmam benim baskımlamı sanki durduracak içinden gelen bişey varsa . Evet zorunluluğum yok ama dediğim gibi kasıtlı bi durum yok olay o şekilde gelişti ayrıca bu sadece bir örnekti o kadar çok buna benzer saçma kıskançlıkları var ki ...
hayatında başka kadın tanımadığı için nasıl davranacağını şaşırmışlık oluyor bu şekerim... kıskançlık değil çünkü neyi nasıl kıskanacaklarını bilmiyorlar... :KK70:

aman yok onlar bizim gibi kafaya takmıyorlar.... ben çok denedim... kot yada kumaş pantolon seç birini diğerini asla giyemezsin... saçlara jöle yok.... tshirt veya gömlek birtanesini seç diğeri asla giyilmeyecek... bak bakalım nasıl oluyor kısıtlanmak diye çok denedimde SAÇMALAMA diyor... daha çok sinir ediyor... :KK70:
Hahahah ama seninkide biraz komik olmuş öyle değilde markette kiza gunaydin dese bile olay cikarmistim ben :) susleniyosun neye kime bu sus diye laf etmiştim usandi

eşinizin huyu böyle insanlar tanıyorum sizi çok iyi anlıyorum .. siz neden kıskanıyor bunun sebeplerini araştırın ya da yıpratmayın kendinizi çünkü ufak şeylere bile takılıyorken eşiniz.eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu kavga etmeden dile getirin .

Hahahah ama seninkide biraz komik olmuş öyle değilde markette kiza gunaydin dese bile olay cikarmistim ben :) susleniyosun neye kime bu sus diye laf etmiştim usandi
Düşün artık o kadar kıskanamıyorum ki nerden ne yapsam diye düşünüp böyle yapmıştım... Ya olmuyor işte kıskanacak bişey yok ortada onlar bir şekilde sorun buluyorlar işte...

Back
X