Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın aklım okadar karışık ki isim konusunda. her kafadan ayrı ses çıkıyor ve karar veremiyorum. var mıdır bir öneriniz :)Boşver o densizi. 3 prenses geliyor eve müthiş birşey bu :)) isimleri ne olacak
Klasik miinanın aklım okadar karışık ki isim konusunda. her kafadan ayrı ses çıkıyor ve karar veremiyorum. var mıdır bir öneriniz :)
asil ve kibar isimler koymak istiyorum yeni model olmasada olur :)Klasik mi
Yeni model mi olsun öneri :)
bende öyle istiyorum canım :)Prenseslere de birbirini çağrıştıran isimler koymayın nolur, ayırt edilir olsun![]()
Allah kolay doğum versin inşallah. Kısmen haklı buldum sizi aslında ama Allah ona nasip etmiyor diye insanları bu denli kırmaya hakkı yok bence. Psikolojisini asla anlayamam evladı olmayan birinin ama tavrı çok yanlış. İnşallah Allah başta ona ve tüm isteyenlere nasip eder.haklı olabilirsin ama karsındakınin yasadıklarını hiç yaşamadığın için empatiyi cok ii yapamıosun gbi geldi bana konu baslığın bile cok ayıp...tabiki sen dikkat edeceksin arkadasınında üslubu kötüymüş oda bi hamileyle nasıl konuslması gerektini bilmio ama sana her iki durumdada olmus birisi olarak tabiri caizse su an tuzun kuru İNAN ONUN YERİNDE 1 gün bile olmak istemezsin sağlıcakla kal hayırlısıyla kucagına al inşallah
ben onu üzücek veya kırıcak hiç birşey yapmıyorum emin olun.haklı olabilirsin ama karsındakınin yasadıklarını hiç yaşamadığın için empatiyi cok ii yapamıosun gbi geldi bana konu baslığın bile cok ayıp...tabiki sen dikkat edeceksin arkadasınında üslubu kötüymüş oda bi hamileyle nasıl konuslması gerektini bilmio ama sana her iki durumdada olmus birisi olarak tabiri caizse su an tuzun kuru İNAN ONUN YERİNDE 1 gün bile olmak istemezsin sağlıcakla kal hayırlısıyla kucagına al inşallah
Allah kolay doğum versin inşallah. Kısmen haklı buldum sizi aslında ama Allah ona nasip etmiyor diye insanları bu denli kırmaya hakkı yok bence. Psikolojisini asla anlayamam evladı olmayan birinin ama tavrı çok yanlış. İnşallah Allah başta ona ve tüm isteyenlere nasip eder.
tabiki hakkı yok ama su an hamileyim ve cansin in pozisyonunda oldugum halde ona daha cok hak veriyorum anlatılmaz yaasanır...amin inşallah kimin için hayırlı olcaksa Rabbim ona ansip etsin gerçekten o psilojiyi tahmin bile edemezsin
ben onu üzücek veya kırıcak hiç birşey yapmıyorum emin olun.
ilisigini kes. kendine hakim olmayi beceremior.bildigin kiskanclik yapiyor.Günaydın kızlarben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim. Okadar ağırlaşıyorum ki bazen gerçekten yerimden kalkıcak halim olmuyor. Çalıştığım yerde bir bayan var ve çocuğu olmuyor çokta iyi anlaşıyoruz. yada anlaşıyorduk demeliyim. Ben ona hamile olduğumu çok çekinerek söylemiştim üzülür belki diye. 3üz olduğunu öğrenince bana karşı haraketleri tamamen değişti. Eşim çok yardımcı olur bana yemek temizlik bulaşık çamaşır.
Bana eşin neden kadın gibi her işi yapıyor demeye başladı. İlk önce tamadım şaka yapıyordur diye üstelemedim. Daha sonra ağırlaşmaya başladım sigara içmeye çağırıyor mesela gitmiyorum tiksiniyorum çünkü sende iyice artist oldun 3üz diye diyor. Sesimi çıkartmıyorum. Eşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle en güzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evet karnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyorBardağı taşıranda dün gelmiş 3üzlerinden biri ölse naparsın dedi. Sen ne diyorsun biraz sözlerine dikkat et lütfen çok kırıcı olmaya başladın. Hem alınganım bu aralar biliyorsun hemde artık söylediklerin canımı sıkmaya başladı dedim. Çok bozuldu iyiki hamile oldun gözümüze sokuyorsun nereye çağırsak gelmiyorsun hep yorgunsun diyor. Hiç sesimi çıkartmadım ama dün akşam ağlamaktan gözlerim şişti. Eşimide huzursuz etmek istemiyorum söyleyerek. Bugün gelmiş neden konuşmuyorsun diyor. Ne demeliyim ben bu kadına bana yardımcı olun lütfen
![]()